15x mijn meest gelikete foto's op Instagram

by - juli 14, 2016


Ondanks dat Instagram heel erg veranderd is het laatste half jaar, vind ik het nog steeds het leukste social medium tot nu toe. De meeste inspiratie haal ik uit Instagram, omdat hier gewoonweg de mooiste foto's worden geplaatst. Ook neem ik zelf veel moeite om de leukste foto's op Instagram te zetten. En vandaag laat ik jullie mijn meest gelikete foto's zien!


Een jaar geleden verhuisde ik naar een appartement in de stad. Jullie waren reuze benieuwd naar het interieur en toen ik uiteindelijk een foto op Instagram gooide, kreeg ik daar ook ontzettend veel likes op!


Toen ik vorig jaar een herfst winactie organiseerde, kon je al deze producten winnen. Ik had de producten zo mooi mogelijk neergezet en dat vonden jullie ook, want ik kreeg ook op deze foto ontzettend veel likes.


Ik ging eind vorig jaar een dagje naar Walibi en daar at ik de lekkerste (warme!) suikerwafel ooit. Ook een foto die heel veel likes kreeg!


Met Valentijn kreeg ik dit ontzettend lieve roosje van mijn huidige vriendje. En jullie vonden dat blijkbaar ook heel erg lief :)


In de winter vind ik het altijd heerlijk om een warme chocomelk te drinken. En deze van Bagels & Beans zag er extra lekker uit.


Mijn twee outfit post kwam dit jaar online en voordat dat gebeurde zette ik een sneak peak op Instagram. Deze foto kreeg ook weer heel veel likes!


Dat jullie fashion leuk vinden, blijkt maar weer dat deze foto ook in de top 15 van mijn meest populaire Instagramposts staat. Ik organiseerde mijn kledingrek door alles op kleur te zetten en dat zag er zo uit!


Dit jaar had ik een ontzettend leuke samenwerking met een webshop waarbij ik dit Brooklyn horloge kreeg. Blijkbaar vonden jullie hem ook héél erg mooi :) Ik draag hem nog steeds erg vaak!


Ik had me een keer mooi aangekleed en opgedoft voor een date en ik vond dat wel een fotootje waard. Normaal krijgen mijn outfits nooit zoveel likes, maar deze wel.


Ik weet nog wel dat ik een dagje ziek thuis was en ik me zo erg verveelde dat ik maar fashion illustraties ging maken. En die zette ik dus op Instagram. Ik kreeg er ontzettend veel reacties op en eigenlijk doet dit mij eraan herinneren dat ik binnenkort maar weer eens meer illustraties moet gaan maken.


Ik vind uiteten gaan altijd zó lekker en ik kan daar enorm van genieten. Het hoeft ook niet altijd duur te zijn: deze geitenkaas salade kostte nog niet eens €10,-. En hij was ook erg Instagram waardig!


Afgelopen mei ging ik op vakantie naar de C'ôte D'Azur. Daar bekeek ik ook deze kerk in Monaco. Het zag er indrukwekkend uit!


Dit is dé selfie met de meeste likes. Ik draag echt bijna nooit rode lipstick, al heb ik deze mooie Shocking Coral lipstick van GOSH wel nog in mijn stash liggen. Hij past mooi bij mijn bruine haren!


Ik kon het niet laten om deze pink bomberjack níet aan te schaffen. Ik vond hem zo leuk! Toen ik hem had gekocht, maakte ik direct een blogpost en een Instagram foto. En jullie vonden hem ook erg mooi :)

Volgen jullie mij al via Instagram? Mijn accountnaam is @xo_maaikee

You May Also Like

11 reacties

 1. Leuk om te zien welke foto’s op Instagram meeste likes hebben gekregen.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een leuk artikel! Vind jou instagram altijd heel erg leuk! En de tweede outfit die je dit jaar plaatste vond ik ook echt heel tof. :)
  Liefs, Evelien

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuk om ze zo op een rijtje te zien! Ik heb onlangs mijn top 5 gepost – een post die zich nog wel zal herhalen, want ik vind het zelf ook fijn om te zien, haha.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuk om te zien! Je kan echt goed illustraties maken, wauw!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Heel leuk om te zien! Nu wil ik ook een warme chocomel, ziet er heel lekker uit :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Het zijn erg mooie fotos. Vooral die toef slagroom op de chocomel is echt perfect! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Die schommelstoel is heel gaaf!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Leuk om te delen! Het zijn ook erg mooie foto's, ik vind je interieur top!

  BeantwoordenVerwijderen