PERSONAL - Een nieuwe uitdaging!

by - september 10, 2016


OMG! Ik kan niet wachten om jullie het leuke nieuws te vertellen. Een aantal dagen geleden heb ik dan ein-de-lijk de knoop doorgehakt en sinds ik dat gedaan heb, voel ik me een stuk beter. Toch vind ik het nog wel een beetje spannend...

Ik heb namelijk een nieuwe bijbaan: ik ga werken bij de Vero Moda! Ik heb er nu al onwijs veel zin in, over een week begin ik al. Ik moet daarnaast ook nog een aantal keer werken bij het online marketingbureau waar ik het laatste jaar gewerkt heb. Daar werkte ik vooral doordeweeks, maar omdat dat zo moeilijk te combineren is met het drukke afstudeerjaar waar ik nu in zit, besloot ik om ergens anders te solliciteren waar ik vooral in de weekenden kan werken. 

En ja hoor, nadat ik een vacature langs zag komen van Vero Moda besloot ik direct om er te solliciteren; gewoon om te proberen. Ik had een heel leuk gesprek gehad, maar toch had ik het gevoel dat ik niet werd aangenomen. Toen ik werd gebeld dat ze me graag wilden hebben, was ik daarom ook een beetje verrast. Ik heb namelijk nog geen ervaring met het werken in een kledingwinkel. Toch leek het me al jaaaaaaren leuk om in een kledingwinkel te werken, vooral bij de Vero Moda omdat ik daar best wel vaak mijn kleding haal. 

En daar komt nog bovenop dat ik de social media van Vero Moda in Enschede ook mag verzorgen! Vooral de Facebookpagina mag ik bijhouden, aangezien ze daar zelf bijna niks meer mee doen. Ik mag dus foto's maken van de nieuwe kleding die binnenkomt en ik moet er dus voor zorgen dat ze meer likes krijgen. Dat vind ik echt ontzettend leuk om te doen, want dat past natuurlijk bij mijn vakgebied.

Ik vind het ook nog best wel eng om ergens weer 'opnieuw' te beginnen. Ik ken de mensen daar niet, ik weet niet hoe alles werkt en alles is eigenlijk gewoon nog nieuw. Ik ben geen persoon die van verandering houdt, dus het liefst had ik er nu al een aantal keer gewerkt zodat ik weet hoe alles werkt, haha. Maar uiteindelijk zal dat natuurlijk ook wel goed komen. 

En oh ja, ik blijf ook nog gewoon werken als student redacteur bij SAX Media. Daar krijg ik ook af en toe een opdracht van. Druk druk druk, dus! Maar ik hou er van om bezig te zijn :)

You May Also Like

27 reacties

 1. Gefeliciteerd wat leuk!!! Veel plezier bij je nieuwe baan

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Superleuk, gefeliciteerd! En veel succes alvast :)!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Gefeliciteerd met je nieuwe baan! Ik hoop dat je het naar je zin gaat hebben! <3

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hé wat leuk, gefeliciteerd met je nieuwe baan! :) tof dat je ook de social media mag gaan bijhouden.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ah heel tof! Zijn we bijna buren haha!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Aaah super leuk! Ik kom een keer langs hoor haha! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Dik verdiend! Gefeliciteerd en veel succes met je nieuwe job!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat gaaf! Dat wordt vast super leuk! Gefeliciteerd en heeeel veel plezier en succes!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat leuk zeg! Ook heel tof dat je je mag bezighouden met de sociale media. Alvast veel succes gewenst! <3

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wat super leuk zeg! Gefeliciteerd meid :)

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Waah, super leuk meis. Gefeliciteerd met je nieuwe baan :) In een kledingwinkel lijkt me stiekem ook wel leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. suuuuper leuk! gefeliciteerd! super gaaf ook dat je de social media mag gaan doen!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Spannend! En leuk! Heel veel succes op je eerste werkdag!

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Ohhh wat super leuk! Vooral ook het punt dat je de social media bij mag gaan houden. Dat is echt super! Gefeliciteerd <3

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Gefeliciteerd met je nieuwe baan!

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Superleuk! Gefeliciteerd met je nieuwe bijbaan!

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Oooh, wat leeuk! Veel plezier met deze nieuwe uitdaging!

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Gefeliciteerd met je nieuwe baan, hartstikke leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Wat tog zeg! Gefeliciteerd met je nieuwe baan :)

  BeantwoordenVerwijderen
 20. jaaaa wat leuk! Echt super tof, meis heel veel plezier & gefeliciteerd natuurlijk! <3
  Liefs,
  Evelien

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Gefeliciteerd! Heel erg veel succes met je nieuwe baan. :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 22. Wat leuk! Alvast veel plezier en succes!

  BeantwoordenVerwijderen
 23. Wat gaaf dat je bent aangenomen, gefeliciteerd! Heel veel succes!

  BeantwoordenVerwijderen