Mijn zomerse beauty favorieten van juli

by - juli 29, 2016


Het is alweer een tijdje geleden dat ik jullie mijn beauty favorieten liet zien. Omdat de laatste keer in februari was en het nu hartje zomer is, heb ik nu natuurlijk andere favorieten dan eerder. Zo heb ik bijvoorbeeld nu een verfrissende spray als favoriet en heb ik een nieuwe parfum die naar vanille ruikt! Benieuwd naar al mijn favorieten?


Waar ik deze zomer écht niet meer zonder kan is mijn verfrissende spray van Vichy. Deze spray bevat bronwater met 15 verschillende mineralen en zorgt ervoor dat je huid versterkt én gekalmeerd wordt. Hierdoor is je huid beter bestand tegen vervuiling en uv-straling. Ik gebruik het mineraliserend water wanneer ik even toe ben aan verfrissing, vooral wanneer het super warm weer is buiten. 

Je kunt de spray wanneer je maar wilt aanbrengen: na het reinigen om je huid sterker te maken, tussendoor om je gezicht te verfrissen of na het aanbrengen van je make-up om je make-up te fixeren. De Thermaal Bronwater verstuiver is gewoon een heerlijke frisse spray die er ook nog eens voor zorgt dat je huid gekalmeerd wordt. Heerlijk toch?Waar ik ook echt niet meer zonder kan deze zomer is mijn nieuwe parfum van Trussardi. Ik heb hem begin deze maand aangeschaft en sindsdien heb ik alleen nog maar deze geur gebruikt. Waar hij naar ruikt? Het is een warme, elegante geur die niet te aanwezig is. Hij ruikt vooral erg naar vanille, en laat dat nou net mijn favoriete geur ooit zijn. Ik heb ook al eerder een review over deze My Name parfum van Trussardi geschreven. 

Deze maand heb ik ook veel gebruik gemaakt van het Absolute Nude palette van Catrice. Als ik oogschaduw gebruik, gebruik ik namelijk nooit te veel opvallende kleuren. Ik hou namelijk van nude, en daar is dit palette natuurlijk zeer geschikt voor. Het is gewoon een leuk oogschaduw palette om dagelijks te gebruiken. Vooral in de zomer, wanneer ik niet zo veel zin heb in 'zware' make-up. 

En als laatste gebruik ik mijn lichtpaarse lipstick van GOSH ook nog steeds érg vaak. Je ziet overigens niet dat het een paarse lipstick is, als je hem heel lichtjes aanbrengt. Het lijkt dan op een hele lichtroze lipstick en dat vind ik juist mooi! Ook over deze lipstick van GOSH heb ik eerder een review geschreven.

Wat zijn jouw zomerse beauty favorieten?

You May Also Like

15 reacties

 1. Mooie zomerse producten! Mijn zomerse favoriet zijn de Victoria secret bodyspray's, heerlijk en verfrissend.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een prachtige foto's! Die geur lijkt mij wel wat. Die Ga ik eens ruiken!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een prachtige foto's! Die geur lijkt mij wel wat. Die Ga ik eens ruiken!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een mooie producten gebruik je zeg. Vichy vind ik ook altijd erg fijn om te gebruiken.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. De spray van Vichy heb ik ook opgestuurd gekregen, moet hem alleen nog testen. Ben heel er benieuwd als ik al die goede verhalen hoor!
  Liefs,
  Elles

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik ben ook echt dol op nude kleurige oogschaduw kleuren, dit palette ziet er ook erg mooi uit! <3

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Mooie foto's! Dat palette van Catrice is zo fijn. En ik ben nu wel erg benieuwd naar die verfrissende spray van Vichy, lijkt me heerlijk!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Dat palette is super mooi zeg! Mooie foto's heb je gemaakt :)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Je hebt er weer hele mooie foto's van gemaakt meis :) Die spray van Vichy lijkt me erg fijn. Heb al eens eerder zoiets gehad. En stiekem is het ook gewoon leuk om hiermee te sprayen haha.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ik heb nog niet echt een favoriet zomers beauty product.. Mooie foto's in dit artikel zeg!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Leuke blog, ik ben benieuwd naar het palette van Catrice en je luchtje :)

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Mooie foto's en producten. Ben benieuwd naar het geurtje hij izet er lekker clean uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Fijne favorieten! Ik vind het palette van Catrice prachtig!

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Die zonnebril is echt heel erg mooi! <3

  BeantwoordenVerwijderen