PERSONAL - Ik heb onwijs leuk nieuws!

by - augustus 06, 2016


Het zit al maanden in mijn hoofd en gisteravond heb ik dan ein-de-lijk de knoop doorgehakt. Na uuuuuuren achter mijn laptop gezeten te hebben en super perfectionistisch geweest te zijn, kan ik dan eindelijk vertellen dat mijn 'project' online staat. Benieuwd waar ik het over heb?

Jep, ik heb EINDELIJK iets gedaan waar ik al maanden over na heb gedacht. Het voelt goed om het mijn 'project' eindelijk online te hebben staan. Waar ik het over heb?

Ik heb nu ook mijn eigen YouTube kanaal

Sinds kort had ik namelijk in de gaten dat ik steeds vaker naar video's kijk op YouTube. Ook had ik nog een aantal filmpjes gemaakt van mijn citytrip naar Nice, waar ik drie maanden geleden was. Gelukkig deed Adobe Premiere Pro het nog op mijn laptop, waar ik mee heb leren werken tijdens mijn studie. Ik was bezig met het bewerken van het filmpje en ik dacht; 'waarom zal ik dan niet gelijk een YouTube kanaal maken?'. En van het een kwam het ander. Ik ben echt letterlijk uren bezig geweest met het bewerken van mijn eerste video en het opmaken van mijn YouTube kanaal. Ik ben echt te perfectionistisch, haha.


Hoeveel filmpjes er online gaan komen? Ik heb geen idee. Er staat dus al een video op van mijn citytrip naar Nice, die ik heb gefilmd met mijn mobiel. Ook ben ik van plan om van mijn vakantie naar Marseille ook een video te gaan maken en ook van mijn weekend op Lowlands eind augustus. Of ik ook ga vloggen? Ik vind het wel eng, maar ik ben zeker van plan het eens te gaan proberen. Nu maak ik dus nog alleen sfeervideo's en om 'echt' te gaan vloggen is nog een stap verder. 

Vertel eens, wat willen jullie graag zien? Willen jullie dat ik elke week ga vloggen of willen jullie mijn make-up routine zien of iets anders? Tell me everything!

En het lijkt me natuurlijk ontzettend leuk als je je abonneert op mijn YouTube kanaal

Yay, it's so exiting :)

You May Also Like

24 reacties

 1. Aaaah wat leuk zeg! Ik ben geabboneerd! <3

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Abboneeeeee, succes ! Ik heb zelf de stap nog niet durven nemen, gewoonweg omdat ik de skills niet heb om een nuttige film in elkaar te steken :D

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Heel leuk! Ik zal zeker je filmpjes gaan bekijken. Zelf ben ik een paar maand terug ook begonnen met YouTube. Het is wel echt super tof om te doen.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Yeahh leuk! Het ziet er daar echt geweldig uit :D

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Erg leuk dat je een Youtube kanaal begonnen bent, ik ga me abonneren!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Zo leuk, ik ga me direct abonneren!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Jaaa, natuurlijk ga ik abonneren! Vlogs lijken me erg leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Aaah wat ontzettend leuk! Het ziet er al veelbelovend uit, toffe thumbnail ook. Ik kijk uit naar je video's en ga me zeker abboneren!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Zo leuk dat je ermee bent begonnen! Gewoon doen inderdaad :D ik ga zo even beter kijken!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Aaaah hoe leuk is dit! En echt al een hele leuke vlog; wat is Nice mooi en zonnig!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wat leuuk! Ik ga je zeker volgen :)

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Wat leuk dat je een YouTube kanaal bent begonnen. Ik vindt vlogs van één dag altijd leuk om te kijken! En shoplogs en make-up tutorials zijn ook altijd leuk. Ik ben geabonneerd!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Aaah super leuk dat je hebt doorgezet en wat een leuk filmpje is het geworden! Ik zit ook al echt tijden in mijn hoofd met het idee om filmpjes te maken maar iets houd mij tegen haha. Wellicht binnenkort toch maar proberen :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Wat leuk zeg! Ik ga mij meteen abonneren x

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Wat leuk dat je een Youtube kanaal bent begonnen!
  Dat vloggen blijft een dingetje hoor, ik vind het nog steeds lastig haha!

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Aaah wat leuk!! Ik ga je vlog gelijk bekijken en ga op je kanaal abonneren. Ik wil ook zo graag beginnen met YouTube!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ah wat lief, dankjewel Kim! En zeker ook doen hoor, ik ben benieuwd naar jouw video's :)

   Verwijderen
 17. Wat leuk! Ik ga zeker even een kijkje nemen!

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Ohh, wat leuk zeg! Ik ga meteen abonneren en kijken!
  Liefs,
  Elles

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Jaaaa wat leuk! You go girl! Heel gaaf filmpje al en met mooi bewerkt. (knap!!!)
  Ik zit er ook al een tijd mee in mijn hoofd, er staan al een aantal filmpjes op mijn kanaal, wil binnenkort een goede camera daarvoor kopen en dan er echt mee beginnen.
  Liefs,
  Evelien

  BeantwoordenVerwijderen