Ik ben onderweg naar Marseille!


JAAAA, eindelijk is het zo ver! Het duurde even, maar uiteindelijk is het vandaag dé tijd om het vliegtuig in de stappen naar de C'ôte D'Azur. Wat ik precies ga doen en hoelang ik op vakantie ga, lees je in dit artikel.

Een aantal maanden geleden ben ik met twee vriendinnen naar Nice op vakantie geweest, ook aan de Côte D'Azur. Ik vond het zó mooi daar dat op het moment dat mijn vriend en ik op zoek waren naar een plek om op vakantie te gaan, mij gelijk de Côte D'Azur te binnen schoot. Of nou ja, eigenlijk wouden we eerst naar Valencia, Barcelona of Ibiza. En uiteindelijk hebben we toch besloten dat we naar Marseille gaan.

Marseille is eigenlijk niet echt een populaire plek voor Nederlanders om heen te gaan, en dat terwijl het wel erg toeristisch is. Daardoor echt niet minder mooi, want op internet heb ik al een aantal foto's voorbij zien komen van de prachtige stranden, de mooie haven en de gebouwen/kerken die ik ook wil zien. En vandaag vlieg ik er dus heen samen met mijn vriend!

Wat onze plannen zijn? We zijn van plan om lekker de hele dag aan het strand te liggen. Het is daar namelijk ontzettend warm en met die hitte heb ik nooit zin om de halve stad door te lopen. Vooral 's avonds willen we de stad een beetje gaan verkennen. En natuurlijk ga ik super veel foto's maken, want dat vind ik ontzettend leuk om te doen, haha.

Wil je weten wat ik aan het doen ben? Volg mij dan via Instagram. Daar zal ik regelmatig updates plaatsen van mijn reis!

Tot over een paar dagen :)

You Might Also Like

27 reacties

 1. Leuk! Have fun! Lekker genieten samen met je vriend, en het zuiden van frankrijk is prachtig. <3
  Liefs,
  Evelien

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuke vakantiebestemming, geniet van je vakantie!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Fijne vakantie! Frankrijk is een prachtig vakantieland, ik ben er ook geweest deze vakantie. Wij zaten in de Ardèche! Xx

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Oh wat leuk, dat plaatsje kende ik nog niet!

   Verwijderen
 4. Heel erg veel plezier op vakantie, ben nu al benieuwd naar alle foto's die je gaat maken! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Heel erg veel plezier ga heerlijk genieten van de zon en alles! Ik ben jaloers maar we zien je snel weer terug! X

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Lekker zeg, geniet ervan meis. Je hebt het verdiend. Komt er ook een vlog hihi :)?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Haha jaaa! Ik ga mn best doen om een leuke video (of misschien wel video's) te maken :)

   Verwijderen
 7. Geniet ervan, het is je gegund! <3 <3

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ahhh wat heerlijk! Brn benieuwd naar de foto's dus ik houd je Instagrqm in de gaten hihi. Geniet er van en heel veel plezier! :D

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Heel veel plezier! Ik volg je al via Instagram, dus ik ben benieuwd naar alle mooie foto's :D

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wat super leuk! Heel erg veel plezier.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Geniet van je welverdiende vakantie met je vriend! x

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Ik ben ook naar de C'ôte D'Azur. Wij zaten in de buurt van Fréjus. 2 weken prachtig weer gehad hihi! Geniet van je vakantie :D

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Wat heerlijk, geniet er van! <3 Ben benieuwd naar je foto's hihi.

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Wat heerlijk! Geniet er lekker van

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Nogmaals een hele fijne vakantie Maaike! <3 Heb op Instagram al een hoop mooie foto's voorbij zien komen, zo te zien genieten jullie al heel erg!

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Super leuk! Ik wens je een fijne vakantie! Ik houd je Instagram wel even in de gaten!
  Liefs,
  Elles

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Ik ben als klein kind ooit eens in Marseille geweest maar daar weet ik natuurlijk niks meer van! Zou er graag nog eens heen gaan:-)

  BeantwoordenVerwijderen