NEW IN - Denim button skirt & Ramones t-shirt

by - juli 27, 2016


Omdat ik over twee weken naar het warme Marseille vertrek, bedacht ik me dat ik nog wel wat zomerse kleding kon gebruiken. Dus struinde ik de Primark na een tijdje weer eens af, op zoek naar leuke zomerse kleding.Toen ik door de Primark aan het lopen was, kwam ik opeens dit schattige denim rokje tegen. Ik was hem al eerder tegengekomen, maar ik bleef bij de gedachte dat het me toch niet zal staan. Omdat ik de laatste tijd wat meer wil experimenten op het gebied van fashion (it's just so much fun) heb ik hem toch maar gekocht.

Eenmaal thuis heb ik het denim rokje aangepast. En ja hoor, hij stond best leuk! Zeker weten dus dat ik dit rokje mee ga nemen naar mijn trip naar Marseille.Bij de Primark liggen er ook altijd van die super goedkope t-shirts die je wel móet meenemen voor die prijs. Dit zwarte Ramones t-shirt was maar 5 euro! Ik denk dat hij ook wel goed zal staan in combinatie met het denim button skirt.Of ik alleen deze outfit heb gescoord? Nee, ik heb ook nog een groene bomberjack gekocht bij de Primark en ook nog een leuk, simpel jurkje bij de H&M. En dat allemaal voor heel weinig geld, dus ik ben nu zeker blij, haha.

Misschien komt er binnenkort nog wel een artikel langs met outfit foto's waarin ik deze combinatie aan heb. Ik moet nog even iemand zoeken die de foto's wil maken (blogger struggles). Dus als jij zin hebt om een keer te fotograferen, je weet me te vinden!

Wat vind jij van deze outfit?

You May Also Like

23 reacties

 1. Leuke items heb je geshopt! Ben benieuwd naar de groene bomber. Heb zelf ook een tof bomberjack bij Primark gescoord, ze hebben daar hele leuke op het moment!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Inderdaad, ik zag meerdere bomberjacks voorbij komen die ik wel mooi vond!

   Verwijderen
 2. Wat een leuke combinatie! Ik denk dat het je zeker goed zal staan. Het lijkt mij leuk om foto's te maken, maar volgens mij wonen wij niet echt zo dicht bij elkaar haha!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Nee, helaas... Maar daardoor kunnen we nog wel een keer afspreken? Haha :)

   Verwijderen
 3. Wat een leuk setje en voor zo weinig geld! Ik verbaas me steeds wat voor leuke dingen ze hebben bij de Primark, alhoewel ik daar zelf eigenlijk nooit kan slagen qua kleding, maar meer qua hebbedingetjes.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Zo'n denim rokje vind ik zó leuk! Je kan het echt met vanalles combineren!
  Liefs,
  Elles

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Dat shirt is helemaal mijn style! Lekker stoer :D

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Leuke items zeg! Dit zou ik ook echt zo dragen, haha

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ah, dat shirt wil ik hebben! Zo gaaf!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Aah dit zou ik ook zo dragen! Ik ben dol op dit soort rokjes en dan in combinatie met zo'n stoer shirt, love it! Ik denk dat je er veel plezier van gaat hebben! <3 Oh, die struggles voor het maken van outfitfoto's herken ik hoor, meestal laat ik m'n vriend ze maken, maar ik ben altijd blij als een andere blogger / fotografiefreak het doet, haha. Liefs!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik ben ook altijd blij wanneer ik iemand kan vinden die het voor me wilt doen, haha!

   Verwijderen
 9. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Rokje is niet zo mijn smaak, maar het tshirt vind ik wel super leuk :)

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wat een leuke outfit! Hij zou je vast erg leuk staan :)

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Outfit foto's, yes please! Leuke items, ben ook wel benieuwd naar je bomberjack. ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Heel leuk! Ik vind vooral de rok echt super tof! Zeker een outfit post mee maken :)

  BeantwoordenVerwijderen