NEW IN - Dark rose Anna Field handtas

by - augustus 27, 2016

dark rose handtas

Ik heb altijd al een gekleurde tas gewild. Al jaren loop ik rond met een zwarte tas. Wel telkens van een ander merk, want zwart past gewoon bij elke outfit die ik draag. Daarom ben ik ook heel gek op de zwarte tas die ik momenteel heb. Maar toen viel mijn oog op een oud roze tas.

dark rose handtas

dark rose handtas

Ik draag werkelijk altijd een zwarte tas. Voor zo ver ik mij kan herinneren kocht ik alleen maar zwarte tassen. Lekker praktisch: want deze kleur past echt bij elke outfit die ik draag. En ik heb momenteel ook een mooie in mijn bezit van het merk Anna Field. 

Toen ik pas geleden rond aan het neuzen was op de webshop van Zalando, zag ik deze oud roze tas voorbij komen. Hij is van het zelfde merk als mijn zwarte tas: Anna Field. Ik kon het niet laten om hem aan te schaffen, want eindelijk vond ik het wel eens tijd worden voor een nieuwe (gekleurde) tas. En eigenlijk staat de kleur best leuk bij een aantal outfits! Het is ook gewoon een lekkere vrolijke kleur tas. Ook de kwaliteit is erg goed: de tas voelt heel stevig aan en de versieringen aan de tas zelf maken de handtas nog net iets mooier. I like it <3

dark rose handtas

Gelukkig bestaan er ook websites als ActiePagina waar je kortingscodes kunt vinden voor webshops zoals Zalando, waar ik dus mijn dark rose tas besteld heb. Zo zijn er momenteel drie (!) verschillende kortingscodes voor Zalando die je kunt gebruiken.

Naast Zalando vind je op ActiePagina.nl nog meer exclusieve kortingscodes. Zo is er ook een Sarenza kortingscode, maar ook een aantal voor Asos, Bol.com en nog veel meer webshops. Ook zijn er cashback-acties waarbij je een klein deel van je geld van een aankoop kunt terugkrijgen, mits die aan de actievoorwaarden voldoet. Als laatste kun je lid worden van de Community van ActiePagina. Hierop kun je punten sparen voor shoptegoed door reviews achter te laten en kortingscodes te spotten en toe te voegen. Altijd mooi meegenomen wanneer je iets met korting kunt shoppen!

Wat vind jij van mijn nieuwe aankoop?


* Dit artikel is tot stand gekomen door een samenwerking 

You May Also Like

19 reacties

 1. Wat een mooie tas! Ik vind deze kleur ook heel mooi. Helemaal nu in de zomer en straks in het najaar.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik ben verliefd! Je tas is echt heel mooi.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een mooierd <3 Ik vind 'm tof!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. wauw hij is echt prachtig meid, veel plezier ermee!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hele mooie tas! Perfect kleurtje voor in de herfst! Ik heb zelfs een mosterdgele tas haha. Leuk om een statement mee te maken.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Heel erg mooi! Ik wil nog graag een oranje tas, lijkt me ook leuk zo fel!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Heel mooie tas! Zowel de kleur als het model: wauwie! Ik heb zelf altijd ofwel een zwarte ofwel een bruine tas ofwel beide, zoals nu. Maar deze is veel mooier!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Oh wauw! Echt een hele leuke tas! Dit soort blogposts maken me helemaal hebberig ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wow wat een prachtige tas zeg en wat een luxe kleur! Echt heel erg mooi. <3

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Zo herkenbaar, ik heb nu ook besloten om een opvallende tas te kiezen dit najaar. Dit keer met meer kleur, geen zwart meer!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Ik koop ook altijd een zwarte tas, lekker veilig. Maar deze is echt super gaaf!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Wauw! Echt een prachtige tas. Vooral voor het herfst seizoen, is deze kleur zo mooi. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 13. hij is heel erg mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Wauw heel mooi! Ik ga normaal altijd voor zwart, maar deze is echt leuk.

  BeantwoordenVerwijderen