Dit waren mijn geluksmomentjes van de laatste tijd

by - september 08, 2016


Happy things. Ze zijn leuk om te delen, want er is helemaal niks mis met het verspreiden van een beetje positiviteit. En hier doe ik graag aan mee! Daarom ben ik deze nieuwe categorie gestart op mijn blog: spread the love! Er is al genoeg negativiteit te vinden op het internet, de televisie en laat staan het echte leven. Tijd om de dingen op een rijtje te zetten waar ik de laatste tijd gelukkig van werd.

Nagenieten van mijn vakantie in Marseille. Ik vind het heerlijk om op vakantie te gaan (wie niet?) en nieuwe plekken te ontdekken. De stad Marseille was ook weer een prachtige stad om te zien (zie MARSEILLE #1 en MARSEILLE #2). En omdat de volgende zomervakantie nog lang niet in zicht is - HELP - denk ik nog vaak terug aan deze vakantie. Gelukkig moet ik de video nog bewerken, dus kan ik extra lang nagenieten.

Werken als student redacteur. Sinds kort werk ik bij het magazine van mijn hogeschool en ik vind het heel erg gaaf om te doen! Mijn eerste opdracht was een interview en ik kreeg daarna gelijk complimenten over het artikel dat ik schreef. Vind ik leuk! Ik ben nu al benieuwd naar de volgende opdracht :)

Toffe samenwerkingen voor mijn blog. Weten jullie die dark rose handtas nog die ik laatst heb aangeschaft? Ik kreeg hem voor een hele leuke samenwerking! Ik bof soms echt enorm als blogger. En deze week kreeg ik wéér een mailtje met een gave samenwerking. Hier word ik ZO blij van <3

Een nieuwe agenda kopen. Ik heb nogal veel dingen die door elkaar heen lopen de laatste tijd (twee bijbaantjes, college's op school, tandarts afspraak, kapper, afspraken met vriendinnen) en hoewel ik vroeger bijna nooit een agenda bijhield, kan ik nu ECHT niet meer zonder! Ik heb een hele fijne agenda van de Hema gekocht waar ik alle afspraken in kwijt kan.

Uiteten bij La Cubanita met mijn vriend. Afgelopen dinsdag behaalde mijn vriend zijn bachelor of science op de universiteit. Hoewel hij nog door gaat studeren, was ik wel ENORM trots op hem. Diezelfde avond hebben we genoten van heerlijke tapas en een mega cocktail bij La Cubanita. It was delicious! 

Een fotoboek maken. Jup, het is eindelijk zo ver! Ik ga mijn eerste fotoboek ooit maken, haha. Ik heb het altijd al gewild en nu ga ik er dus écht een keer tijd voor maken. Ik ga hem overigens wel online maken, dus echt knippen en plakken komt er niet bij kijken. Maar er gaat alsnog veel tijd in zitten. Hopelijk is het eindresultaat het waard!

Weer in de schoolbanken zitten. Believe it or not: op de één of andere manier vind ik het toch wel weer fijn om weer op school te zitten. Mijn ritme is terug, we hebben een aantal leuke opdrachten die we mogen doen dit jaar (sommige zijn dan weer wat minder leuk...) en ik ga gewoon volop genieten van mijn laatste jaar als student. Oftewel: uitslapen wanneer het kan, buiten de deur eten en veel stappen met vriendinnen!

Barbecueën met vriendinnen. Ik had deze zomer nog he-le-maal niet gebarbecued en dat vond ik echt wel zonde. Toen de hittegolf er vorig weekend was, vond ik het dan ook tijd om vriendinnen op te trommelen om te gaan barbecueën. Wel met zo'n wegwerp barbecue, maar het was gezellig en ik heb HEERLIJK gegeten, haha!

Welke geluksmomentjes had jij de laatste tijd?

You May Also Like

11 reacties

 1. Klinkt erg leuk en fijn allemaal. Ik ben ook bezig met een foto album! Zit inderdaad veel tijd en moeite in haha.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuke artikelen dit altijd! Fijne geluksmomentjes :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Die samenwerkingen blijven bijzonder hé! Heb je verdiend meis. Ik geniet ook nog steeds na van de vakantie en ben stiekem nu al aan het nadenken waar we volgend jaar naartoe gaan. Can't wait hihi.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een fijne geluksmomenten!! <3

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuke momentjes! La Cubanita is heeeerlijk! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een fijne momentjes! Ik word ook altijd zo gelukkig van mijn agenda, waar je mij al wel niet blij mee kan maken, haha!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Oh dit zijn zeker hele fijne momentjes... Ik heb sinds vandaag vakantie<3 En we gaan bijna naar Londen. Super fijn beide!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Aaah wat een heerlijk positief artikeltje! Fijne geluksmomentjes, zo leuk om te zien dat je ook van de kleine dingen als een agenda kopen geniet, hihi. Een van mijn geluksmomentjes was toch wel het kopen van een nieuwe lingerie. Ik wist niet dat ik daar zo gelukkig van kon worden haha!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Klinkt super leuk en fijn allemaal! Online fotoboeken zijn mooi en leuk en je vakantie klinkt super! Leuke dingen :)

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wat een vrolijk artikel! Leuk om te lezen ♥ Ik houd een winactie op mijn blog, misschien ook wat voor jou?

  BeantwoordenVerwijderen