Weekly Journal #77 - Borrelen met de klas & leuke cadeautjes

by - juni 20, 2016


Onwijs leuke verjaardagscadeautjes, een dagje werken op kantoor, lunchen bij de Délifrance en gloednieuwe haarverzorgingsproducten van L'Oreal Paris. Deze Weekly Journal staat weer VOL met foto's van de afgelopen twee weken! Kijk je mee naar wat ik gedaan heb de afgelopen tijd? Op 4 juni was ik jarig en voor mijn verjaardag kreeg ik dit onwijs mooie horloge van mijn tweelingbroer. En natuurlijk gaf ik hem ook een leuk cadeautje voor zijn verjaardag! :)Ik had ineens een leuk idee voor een artikel: drie verschillende outfit setjes van mijn favoriete zomerse outfits. Sowieso zit ik de laatste tijd echt vol met ideeën om over te bloggen. Is helemaal niet erg :)Woensdagavond zag ik mijn lieve vriendje weer. Ik had nog nooit samen met hem een foto gezien, dus nu zien jullie hem ook voor de eerste keer, haha! Wel jammer dat mijn camera de foto zo pixelig maakt...Ook kocht ik deze week deze twee onwijs mooie I Heart Chocolade palettes van Makeup Revolution. Ik weet nog niet zeker of ik ze gaan houden (want ze zijn ECHT leuk!) of dat ik er nog een winactie van ga maken... wat vind jij? :)Klaarmaken om naar school te gaan!


Deze quote vind ik echt heel mooi en herinnert mij eraan dat het niet om geld of om de mooiste spullen gaat in het leven, maar om goede vrienden en mooie herinneringen <3Op dinsdagmiddag had ik een borrel met de klas. Het was best slecht weer, maar we gingen toch op het terras zitten. Where are you, summer?Wijntje erbij! Ik had toch niet meer iets bijzonders te doen die dag.Een week na mijn verjaardag vierde ik het samen met vrienden en vriendinnen. Het was een gezellige avond, alleen heb ik dus helemaal geen foto's gemaakt haha. Wel van alle verjaardagscadeautjes die ik gekregen had, omdat ze zo mooi qua kleuren bij elkaar pasten!Woensdagochtend moest ik weer vroeg opstaan, want ik moest een dagje werken op kantoor in Apeldoorn. Nu het weer licht is 's ochtends vind ik het minder erg dan in de winter.Nadat ik een heel dagje gewerkt had, ging ik nog mee met mijn collega's om te collecteren voor de Maag Lever Darm stichting. Dat is een klant van ons en ik heb daar tijdens mijn stage ook veel mee samengewerkt. Het was kwart over 7 dat ik in de trein zat, dus ik had wat te snacken gehaald en een lekker drankje voor onderweg.Daarna kreeg ik te horen dat ik was uitgenodigd voor een sollicitatiegesprek om een vaste column te krijgen in het magazine van mijn hogeschool! Super gaaf, natuurlijk.Ook kreeg ik deze week de Elvive Clay haarverzorgingsproducten binnen van L'Oreal Paris. Als Bloginsider van Vera Camilla mag ik namelijk de komende weken deze producten testen. Ik ben zó benieuwd!Vrijdagmiddag ging ik met een vriendinnetje wat lunchen bij de Délifrance. Ik nam mijn all time favorite: de panini met tonijn. En die was LEKKER! <3

You May Also Like

12 reacties

 1. Wat veel leuke foto's! ZO gaaf, columns schrijven. En ik zou het niet vervelend vinden om zo'n mooi palette te kunnen winnen op je blog, haha!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wauw wat een leuke week! En borrelen met de klas is altijd leuk. Wat een prachtige pallettes, en inderdaad wat Anna zegt zou niet vervelend zijn om zoiets leuks te kunnen winnen hihi.
  Wat gaaf dat je op sollicitatie mag komen om columns te mogen schrijven voor je school! Tof!!
  Liefs, Evelien

  BeantwoordenVerwijderen
 3. gezellige week zeg. Terrasje zag er ook nog stralend uit ondanks het weer. Zal duimen voor je column

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een fijn weekje zo te zien! En die foto met je cadeau's is echt prachtig, het past echt perfect bij elkaar, hihi ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat ben je lekker verwend voor je verjaardag <3 Wat leuk! En die foto van jou met je vriend is leuk, pixelig of niet ;) Ik zou een palette houden en 1 weggeven. Jij blij, iemand anders blij :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Leuke foto's en lekker verwend met leuke cadeautjes op je verjaardag! Uhm, ik zou ook inderdaad wat Nina zegt een palette houden en 1 weggeven, twee mensen blij! Ik had me ook opgegeven als bloginsider voor L'Oreal Paris maar helaas niets meer gehoord. Wie weet de volgende keer, ben benieuwd naar de producten!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Leuke foto's, wat ben je lekker verwent met leuke cadeautjes op je verjaardag! Hmm een panini is zo lekker :) X

  BeantwoordenVerwijderen
 8. wat leuk je verjaardags cadeautjes! matchen inderdaad mooi bij elkaar :) en lief die foto van jou en je vriend.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Het ziet eruit als een super gezellige week! En wat een prachtig horloge!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wat had je een leuk blousje aan naar je schooldag :)

  BeantwoordenVerwijderen