Review - Premium False Metallic Nails van PR Pro

by - juli 08, 2016

metallic nails primark

Het is alweer een tijd geleden dat ik nep nagels op had. Een aantal jaar geleden gebruikte ik namelijk wel eens nep nagels die 'naturel' waren, omdat ik mijn eigen nagels maar saai vond. Tegenwoordig gebruik ik nauwelijks nagellak en nep nagels al helemaal niet. Wat betreft mijn nagels ben ik dus best saai. Maar toen kreeg ik dit setje Metallic Nails in de kleur Sunset voor mijn verjaardag. Vandaag probeer ik ze uit! 

metallic nails primark

Dit setje Metallic Nails in de kleur Sunset heb ik voor mijn verjaardag gekregen. Ze zijn van de Primark en volgens mij zijn ze ook nog verkrijgbaar in andere kleuren. Je hebt bijvoorbeeld ook nog zwarte nep nagels met een gouden randje. Deze zijn oud roze van kleur: ook heel erg gaaf! 

Op de verpakking staat dat ze hoogglanzend zijn, niet snel zullen chippen, zeven dagen lang op je nagels blijven zitten en dat ze een speciale UV Gel Coating hebben. Ik ben benieuwd.

metallic nails primark

Als je de verpakking openmaakt, vind je twee lagen: een laag bevat alle nep nagels en een laag bevat de speciale nagellijm. Hiermee moet je wel oppassen, want je kunt bijvoorbeeld je vingers aan elkaar vast plakken. Whoaa! Hopelijk gebeurd dat niet met mij. Er zit verder geen gebruiksaanwijzing bij, maar omdat ik al eerder nep nagels heb gebruikt vind ik dat geen probleem. Ik weet gelukkig nog hoe het moet!

Al eerste zocht ik de nagels uit die precies pasten op mijn nagels. Even proberen en dan de nep nagels die passen sorteren. Daarna haal ik oude nagellak van mijn nagels af en breng ik de lijm aan op de nep nagels. Het is daarna alleen nog een kwestie van plakken en even aandrukken. Eventueel kun je ze nog naar wens afknippen en vijlen. 

metallic nails primark

metallic nails primark

En dit is het resultaat! Voor mij - iemand die van simpele nagels houdt - is het wel even wennen. Het zijn nagels die best in your face zijn met het gouden randje naast de nagelriem. Maar ondanks dat vind ik ze wel super gaaf! En ze passen ook precies, want ze afknippen of vijlen is niet nodig. 

metallic nails primark

Of ik vaker nep nagels ga gebruiken? Nee, dat niet. Na een aantal dagen heb ik ze van mijn nagels afgehaald en wat overbleef waren heel veel uitgedroogde nagels. Meh! Daarom is nagellak dus veel beter dan nep nagels gebruiken. Maar deze Metallic Nails vind ik wel ontzettend gaaf. Ze zijn lekker origineel en vallen op door de gouden kleur. I like it!

Heb jij weleens nep nagels gebruikt?

You May Also Like

22 reacties

 1. Het design van deze nagels vind ik erg mooi en elegant. Alleen vind ik nep nagels niet erg mooi, je ziet toch dat het niet echt is. Zo'n design zou ik wel op mijn natuurlijke nagels maken.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Vind ik ook wel echt iets voor jou om te doen, haha! :)

   Verwijderen
 2. Ik vind wel dat je goed ziet dat de nagels nep zijn. Ik lak mijn nagels daarom liever met een leuk kleurtje.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik vind ze heel tof omdat ze zo opvallend zijn maar hou niet zo van nepnagels!
  Wordt er altijd een beetje spastisch van haha. ;)
  Liefs, Evelien

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ze zijn wel gaaf, maar inderdaad erg aanwezig en je ziet gewoon dat het nep is. Ik denk niet dat ik het ooit ga proberen, want ik heb van mezelf hele lange en sterke nagels dus dat vind ik zonde hihi. Jammer dat je nagels er van beschadigd zijn :(

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Zien er leuk uit, maar zelf ben ik fan van gelnagels, die blijven lang zitten en voel je amper.
  Liefs,
  Yara

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Deze nagels vind ik persoonlijk nep uitzien. Dat vind ik niet echt heel mooi...
  Maar het design is zeker top!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Klopt, daar heb je ook gelijk in. Al valt het van een afstandje wel mee :)

   Verwijderen
 7. Ik vind ze er goed uitzien, alleen aan de onderkant zie je wel dat ze nep zijn en dat vind ik jammer

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Deze vind ik wel mooi, hoor! Door die kleur lijkt de huis bruiner :)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ik ben totaal geen fan van nepnagels, omdat ik zelf gewoon al lange nagels heb. Vind het design van deze alleen wel erg mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ziet er wel erg mooi uit, alleen het valt altijd zo op als iemand nepnagels draagt.. Ik draag het zelf nooit. Investeer dan liever in goede gellak!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Oh ik vind het best wel mooi! Ziet er heel sjiek uit. Maar zou het denk ik ook alleen voor een feestje doen ofzo ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Ziet er mooi uit! Helaas kan ik echt niet met nep nagels over weg haha :)

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Ik vind de combinatie van de kleuren wel mooi! Jammer dat ze niet goed bevallen

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Ik kan zo slecht tegen zulke nepnagels, maar vind ze ook wel heel erg mooi :)

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Ik vind ze echt heel gaaf! Alleen is het voor mijn nagels echt super slecht dus doe ik het nooit. Maar ze zijn wel heel mooi. -x-

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Wauw ik vind ze erg mooi! Super leuke blog heb je:-)

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Ik vind het er erg leuk uit zien maar ik ben totaal niet meer van de nepnagels. Ik heb een keertje gehad dat ik mijn nepnagels op wilde plakken met een wat vloeibare lijm. Toen heb ik de lijm om laten vallen op de tafel en op mijn arm en toen bleef ik echt plakken aan alles, te tafel en aan mezelf. Dit was echt schrikken en pijnlijk. Ik blijf dus zo ver mogelijk uit de buurt van nepnagels en nepnagellijm :)

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Het patroon en de kleur combinatie vind ik erg gaaf, maar toch vind ik dat je wel ziet dat ze nep zijn. Ze zijn eigenlijk veel te vierkant.. Zelf ben ik ook niet van de nepnagels.. zo vervelend als je weg bent en er valt er 1 af, ziet er gelijk al niet uit haha

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Ik vind de nagels zelf er wel heel erg leuk uit zien!!

  BeantwoordenVerwijderen