Dit waren mijn geluksmomentjes van de laatste tijd #2

by - oktober 12, 2016


Happy things. Ze zijn leuk om te delen, want er is helemaal niks mis met het verspreiden van een beetje positiviteit. En hier doe ik graag aan mee! Daarom ben ik deze nieuwe categorie gestart op mijn blog: spread the love! Er is al genoeg negativiteit te vinden op het internet, de televisie en laat staan het echte leven. Tijd om de dingen op een rijtje te zetten waar ik de laatste tijd gelukkig van werd.

Vanille thee. Jup, ik heb een nieuwe verslaving en dit keer in de vorm van thee. Ik liep een keer door de Xenos te struinen voordat ik naar mijn werk moest en daar kwam ik vanille thee tegen. Aangezien ik vanille al heerlijk vond, dacht ik dat de thee misschien ook wel lekker was. En inderdaad; het is heerlijk!

Een super gaaf project. Jullie hebben waarschijnlijk al in mijn Weekly Journal gelezen dat ik, samen met een klasgenoot, bezig ben met een super gaaf project. Afgelopen maandag hebben we de website online gekregen, maar er moet nog héél veel gebeuren aan de vormgeving en content. Het is onwijs leuk om te doen, want het heeft te maken met fashion. I'll keep you updated.

Oversized sweaters. Het is buiten ontzettend koud en dat vraagt om een nieuwe garderobe. Ik ben nog steeds bezig om leuke items te vinden voor mijn herfstgarderobe en daarin komen zeker weten héél veel oversized sweaters. Laatst kocht ik al een hele leuke roze variant bij de H&M.

Uitkijken naar de kerstvakantie. In de kerstvakantie staat namelijk iets héél erg leuks op de planning: ik ga naar Winterberg! Ik ben nog nooooit op vakantie geweest in de winter en ik heb er nu al ongelofelijk veel zin in (want: eindelijk een witte kerst!)/ En het leuke is: mijn vriendje gaat met mij mee <3

Niet meer zo druk zijn in mijn hoofd. Eerder kwam er een artikel online waarin ik vertelde dat ik heel erg druk in mijn hoofd was. Ik heb de afgelopen tijd veel meer kunnen ontspannen en ik voel me gelijk ook een heel stuk beter. Altijd fijn!

Veel ideeën hebben voor mijn blog. Ik wil een nieuwe lay-out, ik wil een nieuwe naam en ik wil meer over fashion schrijven (wat ik eigenlijk al doe). Ik heb ontzettend veel nieuwe ideeën voor mijn blog die ik zo snel mogelijk wil uitvoeren. Eerst even de tijd ervoor vinden, haha. 

Truffelpepernoten. Nog een nieuwe verslaving, maar dit keer eentje die ieder jaar opduikt: truffelpepernoten! Heb je die nog nooit gehad? Zeker een keer proberen en ik zweet het je, je wilt nooit iets anders meer :)

Welke kleine dingen maakten jou de laatste tijd gelukkig?

You May Also Like

8 reacties

 1. Wat fijn om te lezen dat je minder druk bent in je hoofd! En die vanillethee lijkt mij ook heerlijk!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Aaaah ik heb ook zóveel zin in de kerstvakantie! Oh en truffelpepernoten zijn echt goddelijk!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een leuke dingen allemaal! Oversized sweaters & thee, twee dingen die me gelukkig maken in de koudere tijden! Ik trek volgende week voor enkele dagen terug naar Disneyland Parijs dus dat is fijn :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Truffel kruidnoten zijn inderdaad erg lekker! Truffel mayonaise ook maar dat eet ik vanavond weer op mijn carpaccio bij lacubanita haha! liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Haha vanille thee, die is echt herkenbaar! Ik pak in de winter altijd m'n Twinings thee er bij, jammmm

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een heerlijke momentjes meis! Ben heel benieuwd naar de blogideetjes, leuk leuk <3
  Liefs,
  Evelien

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een super fijne geluksmomenten heb je hier gedeeld! Leuk om te lezen, ik word er zelf een beetje blij van zelfs :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Leuk om te lezen! Ik ben ook gek op thee van de Xenos, vooral de Earl Grey variant die ze daar hebben is heerlijk <3

  BeantwoordenVerwijderen