Review - Elvive Extraordinay Clay van L'Oreal Paris

by - juni 28, 2016

elvive extraordinary clay

Een aantal weken geleden had ik mij aangemeld als Bloginsider voor Vera Camilla. En ik werd geselecteerd! Ik mocht de haarverzorgingsproducten van de Elvive Extraordinary Clay lijn van L'Oreal uitproberen. Ik was er erg benieuwd naar, want deze producten zorgen voor een soort 'detox' van je haar. Hierdoor wordt je haar minder snel vet. Wie wil dat nou niet?

elvive extraordinary clay

Wanneer er een nieuwe lijn uitkomt van L'Oréal Paris, ben ik altijd nieuwsgierig. Zo ook toen de Elvive Extraordinary Clay lijn uitkwam. In deze producten zitten drie verschillende soorten klei, die alle drie een verschillende reinigende werking hebben. Ze zorgen er ook voor dat je haar minder snel vet wordt. 

Ik heb zelf helemaal niks met de trend om zo lang mogelijk je haar niet te wassen, zodat je haar langzamerhand steeds minder snel vet wordt. Geef mij maar om de dag een heerlijke douchebeurt met reinigende en voedende haarverzorgingsproducten. Zo voel ik mij schoon en dat is voor mij het allerbelangrijkst. Toch trekt het feit dat mijn haar misschien een klein beetje minder snel vet wordt mij wel. 

elvive extraordinary clay

Allereerst heb ik de Elvive Extraordinary Clay shampoo en conditioner gebruikt. Het eerste wat mij opviel, is dat beide producten ONTZETTEND fris ruiken en ook aanvoelen. Vooral de shampoo voelt erg licht aan wanneer je die aanbrengt en ik heb ook niet veel van het product nodig om mijn hele haar te wassen (en ik heb lang én dik haar). De shampoo verdeelt erg goed over het haar en na het wassen heb ik het gevoel alsof mijn haar diep gereinigd is. Iets wat ik bij andere shampoo's veel minder heb. 

De conditioner voelt ook erg licht en fris aan. Ik heb zelf altijd een haat/liefde verhouding gehad met conditioners. Ik vind maar één conditioner echt heel fijn en andere merken zijn nog nooit in de buurt gekomen van mijn favoriet. Maar ik moet eerlijk zeggen: deze conditioner komt héél dicht in de buurt! Hij voedt en verzorgt mijn haar heel erg goed, zodat ik bijna geen klitten heb wanneer ik door mijn haar borstel na het douchen. Mijn haar voelt gewoon heel erg zacht aan en dat is een teken dat deze conditioner heel erg goed zijn werk doet. 

elvive extraordinary clay

Op de achterkant van beide verpakkingen vind je de drie beloftes die het merk maakt:

♡ Tot 72 uur luchtig en heerlijk fris haar
♡ De lengtes worden intens gehydrateerd, voor soepen haar tot in de punten
♡ Het haar straalt met een gezonde glans

elvive extraordinary clay

De structuur van de Elvive Extraordinary Clay shampoo is hetzelfde als die van andere shampoo's. Het schuimt zodra het met water in aanraking komt. 

elvive extraordinary clay

De structuur van de conditioner is iets dikker, maar toch nog lekker zacht. 

elvive extraordinary clay

Als laatste heb ik ook nog een droogshampoo van Elvive Extraordinary Clay gekregen om te testen. Eerder gebruikte ik altijd de droogshampoo van het merk Andrélon wanneer vooral de bovenkant van mijn haar er vettig uit zag. 

Deze droogshampoo van L'Oréal belooft instant frisheid. Ook hier zitten drie kleisoorten in verwerkt die moeten zorgen voor lichter, gezuiverd haar. 

elvive extraordinary clay

De droogshampoo werkt net als andere droogshampoo's: op 30 cm van je haar af sprayen en 2 minuten laten inwerken. 

Ik moet zeggen dat ik deze droogshampoo fijner vind dan die van Andrélon! Deze vind ik heel erg lekker ruiken en ik heb het gevoel dat deze mijn haren nóg schoner maakt. Ook geeft het niet af: je ziet geen witte waas op je haren. Erg fijn! 

elvive extraordinary clay

Ik vind deze lijn van L'Oreal Paris echt ultiem lekker! De producten ruiken heerlijk fris en na een douchebeurt met de shampoo en conditioner heb ik het gevoel dat mijn haar frisser en meer gereinigd is dan ooit. Mijn haar voelt zacht aan en ik heb zelfs het gevoel dat mijn haar minder snel vet wordt. Natuurlijk hoef ik het nu niet gelijk een week lang niet te wassen (dat hoef van mijn ook echt niet), maar mijn haar voelt wel langer schoon aan. Ook voedt de conditioner mijn haar ook diep, en dat vind ik ook een groot pluspunt.

Heb jij deze producten uit de Elvive Extraordinary Clay lijn al geprobeerd?

You May Also Like

18 reacties

 1. Dit lijken me echt heerlijke producten. Afgelopen week ook een fijne review hierover gelezen en wil ze zeker gaan proberen.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dit lijkt mij een hele fijne lijn! Ik heb snel last van vettig haar dus deze moet ik zeker een keer proberen. :)
  Mooie foto's meis!

  Liefs, Evelien

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Fijne review! Vooral de droogshampoo spreekt mij heel erg aan, dat is een product wat ik vaak gebruik. Mijn haar is heel fijn en daarom was ik het het liefst zo min mogelijk. Als mijn huidige producten op zijn ga ik hier zeker even naar kijken!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Lijken me hele toffe producten! Zal ik eens naar kijken!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Klinkt echt super goed! Ik heb zelf ook super dik haar, dus komt bekent voor, haha

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Klinkt heel erg goed ik vind de rode lijn ook echt super!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik vind deze collectie echt zo fijn, ik ben helemaal fan!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik hoor eigenlijk allemaal maar goede verhalen over deze lijn, dus ik ben nu wel heel nieuwsgierig geworden!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ik denk dat ik deze binnenkort eens in Duitsland ga halen. Scheelt altijd wat geld. Hoor zoveel goeds over deze lijn.Ik ben benieuwd :)

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Oh wat leuk, ik heb laatst deze conditioner gebruikt en had geen idee dat er ook een droog shampoo bij hoorde. Ik ben gek op droogshampoo's dus deze wil ik zeker eens gebruiken.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wat ziet deze lijn er vrolijk uit! Lijken me heerlijke producten die fijn ruiken!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Klinkt als een onwijs fijne lijn! Ben ook heel benieuwd nu naar de frisse geur. En wat leuk dat L'Oreal nu ook een droogshampoo heeft, die wil ik ook snel eens proberen, want ben nog steeds opzoek naar de perfecte variant!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Fijn review! Klinkt in ieder geval erg goed ^^ -x-

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Oeehh zien er als fijne producten uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Heb het geprobeerd maar helaas krijg ik er jeuk van op mijn hoofd.

  BeantwoordenVerwijderen