LOWLANDS - Kamperen, veel gezelligheid & toffe optredens

by - augustus 30, 2016


Anderhalve week geleden heb ik een weekend met mijn tentje op Lowlands gestaan. Vorig jaar was ik ook geweest, dus ik wist al wat ik kon verwachten. Ook dit jaar was er onwijs lekker voedsel, gave optredens en veel gezelligheid te vinden. Kijk je mee?


Donderdagochtend vertrekken we al vroeg (7:00 uur) richting Lowlands. Om half tien staan we op het terrein te wachten totdat de deuren opengaan. Waarom we zo vroeg gaan? Zo zijn we verzekerd van een goede plek op de camping. Om twee uur gaan de deuren open en binnen drie kwartier staan onze tenten. Mijn broer kwam ook nog even langs, hij had zijn tent even verderop staan.


Op vrijdag begint het festival dan eindelijk 'officieel', Het is vandaag alweer onwijs mooi weer en we vertrekken al vroeg vanuit onze tent richting het openingsoptreden van Tom Odell.


Selfie met de meiden!


Muntjes halen! Eigenlijk is al het eten en drinken op het festival ontzettend duur, maar wanneer je in muntjes gaat denken, valt het wel mee :p


Met Alex op de foto! Vorig jaar op Lowlands was hij er ook :)


En nog een selfie met de meiden! Mijn haar zit een beetje 'grungy' hier, want op Lowlands heb je nergens electriciteit en dus had ik geen stijltang tot mijn beschikking, haha.


Zaterdagavond is Disclosure de afsluiter van de dag. Ik vond ze erg goed!


Lekkere cocktails! Ik had een Cosmopolitan (die ik trouwens nog nooit eerder had gedronken) en mijn vriendinnen hadden een Pina Colada en een Mojito.


Voordat ik naar Lowlands ging, had ik een kleine research gedaan naar artiesten die zouden komen. Zo had ik ook een aantal liedjes geluisterd van Dua Lipa en ik vond ze oprecht erg mooi. Zondag stonden we bij haar optreden en ik vond haar ook live onwijs goed!


Op het festivalterrein was allemaal goddelijk eten te bestellen. Alhoewel we de eerste dag loempia's gegeten hadden die niet te vreten waren (lees: té pittig om ze allemaal op te krijgen), was deze hamburger dan weer weer HEMELS.


Op zondag is het alweer de laatste dag van Lowlands. We lopen nog een aantal keer rond om een aantal optredens te zien en 's avonds staan we nog even te dansen in een leuke tent. Daarna haast ik me weer snel naar mijn tentje, want dat ik moe ben is een kleine understatement.

Op maandagochtend vertrekken we weer naar huis. Om half drie lig ik dan eindelijk in mijn bed en die heb ik niet verlaten t/m dinsdagochtend. But it was all worth it! 

You May Also Like

20 reacties

 1. aaah liefde voor festivals en vooral voor Lowlands!! Ik was zo jaloers op alle mensen die naar Lowlands gingen.. terwijl ik hier in Zuid-Afrika zat haha, totaal geen recht om jaloers te zijn! Maar toch. Heel erg leuk om te lezen dat je het zo leuk hebt gehad (ik ken dat, van de hele maandag in bed liggen;)) en ik vind je haar trouwens heel mooi zo! Liefs!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Haha jij moet niks te klagen hebben in Zuid-Afrika inderdaad, haha! En dankjewel, lief compliment :)

   Verwijderen
 2. aah super leuk! LIjkt me zo'n leuk festival :) Ben al vaak naar andere festivals geweest en er ook blijven slapen. Is inderdaad iets heel anders dan in het bos kamperen haha!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ziet er gezellig uit! Heb nog nooit zo'n weekend festival meegemaakt eigenlijk :) Misschien volgend jaar hihi. Gelukkig heb je nog lekker bij kunnen slapen haha.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ondanks dat het echt niks voor mij is, ziet het er wel tof uit! En begrijpelijk dat je zo moe was haha!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Aaah wat leuk! Dat ziet er geslaagd uit :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat ziet het er gezellig uit! Vorig jaar ben ik zelf naar Solar geweest, helaas merkte ik toen echt wel dat het slapen in een tentje op een drukke festival camping niks voor mij is.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Het is enorm anders dan thuis, dus ik snap je heel goed ;p

   Verwijderen
 7. Ziet er super gezellig uit!! Lowlands is echt leuk, ben in 2014 geweest!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik ben er zelf nog nooit geweest, maar wat ziet het er allemaal gezellig uit. Die cocktails ook trouwens, lijken mij ook zeker fijn.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ben er nog nooit geweest, wil er eens heen.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ben er nog nooit geweest, wil er eens heen.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. heeeel tof! En wat had je gave combinatie aan qua match, vind je shirt heel leuk. <3
  Lowlands wil ik nog zo graag heen!
  Liefs,
  Evelien

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Ziet er een leuk festival uit, en ook erg gezellig :)
  Leuke foto's trouwens!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Leuk! Wij zijn eerder deze maand naar een festival geweest waar ze voor het eerst een elektronisch betaalsysteem hadden (je bonnetjes stonden op je polsbandje), dan weet je pas écht niet meer wat je uitgeeft, haha. Gelukkig was het in Tsjechië en is het daar voor ons spotgoedkoop. :-)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Huh, wat apart zeg? Maar wel fijn dat het daar sowieso goedkoop was, haha!

   Verwijderen
 14. ziet er allemaal wel heel erg gezellig uit :) De 'poort' en muntjes doen me denken aan de Zwarte Cross!

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Het lijkt me zo leuk om hier een keertje naar toe te gaan!! Echt gezellig!

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Tof! Het is echt niets voor mij, maar op de een of andere manier ziet het er ook wel weer interessant uit haha.

  BeantwoordenVerwijderen