Hello August

by - augustus 03, 2016


Een nieuwe maand is aangebroken; dus het is weer tijd om jullie bij te praten over wat mijn plannen zijn. Zo is augustus dé maand waarin ik begin met mijn nieuwe bijbaantje (spannend!), ik weer op vakantie ga naar de C'ôte D'Azur en waarin ik meer creatieve dingen wil gaan doen. 

Op vakantie naar Marseille

Ik begin gelijk met mijn favoriete bezigheid in augustus: ik ga namelijk op vakantie naar Marseille met mijn vriend! Ik kijk er heel erg naar uit, want in Marseille is het áltijd mooi weer. Ik geloof dat het daar in de zomervakantie altijd tussen de 30 en 34 graden is. Ik heb ook een aantal foto's gezocht van de stad en dingen die we er kunnen doen (naast de hele dag op het strand spenderen). En ik weet nu al dat er zoveel mooie dingen te doen én te zien zijn, dat ik niet kan wachten om in het vliegtuig te stappen. 

Let's get fit!

Oh, oh, oh. Ik zeg dit zo vaak tegen mijzelf, maar toch komt het er nooit van. Nu ik afgelopen weekend een weekendje weg was, heb ik ZOVEEL ongezonde dingen gegeten dat ik mij gelijk 'slecht' begon te voelen. Maar ook heb ik een lange fietstocht door de duinen gemaakt en daar kreeg ik zo'n kick van, dat ik gelijk zin had om meer actieve dingen te gaan doen. Ik mis het toch wel om een sport uit te oefenen. Gelukkig ben ik sinds kort weer begonnen met hardlopen en gaat het steeds beter! Daarnaast hou ik ook weer Pinterest bij, waardoor ik motivatie blijf houden om gezonder te eten. 

Beginnen bij mijn nieuwe bijbaan

Mijn trouwe lezers weten vast wel dat ik een bijbaantje heb bij een online marketingbureau. Nu heb ik daar een ander ontzettend leuk bijbaantje bij gekregen: ik ga namelijk met ingang van deze maand aan de slag als student redacteur bij mijn hogeschool! Ik moet teksten schrijven voor het magazine en ook voor de website. Elke opdracht is anders: soms moet ik iemand interviewen, soms moet ik studenten ondervragen en dan moet ik weer een evenement bijwonen. Erg divers is het wel en aangezien ik hou van schrijven kan ik niet wachten totdat ik mijn eerste opdracht krijg!

Meer creativiteit

De afgelopen dagen heb ik heel veel rondgesnuffeld op andere blogs. Ik heb heel veel inspiratie opgedaan en ook hebben bepaalde blogs mij geïnspireerd om meer met Photoshop/fotobewerking te doen. Ik wil me dus de komende maand meer gaan focussen op meer creatieve dingen doen. En laat mijn blog nou dé perfecte manier te zijn om dat te doen! En daarnaast ga ik ook weer het maken van (fashion) illustraties oppakken. Gewoon lekker tekenen is namelijk altijd fijn om te doen. 

Wat zijn jouw plannen/doelen voor deze maand?

You May Also Like

10 reacties

 1. Oh, proficiat met je nieuwe bijbaantje! Moet enorm spannend zijn voor je!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hele leuke plannen voor de maand augustus!
  Ik vind je illustraties ontzettend mooi, en wauw deze collage boven aan je artikel is ook heel tof. Knap!
  Gaaf je nieuwe bijbaan!! Leuk zeg! En heel veel plezier natuurlijk met je vriend op vakantie. lekker genieten.

  Liefs,
  Evelien

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ah wat leuk dat het jou is opgevallen, haha! Ik voelde me even creatief en bedacht deze collage haha :)

   Verwijderen
 3. Vooral die vakantie is een heerlijk vooruitzicht :) Lekker hoor! Ik kan ook echt niet wachten tot ik eindelijk vakantie heb. Ben er zo aan toe!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Gefeliciteerd met je nieuwe bijbaan, ontzettend leuk! Veel plezier op vakantie, geniet ervan!

  Liefs,
  Lotus

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een heerlijke plannen! Zo tof dat je nog even weer op vakantie gaat. En ik ben heel benieuwd naar de stukjes die je gaat schrijven voor je hogeschool. Ga je hier ook eens een linkje plaatsen? :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Gefeliciteerd met je nieuwe bijbaan, hopelijk heb je er veel plezier :)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Gefeliciteerd met je nieuwe bijbaan! Wat leuk om te doen wat je echt leuk vindt! Heerlijk ook die vakantie, geniet van deze maand :)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Gefeliciteerd met je nieuwe bijbaan! Leuk dat je nog creatiever bezig gaat met je blog, ben benieuwd :)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat een leuke dingen!! En wat klinkt die bijbaan leuk!! Ik kan me heel goed voorstellen dat je niet kan wachten op je eerste opdracht.

  BeantwoordenVerwijderen