Weekly Journal #83 - Heerlijke desserts & een nieuwe bijbaan

by - september 12, 2016


Hallo lieve volgers! Het is me een aantal weken niet gelukt, maar vanaf nu probeer ik elke week weer een nieuwe Weekly Journal online te zetten. Afgelopen week had ik een drukke week: ik ging naar Proef Eet, ik werkte aan mijn blog, volgde een aantal colleges en daarnaast heb ik ook nog van het mooie weer genoten. Kijk je weer mee?


Vorige week zondag ging ik met twee vriendinnen en mijn zus naar de Proef Eet in Enschede. Met mijn zus doe ik dat ieder jaar, eigenlijk is het een soort van traditie haha. Net zoals we ook ieder jaar nacho's nemen! #guiltypleasure


Normaal hou ik niet zo van desserts, maar deze brownie met bosbessenijs kon ik écht niet aan mij voorbij laten gaan. Vooral het ijs was héérlijk <3


Op maandag hoorde ik dat ik bij Vero Moda mocht werken: super leuk! Ik schreef er ook al een artikel over. Om het te vieren ging ik met mijn vriend in het Volkspark picknicken. Even genieten van het mooie weer!


Dinsdag had ik weer vroeg college en dit was mijn outfit van die dag :)


Woensdag heb ik de hele dag gewerkt op kantoor en donderdagochtend heb ik voor college nog even gewerkt aan mijn blog. Met een lekker kopje thee natuurlijk!


Na het college ging ik nog even wat drinken op het terras met een vriendin. En dat natuurlijk met een Spitz, mijn favo zomerse drankje.


Zaterdag kwam mijn fotoboek binnen dat ik online had gemaakt. Wat een werk eigenlijk zeg! Er komt nog een apart artikel waarbij ik jullie het hele fotoboek laten zien!

Ik heb best wel weinig foto's gemaakt vorige week. Ik hoop dat ik de komende week wel genoeg foto's kan maken!

Komende week wordt het ook weer een drukke week: ik moet een dagje thuiswerken voor het online marketingbureau waar ik nu nog werk, ik moet weer naar een aantal college's, ik ga voor het eerst werken bij Vero Moda (SPANNEND!) en in het weekend ga ik stappen in Nijmegen én Doetinchem, aangezien ik twee verjaardagsfeestjes heb. Druk, druk, druk maar eigenlijk voelt het heel erg fijn om weer een ritme te hebben!

You May Also Like

17 reacties

 1. Wat een leuke week, en jummm nachos! Ziet er heerlijk uit.
  En wat gaaf van je nieuwe baan bij vero moda, super tof! Succes met je eerste werkdag. <3
  Liefs,
  Evelien

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ohhh, nacho's. I just can't get enough. Heerlijk hihi. Nogmaals gefeliciteerd met je bijbaan, hopelijk bevalt het je ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een leuke week!
  En gaaf dat je mag werken bij Vero Moda. Heel veel succes!
  Liefs Lonneke

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Oh lekker weekje! Dat ijs <3!! En super tof dat je een baan hebt bij de Vero Moda, succes met je eerste werkdag! :) Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Gefeliciteerd met je nieuwe baan. Lijkt me ook een erg leuke winkel om te werken, haal er vaak kleding:-) Dat ijsje ziet er echt heerlijk uit, die nacho's ook trouwens! haha

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ooh dat eten ziet er zo lekker uit. En gefeliciteerd met je nieuwe bijbaan!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Dat eten ziet er echt heerlijk uit zeg! Ik ben erg benieuwd naar het fotoboek. Toevallig heb ik afgelopen week ook eentje besteld. Er gaat altijd veel meer tijd inzitten dan je denkt! Gefeliciteerd met je nieuwe baan. Succes deze week! X

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ah wat leuk dat jij er ook eentje hebt besteld! En inderdaad, er gaat ZOVEEL tijd in zitten haha. Ik was blij dat ik hem klaar had op een gegeven moment

   Verwijderen
 8. Zo tof dat je bij Vero Moda gaat werken! Oeeh leuk dat je naar Nijmegen en Doetinchem gaat dit weekend. Leuke steden! Zondag ga ik ook naar Nijmegen waarschijnlijk! Veel plezier alvast en succes met je eerste werkdag!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat een leuke week heb je gehad, hmm al die lekkere desserts!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wat een leuk fotoboek, lijkt mij altijd ook nog heel tof om te doen!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wat veel leuke foto's! Picknicken in het park, zo gezellig! Ik kan niet geloven dat het nog steeds zulk mooi weer is. Lekker van genieten <3

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Leuke week :D

  Toetjes zien er echt super lekker uit :D


  Ik ben weer begonnen met mijn YouTube Kanaal en wil dit vieren met een leuke giveaway op mijn blog en geef 3x een Michael Kors Hamilton tas weg!


  Xxx

  WIN DE MICHAEL KORS HAMILTON TAS!

  Bezoek ook mijn andere website Modekalender voor leuke mode events en nieuws!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Oh dat lijkt me inderdaad spannend, zo'n eerste werkdag! Heel veel succes daarmee! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Oh wat lekker al die food & drink foto's <3
  ziet er allemaal heel gezellig uit!

  BeantwoordenVerwijderen