Weekly Journal #78 - Avondje stappen & nieuwe shirtjes

by - juni 27, 2016


Hallo lieve lezers! Hoewel ik de afgelopen weken alleen elke twee weken een Weekly Journal heb gemaakt, ga ik het nu weer proberen om dit iedere week te doen. De afgelopen week heb ik namelijk weer lekker veel foto's kunnen maken. Ik heb dan ook weer lekker veel gedaan. Kijk je weer mee?
Zondagavond was het nog lekker warm weer, dus ging ik samen met mijn vriendje even naar het park toe om daar te gaan zitten. Mooi!


Wat heb ik toch een knap vriendje :)


Op maandag en dinsdag heb ik vooral thuis veel gewerkt aan het verslag dat ik volgende week moet inleveren voor mijn minor. Op dinsdag heb ik vooral veel gedaan. En dit waren mijn essentials van die dag! O.a. het Oh So Special palette van Sleek en mijn One G eau de Parfum


Ook ben ik tussendoor even met mijn zus naar de kinderboerderij geweest. Ik kwam er laatst achter dat er dichtbij ons huis een zat, dus wou ik er een keer kijken, haha.


En natuurlijk kwam ik om de geitjes te knuffelen!


Op woensdagavond at ik heerlijke tortilla pizza's. Ze waren lekkerder dan dat ze er op deze foto uitzien. Het was gewoon YUMMY.


Nog even buiten zitten en genieten van het warme weer, voordat dat weer voorbij is. Als ik naar de weersverwachting kijk, zie ik alleen maar regen, regen en nog meer regen. Hallo, ik wil een hittegolf!


Op zaterdag krul ik mijn haar weer eens en ik merk op dat mijn haar toch wel heel zacht is door de nieuwe verzorgingslijn van L'Oreal die ik gebruik. Hier komt snel een review over online :)


Ook ga ik nog even de stad in, want ik heb nog een aantal dingen nodig. Ik ga langs de Blokker en ik zie allemaal verschrikkelijk leuke decoratie items liggen!


Kijk dan, zo leuk al die kleurtjes bij elkaar. Toch weet ik me in te houden, want ik krijg volgende week mijn loon pas, haha.


Of nou ja, inhouden? Bij de Primark kan ik het niet laten om twee hele leuke shirtjes aan te schaffen. Zijn ze niet cute?


Op zaterdagavond ga ik samen met een paar andere vriendinnen de stad in om een avondje uit te gaan. Lang geleden dat we dat hebben gedaan, dus we hebben gezellig bijgekletst, drankjes gedaan en lekker wezen stappen in de stad. Good times!Komende week heb ik mijn laatste presentatie voor mijn minor (spannend!), moet ik weer een dagje werken op kantoor, heb ik een sollicitatiegesprek voor een vaste column in het magazine van mijn school (ook spannend!) en ga ik in het weekend - als verrassing van mijn vriendje - een nachtje overnachten in een hotel. En oh ja: ik heb als het goed is vrijdag vakantie. WHOEHOE!

Wanneer heb jij zomervakantie?


You May Also Like

11 reacties

 1. Ah zo lief die verrassing van je lover! Heerlijk eventjes ontspannen, en wat fijn dat je vrijdag zomer vakantie heb! Ik heb het alweer ongeveer twee weekjes :) Ik vind je haar met krullen trouwens echt super mooi!

  Liefs, Evelien

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oh ik ben alvast jaloers op jou als je nu al bijna vakantie hebt! Ik moet nog zolang bleh :( Wat een fijn weer hebben we gehad (af en toe) vorige week. Zou willen dat het weer wat langer aan een stuk mooi zou blijven ;)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja ik heb inderdaad best wel vroeg vakantie! Ja inderdaad, laat wat mij betreft maar een hittegolf komen :)

   Verwijderen
 3. Wat een lieve verassing heb je gehad zeg!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuke & gezellige foto's! Lekkere drankjes en je haren zitten mooi in de krul. Blokker heeft steeds mooiere items in het assortiment, echt hebben hebben hebben! Ik heb geen zomervakantie haha, al zo'n 4 jr niet meer

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een leuke foto's! Ik ga zo gelijk even je review lezen, want ik ben super benieuwd. Hopen dat het ook weer mooi weer wordt! En leuk een hotel overnachting, veel plezier alvast <3

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een leuke en vooral gezellige foto's om te bekijken :)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat is die witte pauw mooi! En ik vind je tortillapizza's er best lekker uitzien, hoor! Geniet van je vakantie! Ik heb in augustus pas weer een weekje vrij. :-(

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Die pauw zag ik op je instagram volgens mij ook voorbij komen. Wat een prachtig mooi dier is dat toch!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Dat shirt met Mickey Mouse erop is leuk! Ik vind het ook nog erg leuk om naar de kinderboerderij te gaan xx

  BeantwoordenVerwijderen