PLOG - Een dagje feesten op Dreamfields

by - juli 12, 2016


Hallo lieve volgers! Deze week even geen Weekly Journal zoals jullie gewend zijn, maar een verslag van mijn dag op Dreamfields. Afgelopen zaterdag ben ik namelijk naar dit geweldige festival geweest, en het leek mij leuk om jullie mee te nemen!


Zaterdagochtend ben ik al redelijk vroeg wakker. Ik neem een douche en maak me klaar om naar Doetinchem te gaan, waar een vriendin woont. Het is nog een eindje reizen, dus ik ben rond 12 uur al onderweg.


Eenmaal aangekomen eten we als lunch heerlijke patatjes. Lekker ongezond en dat maakt ook niet uit, want naar een festival gaan betekent altijd ongezond eten.


Ook drinken we mojito's om alvast in de stemming te komen!


Wanneer we aankomen op Dreamfields is het feest al in volle gang. Er zijn twee mainstages, waar dit er één van is. Hier werd vooral hardstyle gedraaid en het was er constant ontzettend druk. Terwijl we op Dreamfields waren, scheen de zon trouwens niet, maar het was wel ontzettend warm!


We hadden gelijk zin in een cocktail en gelukkig waren zij dit jaar ook weer verkrijgbaar. Je kon een mojito, sex on the beack of een strawberry daquiry krijgen.


We namen alle vier de strawberry daiquiri en die was onwijs lekker. Proost!


Even een selfie met alle vriendinnen <3


Al snel werd het avond en kreeg ik ontzettende honger. Ik nam een broodje warme beenham (dat is écht altijd lekker) en daarna nog een pizza punt. Van feesten krijg je honger!


En nog een selfie!


Wanneer het een beetje donkerder wordt 's avonds, krijgt een festival altijd iets 'magisch'. Alle mooie lichtjes zijn beter zichtbaar en de sfeer wordt nóg gezelliger. Alsof iedereen dan weet: nog even en het feest is alweer bijna voorbij.


Ook ben ik nog even in de zweefmolen geweest: a dream just came true! Ik heb wel eens eerder in een zweefmolen gezeten, maar nog nooit op een festival haha. Ik had héél mooi uitzicht op het festival terrein.


Dreamfields was weer een dag met mooie herinneringen. We hadden echt geluk met het warme weer! De cocktails waren ook heerlijk, de muziek was goed en het vuurwerk tijdens de eindshow was ook weer prachtig om te zien. Wil je weten hoe ik dit festival vorig jaar beleefd heb? Lees dan deze PLOG even terug.

Naar welke festivals ga jij nog deze zomer?

You May Also Like

9 reacties

 1. Ziet er heel erg leuk uit! Ik ga dit jaar naar appelpop.
  Ah die windmolen ziet er zo leuk uit!!
  Liefs, Evelien

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Lijkt me leuk, in een zweefmolen op een festival! Wij maakten twee jaar geleden een ritje in het reuzenrad op een festival in Frankrijk. Ook een aanrader!
  En wat mijn festivals betreft; Funkenflug in Oostenrijk is al achter de rug, maar volgende maand gaan we naar Brutal Assault in Tsjechië. En dan nog een aantal eendagsfestivals in eigen land, ook altijd fijn. :-)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ah gaaf, er stond inderdaad ook een reuzenrad op Dreamfields! En heel veel plezier bij Brutal Assault Jessica :)

   Verwijderen
 3. Wauw, ziet er zo goed uit! Ik krijg er nu al helemaal zelf zin in :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wauw ziet er goed uit! Leuke foto's :)
  X

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Je zag er echt ontzettend leuk uit!
  Hele leuke foto's <3

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat leuk om te zien! Dreamfields lijkt me zo'n leuk festival ook!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Heel leuk om te zien! Die cocktails zien er echt heerlijk uit <3 Fijn dat het redelijk goed weer was die dag!

  BeantwoordenVerwijderen