REVIEW - L'Oreal True Match highlighter

by - oktober 13, 2016

L'Oreal True Match highlighter

Eigenlijk droeg ik tot nu toe nooit highlighter. Even een blush op doen. en ik was klaar. Totdat ik deze L'Oreal True Match highlighter tegenkwam. De verpakking was roze (ik hou van die kleur, haha). En simpelweg wil ik gewoon een fijne highlighter hebben, want ik vind zo'n glans wel onwijs mooi staan. Tijd om eens een highlighter uit te proberen!

L'Oreal True Match highlighter

L'Oreal True Match highlighter

Eigenlijk draag ik nooit highlighter. Meestal doe ik 's ochtends een blush op en ben ik klaar met mijn 'countouring'. Een bronzer doe ik nauwelijks op, omdat ik een blush simpelweg mooier vind want deze geeft meer kleur. En een highlighter? Nee, nauwelijks. Waarom weet ik niet, want eigenlijk vind ik zo'n glans wel onwijs mooi staan. Deze L'Oreal True Match highlighter kwam ik tegen bij de Kruidvat en ik kon hem niet weerstaan. Ik had ook al eerder reviews gelezen over deze beauty en daar vond ik het effect van de glow ook erg mooi. 

Ik ben dus erg benieuwd naar deze L'Oreal True Match highlighter!

L'Oreal True Match highlighter

L'Oreal True Match highlighter

L'Oreal True Match highlighter

 Laat ik eerst even over de verpakking beginnen: ik vind dat deze tube highlighter er dus serieus onwijs mooi uitziet. Hij viel me op in het schap van L'Oreal, waar ze meer van deze tubes in hun assortiment hebben. Maar deze True Match highlighter valt ook nog eens extra op door zijn zacht roze kleur, een kleur die ik dus écht niet kan weerstaan. De dop van de tube heeft een zilveren kleur, waardoor hij er in zijn geheel heel luxe en chique uitziet. 

L'Oreal True Match highlighter

Op de achterkant van de L'Oreal True Match highlighter verpakking staat een mini gebruiksaanwijzing. Hierop staan de plekken van je gezicht waar je highlighter aan kunt brengen. Zo kun je hem aanbrengen op je neusbrug, boven je lippen, op je kin, onder en boven je wenkbrauwen en op je jukbeenderen. 

De ingrediënten van de highlighter bevatten wel een aantal siliconen. Zelf heb ik hier geen problemen mee. 

Ingrediënten: aqua/water, dimethicone, glycerin, alcohol denat, synthethic fluorphlogopite, dimethicone/polyclycerin, crosspolymer, acrylamide/sodium acryloyldimethyltaurate copolymer, phenoxyethanol, isohexadecane, caprylyl glycol, polysorbate 80, sorbitan oleate, dipropylene glycol, tin oxide, sodium citrate, tocophero isopropyl alcohol.

L'Oreal True Match highlighter

Eerst heb ik hem geprobeerd op mijn hand. Ik probeerde één klein bolletje uit, want ik wist van andere reviews dat hij erg geconcentreerd is. 

L'Oreal True Match highlighter

En inderdaad; wanneer ik hem uitsmeer komt er héél veel glans van de crème af. Glitters everywhere! 

L'Oreal True Match highlighter

Ik was dus best een beetje huiverig om de highlighter te proberen op mijn jukbeenderen. Maar toch viel het mee! Ik heb ongeveer de helft van het bolletje dat ik hierboven op mijn hand heb aangebracht gebruikt. Op de bovenstaande foto zie je een klein beetje het effect van de L'Oreal True Match highlighter: je ziet een subtiele lichtroze glans. 

L'Oreal True Match highlighter

Op deze foto kon ik het effect beter vastleggen. Zie je die prachtige, subtiele glow? I love it! 


Of ik de L'Oreal True Match highlighter een aanrader vind? Zeker weten! Als je een klein bolletje gebruikt, komt er een onwijs mooie en subtiele lichtroze glans vanaf. Er zitten ook niet te veel glitters in, want vaak vind ik van die grote glitters die je goed ziet zitten niet mooi. Het aanbrengen vind ik ook erg makkelijk, want dat doe ik gewoon met mijn vingers. Misschien dat een poeder highlighter iets makkelijker aan te brengen is, maar ik had hier ook echt geen probleem mee. 

De L'Oreal True Match higlighter is verkrijgbaar voor €14,99 bij verschillende drogisterijen. 

Wat vind jij van deze highlighter? 

You May Also Like

12 reacties

 1. Ik ben sinds kort ook helemaal om betreft de highlighters. Vind deze ook erg mooi, en als je maar een klein bolletje gebruikt raakt hij ook niet snel op. Fijn!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Een highlighter in een tube? Wat gek! Het effect is wel erg mooi.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een mooi product! Je ziet het inderdaad mooi op je huid liggen. En wat handig dat het op de tube staat waar je het moet aanbrengen!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Oh wauw! Ik dacht op de eerste foto van je hand van oke, dat is wel héél weinig. Maar meer had je echt niet moeten doen haha. Wat een super mooi effect geeft dit!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Haha ik had eerst in de winkel het ook getest met een groter bolletje, kwam ik de winkel uit met één grote glitterhand. Dus vandaar inderdaad zo'n klein bolletje ;p

   Verwijderen
 5. Ik vind hem heel erg mooi op je huid. Ik denk dat ik toch meer van de poeder ben

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ah wat een mooie highlighter! Ik vind hem heel mooi <3
  Ik kende het product nog niet :)
  Liefs,
  Evelien

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Inderdaad een prachtige subtiele glow! X

  BeantwoordenVerwijderen
 8. WAUW! Wat een mooie en natuurlijke glans!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Oeh wat een mooi product is dit zeg!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Oh wauw wat een mooi effect. De tube vind ik zelf wel erg handig om even snel mee te nemen. Je hoeft nooit bang te zijn dat hij breekt in je tas.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wat leuk zo'n tube highlighter! Is weer eens wat anders. Zelf vind ik een poeder wel handiger, daarmee ben je ook sneller klaar. Ik vind dat deze highlighter wel echt een hele bijzondere glow geeft, mooie kleur!

  BeantwoordenVerwijderen