Weekly Journal #79 - Overnachting in een hotel & een dagje Nijmegen

by - juli 06, 2016


Hallo lieve lezers! De Weekly Journal is deze week iets later dan normaal, maar dat komt omdat ik zondagavond een nachtje ging slapen in een hotel en ik daarna een dagje naar Nijmegen ben geweest. Gisteren had ik dan eindelijk tijd om deze diary in elkaar te zetten. Kijk je weer mee?


Vorige week had ik twee onwijs schattige shirtjes gehaald bij de Primark. Dit t-shirt met patches was daar één van. Ik vind hem echt tof staan en ik weet zeker dat ik hem deze zomer erg vaak ga dragen.


Ik vond een highlight palette van Sleek terug en ik moest gelijk even de highlighters swatchen op mijn arm. O-M-G! Hoe kon ik dit palette vergeten zijn?


Een heerlijke healthy snack voor tussendoor <3


Woensdag moest ik weer een dagje werken op kantoor in Apeldoorn. Na zo'n lange dag vind ik het altijd wel fijn om naar het station terug te lopen. Even wat beweging!


Op donderdag had ik mijn allerlaatste presentatie voor mijn minor. Die ging goed! Het is nu afwachten tot ik mijn laatste cijfer krijg. Ik leverde ook mijn verslag in en in het weekend vierde ik mijn vakantie met een club sandwich samen met een vriendin. Yummy!


Mijn vriend had voor mij als verrassing een nachtje in een hotel geboekt! Op zondag konden we erheen en we troffen als eerste deze kingsize bed aan. Die lag ook érg comfortabel.


Nadat we hadden ingecheckt ging we naar het zwembad toe van het hotel. We dachten dat hij niet zo groot was, maar dat viel echt heel erg mee!


In het begin hadden we het zwembad helemaal voor onszelf. Dat was echt super chill! Ik had ook al enorm lang niet meer gezwommen, dus ik genoot er heel erg veel van.


's Ochtends wakker worden met dit uitzicht (en blauwe lucht). Niet verkeerd!


We mochten gebruik maken van het heerlijke ontbijt buffet. Er was verse j'us (daar mag je me echt voor wakker maken!) en verse croissantjes en broodjes. Mijn vriend nam ook een enorme berg bacon mee, haha.


Omdat we toch vakantie hadden, besloten we er nog een dagje Nijmegen achteraan te plakken. Ik heb daar een jaar gewoond en ik vind het altijd wel leuk om even terug te gaan. We namen nog een lekkere lunch en zaten de hele middag aan de Waal te chillen. Het was toch mooi weer!

Deze week ga ik even genieten van mijn vakantie. Ik ga lekker veel bloggen, ik wil het sporten weer oppakken en ik ga zaterdag naar Dreamfields met een aantal vriendinnen. Daar heb ik onwijs veel zin in <3

You May Also Like

5 reacties

 1. Leuke week zeg! En wat lief van de verrassing van je vriend. Heel lief! <3
  En zo fijn he van die king size bedden?!
  Genieten!

  Liefs, Evelien

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat veel leuke foto's! Zo lief die verrassing van je vriend, het hotel ziet er mooi uit. Wat heerlijk dat je nu vakantie hebt, lekker genieten <3

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Nijmegen is echt z'n mooie stad. Wat een leuke week heb je gehad. Super fijn als je het hele zwembad voor je alleen hebt.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuke foto's, het hotel ziet er mooi uit :)
  X

  BeantwoordenVerwijderen