Weekly Journal #82 - Weer naar school & een mega ijskoffie

by - september 05, 2016


Phoe, de afgelopen week is er veel gebeurd: mijn fiets is gestolen, ik moest naar de tandarts, school begon weer, mijn vriendje haalde zijn bachelor, ik ging uiteten bij La Cubanita en voordat alle hectiek begon heb ik ben ik nog heerlijk wezen chillen bij het Rutbeek. Kijk je weer mee?


Vorige week kwam ik terug van een weekend Lowlands, daarna had ik niet veel meer gedaan (behalve een dagje werken dan). Op donderdagavond besloot ik wel weer iets te gaan doen: ik nam een kijkje bij het introductieconcert met een paar vriendinnen. Het was best warm die dag, dus trok ik mijn geliefde spijkerrokje aan!


De volgende dag was het alweer ontzettend mooi weer, en omdat ik vrij was ging ik er even van genieten bij het Rutbeek.


Nog even proberen om bruin te worden! En dat is eigenlijk al wel aardig gelukt deze vakantie :)


Ik was er samen met mijn vriendje, het was fijn om hem deze vakantie lekker veel te zien. Maar nu school weer is begonnen wordt dat natuurlijk allemaal weer minder...


Zaterdagavond gingen we met zijn alleen barbecueën. Ik heb me volgevreten die avond, haha :)


Voor mijn blog kreeg ik deze onwijs mooie dark rose handtas binnen van Anna Field. Ik vind hem ZOOOO mooi <3


Maandag was mijn eerste schooldag en dinsdag ging ik naar de bachelor presentatie van mijn vriendje. En hij haalde hem! Die avond zijn we daarom tapas wezen eten bij La Cubanita. Nog meer voedsel!


En ik nam ook nog een Che Tea, een overheerlijke cocktail. Echt een aanrader!


Woensdag had ik 's ochtends een hoorcollege en de rest van de dag werkte ik thuis. Donderdag was alweer de laatste schooldag van deze week. En dat moest gevierd worden met ijskoffie bij Bagels & Beans!


Ik kocht weer eens een tijdschrift, want er stond een onwijs mooie fotoshoot in. En aangezien ik een muur wil maken in mijn slaapkamer met allemaal inspirerende plaatjes, kocht ik hem gelijk. Ik hou van deze combinatie met de spijkerrok <3


Tijd voor een ijsje!

De komende week moet ik weer een aantal lange dagen naar school en moet ik een dag werken op kantoor. Gelukkig heb ik ook nog twee dagen vrij waarop ik tijd heb om te bloggen en mijn huiswerk te doen. En voor volgend weekend heb ik nog geen plannen.

Is school bij jou ook al begonnen of begin je na vandaag weer?

You May Also Like

7 reacties

 1. Wat balen van je fiets joh! Gelukkig heb je ook nog leuke dingen gedaan. Ik wil graag eens eten bij La Cubanita, lijkt me erg lekker. Ik vind je spijkerrokje echt heel erg leuk, zoiets zou ik ook nog wel willen.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. OMG wat een fantastische tas! Die wil ik hebben!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja super leuk is die hè! Hij is te koop bij Zalando :)

   Verwijderen
 3. Oh die tas is gaaf en leuk spijkerrokje, staat je goed!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat stom van je fiets! Hmm ,tapas is lekker, had ik ook toevallig dinsdag gegeten :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. cute rokje! en la cubanita is altijd lekker, vooral de garnalen kroketjes en inktvisringen...yum!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Leuke foto's! Je nieuwe tas is super mooi. Ik krijg nu super veel zin in uit eten gaan haha!

  BeantwoordenVerwijderen