Weekly Journal #80 - Paarse lipstick & dansjes in Nijmegen

by - juli 18, 2016


Hallo lieve volgers! Vandaag is het weer tijd voor een nieuwe Weekly Journal. De afgelopen twee weken heb ik mijn paarse lipstick uitgeprobeerd, had ik te gekke nep nagels op en ging ik onder andere een dagje dansjes doen tijdens de Nijmeegse Vierdaagse feesten. Kijk je weer mee?


Smoothie time! Sinds ik een speciale blender in huis heb, probeer ik zoveel mogelijk smoothies te maken en zo meer vitamines binnen te krijgen. Deze keer maakte ik een smoothie met aardbeien, banaan, verse sinaasappelsap en yoghurt.


Ik probeerde deze gave False Metallic Nails uit en schreef er een review over voor mijn blog.


's Avonds heb ik altijd zo'n mooi uitzicht vanaf mijn appartement op de zonsondergang! Kan het altijd zomer blijven, please?


Even heerlijk ongezond eten, wat ik tegenwoordig echt té vaak doe. Oops!


Mijn favoriete nagellak van deze zomer: lichtblauw! Staat zo lekker vrolijk :)


Ik heb één paarse lipstick in mijn stash en die draag ik bijna nooit. Maar wanneer ik hem héél lichtjes op doe, krijg je het bovenstaande resultaat. Best wel mooi, toch?


Afgelopen zaterdag ging ik met een stel vriendinnen naar Nijmegen om een paar dansjes te plegen tijdens de Nijmeegse Vierdaagse feesten. But first: nacho's!


Bij de Kaaij stonden heerlijke food tentjes en de sfeer was perfect. Het was overigens ook nog eens super mooi weer geworden: de zon scheen en het was rond de 25 graden. Wat wil je nog meer?


Even chillen langs de Waal met een lekkere, grote Pina Colada cocktail. Deze cocktails was echt mega lekker en het gaf me echt een zomers gevoel.


Het uitzicht op dé famous brug van Nijmegen!


Friends <3


Als toetje nam ik een wentelteefje met verse aardbeien en roomijs. OMG, dit was té lekker. We gingen nog even chillen langs de Waal voordat we gingen feesten in de stad. Het was super gezellig overal en we zijn nog tot laat in de stad blijven hangen.


In de laatste twee weken heb ik geprobeerd het hardlopen ook weer op te pakken. De eerste keer ging het weer mega slecht. Ik kwam bijna niet vooruit en het ging gewoon hartstikke moeizaam. Maar toch nog 3,5 km gelopen! De tweede keer kwam ik ook weer zo ver.


Ik had van mijn verjaardag nog allemaal cadeaubonnen gekregen van de Douglas. Tijd om die te besteden! Ik ging even naar een heerlijke parfum kijken en na ongeveer een halfuur zoeken kwam ik bij deze Trussardi My Name parfum uit. Die overigens héérlijk naar vanille ruikt <3

You May Also Like

11 reacties

 1. Wat een leuke dingen heb je gedaan!!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een mooi lichtblauw lakje, en die foodtentjes, zo leuk! Love it. <3
  Liefs, Evelien

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wow, hou eens op met die foto van die wentelteefjes met aardbeien en roomijs, haha! Ziet er zoooo goed uit! Vind dat lichtblauwe lakje erg mooi, ondanks dat ik qua nagellak niets zo van blauw houd. Nice! :)
  Ziet er naar uit dat je gezellige dagen achter de rug hebt! Fijnnnn. :D

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ah ziet er inderdaad zo heerlijk zomers uit die cocktail én wat een heerlijk toetje!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuke foto's! Dat blauwe lakje vind ik echt super mooi <3 En paarse lipstick kan je goed hebben! Wat een gezellig weekje! :D

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Je nagels zijn echt mooi. En die nacho's zien er echt heerlijk uit ! :O

  BeantwoordenVerwijderen
 7. oeh wat een prachtige nagels, ziet er goed uit! en leuke foto's weer! ben wel benieuwd naar die parfum

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat een heerlijk eten!! Mjam! Die hema nagellak heb ik ook, super kleur!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Dat lichtblauwe lakje heb ik ook, zo pretty. Die moet ik er ook weer eens bij pakken. Ik zie mega veel lekker eten <3 Ben ook benieuwd naar die parfum, hij ziet er iig mooi uit!

  BeantwoordenVerwijderen