Review - 'One G' Eau de Parfum

by - juni 16, 2016


Ik had jullie laatst verteld dat ik onwijs leuke verjaardagscadeautjes heb gekregen. En dit is er één van: de 'One G' Eau de Parfum van Adelante. Ik had er nog nooit eerder van gehoord. Deze parfum is dan ook niet op de meest populaire plekken verkrijgbaar. Benieuwd geworden? Wat me als eerst opvalt aan deze parfum is het simpele, maar elegante flesje waarin hij zit. Dit is dan ook een mini verpakking van 15 ml: het 'normale' flesje bevat 100 ml en ziet er ook anders uit.

♥ De topnoten van deze parfum bestaan uit neroli, framboos en sinaasappel.
♥ De hartnoot bestaat uit oranjebloesem, sambac jasmijn en gardenia.
♥ De basisnoot wordt gevormd uit patchoeli, honing en amber.


Wat ik vind van de geur? Ik vind hem HEERLIJK. Het is een frisse geur die niet te bloemig is. Ik denk dat het komt door de basisnoten die bestaan uit honing en amber. Dit zijn twee warme geuren en als je al eerder een review van mij hebt gelezen van een parfum, weet je dat ik verliefd ben op warme geuren. 

Deze parfum is dé perfecte combinatie van fruitig, bloemig en warm. Ook blijf de parfum lang zitten: na ongeveer 5 à 6 uur ruik ik hem nog!


Deze 'One G' parfum is een budgetparfum. Nu heb ik het zelf niet op budgetparfums: niet alleen blijft de geur niet lang zitten, ook vind ik bijna alle budgetparfums niet fijn ruiken. Toen ik nog een tiener was en als eerste parfum kocht, nam ik vaak een hele goedkope parfum mee. Daarna ben ik ze ontgroeit en heb ik eigenlijk nooit meer een goedkope parfum gekocht. Ik weet het gewoon niet, ze ruiken allemaal niet lekker en totaal niet speciaal.

Tot ik deze parfum rook. Ik had TOTAAL niet verwacht dat dit een goedkope parfum is, want dit was onderdeel van een verjaardagscadeautje. Ik rook hem en ik was opslag verliefd. Hij ruikt gewoon vrouwelijk, elegant en volwassen. Het is een hele speciale geur: ik vind hem gewoon heerlijk!

Voor een 100 ml flesje betaal je maar €4,95.

You May Also Like

12 reacties

 1. Wauw! Klinkt erg goed! Ik ga hem denk ik ook halen! x

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Klinkt als een heerlijke geur die perfect is voor de zomer. Altijd leuk om zo een fijn cadeautje te krijgen. Nog fijner dat 'ie een zacht prijsje heeft, ben wel heeel benieuwd naar de geur nu!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Oh deze klinkt echt heel erg fijn! En wat is die goedkoop! <3 Je hebt mij nu wel heel nieuwsgierig gemaakt hihi.
  Liefs, Evelien

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Goedkoop en lekker, wat wil je nog meer? Klinkt goed zeg! Ben nu wel erg benieuwd moet ik zeggen. :D

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hier ben ik zeker benieuwd naar! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een schattig flesje! De geuren en noten klinken zo lekker :D

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Zo wat een topper zeg! Betaalbaar, cute én een heerlijk warm geurtje. Leuke tip!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Leuke flacon en fijn dat het een fijne prijs is.

  Xoxo

  BeantwoordenVerwijderen