Dit zijn mijn plannen voor de zomervakantie

by - juli 05, 2016


Ik heb zojuist het allerlaatste verslag ingeleverd van mijn minor en dat betekent dat ik nu officieel VAKANTIE heb! En ik heb onwijs veel toffe dingen in de planning staan. Zo ga ik maar liefst twee keer (!) op vakantie, heb ik er een gloednieuw bijbaantje bij (en ik kan niet wachten om precies aan jullie te vertellen wat ik ga doen) en ga ik ook nog een weekendje vertoeven op de camping van Lowlands!

Verrassing van mijn vriend

Mijn vriend en ik sturen elkaar wel eens linkjes door met reizen die we nog eens willen maken. Een roadtrip door Europa bijvoorbeeld, of een super gave trip naar Dubai. Laatst stuurde hij me een aanbieding van een hotel die er onwijs mooi uit zag. Het was een super deluxe comfi kamer, met kingsize bed en je kon ook gebruik maken van de sauna en het zwembad. Ik stuurde terug dat ik dat wel super leuk vond om een nachtje te spenderen in dat hotel met hem. En ja hoor: een halfuur daarna appte hij me dat hij dat had geregeld. Super lief!

Weekendje naar Scheveningen

Vorig jaar ging ik op vakantie met een vriendin van mij. Dat beviel ons zo goed, dat we een paar weken geleden hebben besloten om dit jaar weer samen weg te gaan! Vorig jaar gingen we naar Italië, maar dit jaar gaan we 'gewoon' naar Scheveningen, aangezien ik al best veel plannen heb deze zomervakantie (oops). Ik hoop alleen dat het mooi weer is in dat weekend wanneer we gaan, want dan kunnen we heerlijk het hele weekend aan het strand vertoeven.

Een nieuwe bijbaan

Jullie weten vast al dat ik nu een dag in de week werk bij mijn oude stageplek: een online marketingbureau. Alleen ik mag nu eindelijk vertellen dat ik er een tweede bijbaan bij heb! Ik had me namelijk opgegeven om te werken bij het magazine van mijn hogeschool. Vorige week heb ik een sollicitatiegesprek gehad, en ik werd gelijk aangenomen. Super leuk! Ik heb al een brainstorm gehad met het team over nieuwe rubrieken etc. en ik weet nu al gewoon dat het een hartstikke tof bijbaantje is. Het wordt wel druk om twee bijbaantjes te combineren, vooral wanneer school in september weer begint. Maar ik kan het natuurlijk altijd gewoon eerst proberen :)

Een stedentrip naar Valencia

Oké, dit punt staat nog niet vast, maar waarschijnlijk ga ik deze zomervakantie samen met mijn vriend naar Valencia of een andere toffe stad aan het strand. Het lijkt me wel gaaf om een citytrip én een strandvakantie in één te pakken, dus vandaar dat het een stad aan het strand moet zijn haha. Maar het wordt zeker weten een last-minute, want we weten onze bestemming dus nog niet precies. Misschien dat het wel Griekenland wordt, of iets totaal anders. 

Weekend op de camping van Lowlands

Ik heb ZOVEEL plannen dat ik dit gewoon bijna vergeten was, maar ook dit jaar ga ik weer naar Lowlands met een aantal vrienden! Ook al vind ik de line-up dit jaar echt bagger - vorig jaar stonden er veel meer bekende/grote artiesten - ik wil het festival dit jaar eigenlijk ook niet missen. De sfeer is gewoon ook hartstikke tof. En zie je het al voor je: 's ochtends vroeg je tentje uitgebrand worden door de zon, zoveel mogelijk koffie - en ice coffee - drinken voordat je weer het terrein op gaat en daarna van tent naar tent gaan om uit je dak te gaan. 's Avonds helemaal kapot zijn, maar toch het allerlaatste feestje nog meepakken om daarna weer een paar uur knock-out in je tentje te gaan liggen. Ik kan niet wachten!

Wat zijn jouw plannen voor deze zomervakantie?

You May Also Like

21 reacties

 1. Wat onwijs lief van je vriend dat hij een reisje heeft geregeld voor jullie! Leuke dingen staan er bij je op de planning! Ik heb niet veel plannen, in ieder geval werk zoeken voor 25 uur en het liefst zo snel mogelijk.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een leuke plannen heb je Maaike! Jij gaat je wel vermaken deze vakantie :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een leuke plannen allemaal! Een stedentrip is altijd leuk. Ik ga misschien nog een last minute boeken, maar daar wacht ik nog even mee haha. Ik krijg stress van vakanties plannen :p. Er gaat dan altijd wat mis haha. Maar wat ontzettend lief en leuk ook die hotel overnachting samen!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Klinkt echt super leuk allemaal! Valencia lijkt me ook een hele mooie stad. En lowlands, wat leuk! Ben er zelf nog nooit geweest, maar hoor er altijd goede verhalen over :) Veel plezier alvast!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Niet verkeerd! Dus jullie gaan naar Dubai? Daar zou ik ook wel eens heen willen gaan, vooral om de luxe te beleven ;) x

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ooit willen we daar heen gaan, er zijn nog lang geen concrete plannen voor Dubai!

   Verwijderen
 6. Hele leuke plannen heb je staan! Ik ga in ieder geval een dagje naar Aken, Parijs en 3 weken Hong Kong en misschien nog Maleisie :)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Geniet lekker van je vakantie, je gaat leuke dingen doen!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat een leuke plannen zeg! Ik vind dagjes of weekendjes weggaan (ook al is het in Nederland) vaak ook erg leuk. Ben je er toch weer tussenuit :) Superlief van je vriend!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat een fijne plannen, veel plezier alvast! Geniet ervan. Zelf vertrek ik volgende week voor zes weken naar Maleisië

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wat een leuke plannen allemaal! En wat lief van jouw vriend! Enjoy!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wauw! wat een prachtige plannen heb je op de planning staan! Valencia lijkt mij ook nog eens prachtig om heen te gaan :)

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Super leuke planning! Zo'n lieve vriend! Geniet er maar van.
  X Elien

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Geniet van je vakantie, je gaat alvast veel leuke dingen doen :)
  X

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Superleuke plannen Maaike! Zelf ga ik volgende week een weekje logeren bij opa samen met mijn vriend en eind juli gaan we nog 2 dagen naar Parijs.

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Wat een leuke plannen! Grappig dat je vriend je op zo'n manier heeft verrast, dat zou ik ook wel willen haha. x

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Ohh valencia is zo heerlijk en wat een lieve verrassing van je vriend!

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Jeetje, wat een leuke plannen zeg! Klinkt heel fijn :) Ik ga volgend weekend naar Scheveningen en hoop ook echt op mooi weer!

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Leuke plannen in het vooruitzicht. Geniet van je vakantie!

  BeantwoordenVerwijderen