Blogfoto's waar ik tot nu toe het meest trots op ben #2

by - oktober 19, 2016


Een aantal maanden geleden schreef ik een artikel over de blogfoto's waar ik het meest trots op was. Daar werd door jullie heel leuk op gereageerd en ook ik vond het tof om te zien welke mooie foto's ik tot nu toe heb gemaakt. Daarom werd het een keer tijd om weer een artikel te maken, dit keer met mijn meest recente blogfoto's. Kijk je mee?


L'Oreal True Match highlighter

Eigenlijk vind ik fotograferen niet zo heel leuk, daarom steek ik altijd zo min mogelijk tijd in het fotograferen van mijn producten. Ik vind schrijven het leukst om te doen, dus daar ben ik het meeste tijd aan kwijt. Toch kun je dat niet altijd zien, want ik krijg vaak complimentjes over mijn foto's. Ik probeer fotograferen daarom leuker voor mezelf te maken, maar dat lukt niet altijd. Zo had ik al héél erg lang mijn camera er niet bij gepakt, totdat ik van mezelf de L'Oreal True Match highlighter MOEST fotograferen. Ik wilde dit product al wekenlang fotograferen, maar iets hield me de hele tijd tegen. 

Binnen tien minuten had ik alle foto's van de highlighter al gemaakt. En ik was onwijs tevreden met het resultaat! Daardoor krijg ik gelijk meer zin in fotograferen. Volgens mij ben ik gewoon altijd te bang dat het resultaat tegen gaat vallen of zo? In ieder geval heb ik nu opeens wel weer zin om te fotograferen. Ik hoop dat ik de komende tijd weer leuke foto's kan maken :)

Welke foto vind jij het mooist? 

You May Also Like

15 reacties

 1. Wat een prachtige foto's allemaal! Je kunt er echt niet aan zien dat je weinig tijd in je foto's steekt. Vooral de eerste foto met alle producten bij elkaar vind ik mooi.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik vind je foto's echt heel erg leuk en je ziet inderdaad helemaal niet dat je het eigenlijk niet zo leuk vind :)
  Liefs,
  Evelien

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuk dat je meer zin hebt om foto's te maken! Ik vind de foto's van de jachthaven en dat mandje met boeken hierboven de mooiste. :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mooie foto's, vind de foto's met veel wit het mooist. En ik heb precies hetzelfde met fotograferen. Als ik dan eenmaal bezig ben en het eindresultaat zie is het weer een reminder dat fotograferen eigenlijk heel leuk is en ik het vaker moet doen.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. De ene keer heb ik echt zin om foto's te maken, de andere keer totaal niet. Soms zit ik ook gewoon in zo'n flow, dat het allemaal lukt. En soms zit ik in een foto-dip haha, dan mislukt alles. Beter gewoon stoppen en de volgende dag nog eens proberen. Ik vind je foto met het parfumflesje erop het mooiste :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Gek dat je het fotograferen niet leuk vind, maar dat er wel steeds mooiere en betere foto's uit komen! Ik vind je flatlay met je telefoon en die quote heel tof!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Je zou inderdaad niet zeggen dat je niet veel tijd steekt in je foto's!
  Die tas is trouwens echt prachtig <3

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Prachtige foto's, leuk voor naar te kijken :)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Je maakt hartstikke mooie foto's hoor! Je ziet echt niet dat je het eigenlijk helemaal niet leuk vindt!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Je mag best trots zijn op je foto's ze zijn erg mooi.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Vind ze allemaal erg mooi! De ene met alle boeken in een stalen mandje vind ik tof! Je nagels zijn ook gaaf :)

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Leuk artikel en super mooie foto's! Ik vind het lastig kiezen welke het mooiste is, je vakantie foto's sowieso en het mandje met boeken vind ik ook heel tof!

  BeantwoordenVerwijderen