MY CURRENT WISHLIST - Autumn 2016

by - oktober 17, 2016


Er zijn nog een heeeeeeleboel dingen die ik graag wil aanschaffen. Witte sneakers bijvoorbeeld, of een geurkaars van Yankee Candle (eindelijk!) of een prachtige witte lace bralette. Kijk je mee naar mijn hele wishlist voor deze herfst?

Pink bomberjack
Ook al heb ik al een pink bomberjack in mijn garderobe, diegene die ik heb aangeschaft is heel erg koud. Op zich geen probleem in de zomer, maar nu het weer kouder is heb ik toch echt behoefte aan een bomberjack die lekker dik is. Deze pink bomberjack van de H&M lijkt me daardoor perfect. En hij glanst ook nog eens extra mooi!

Wit Lace Bralette
Het leek me eigenlijk eerst niets voor mij, maar nu ik hem vaker voorbij zie komen vind ik hem steeds leuker worden. Een Lace Bralette lijkt me een prachtig exemplaar om mijn lingerie garderobe wat op te spicen. Deze Bralette is trouwens van ModeMusthaves. 

The Blushed Nudes palette
Dit palette van Maybelline staat al een tijdje op mijn wishlist. Ik heb hem in diverse reviews voorbij zien komen en telkens raak ik weer verliefd op de prachtige kleurtjes die er in zitten. Ik hou namelijk van lichte kleuren oogschaduw, en dan voornamelijk lichtbruine en roze kleuren. En die zitten hier dus in! Maar ik heb eerst met mijzelf afgesproken dat ik wat vaker mijn andere oogschaduw palettes erbij moet pakken, voordat ik deze mag aanschaffen...

Snowflake Cookie geurkaars
Ik heb nog NOOIT een geurkaars van Yankee Candle gehad. Ik heb er eens een weggegeven in een winactie, maar that's it. Ook deze zie ik steeds vaker voorbij komen en laatst keek ik in de webshop van Yankee Candle. Wat een heerlijke geuren verkopen ze daar! Mijn oog viel op deze Snowflake Cookie geurkaars, omdat die een heerlijke zoete geur heeft. 

Capture Your Style
Instagram is een van mijn grootste verslavingen. Mijn vriend vraagt zich altijd af wat ik al die uren doe op Instagram, haha. En omdat ik graag nóg betere foto's wil maken voor Instagram (je kunt nooit goed genoeg zijn) wil ik graag dit boek aanschaffen van Aimee Song. 

Nike Air Force sneakers
Ongeveer anderhalf tot twee jaar geleden kocht ik gloednieuwe Adidas superstars. Ze zijn heel erg lang wit gebleven, totdat ik ze afgelopen zomer meenam naar festivals. Had ik eigenlijk niet moeten doen, want nu zien ze er verreweg van nieuw uit... en dat terwijl ik van witte sneakers hou! Mijn oog valt al een tijdje op deze Nike Air Force sneakers. I want them so bad!

Wat staat er op jouw wishlist deze herfst?

You May Also Like

14 reacties

 1. Nou witte sneakers en een heerlijke geurkaars van Yankee Candle staan ook zeker op mijn wishlist. En je bent niet de enige ik heb ook nooit de geurkaarsen van Yankee Candle gehad wel de waxmelts, die zijn ook echt een aanrader ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oh my gosh. Die bomberjack is zo mooi! Ik ken de geur Snowflake Cookie nog niet, ben nu ontzettend benieuwd!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuke items! Ik heb twee ervan en ik ben er super blij mee. De bomber en de nike air force zijn echt favoriet!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Oh wauw, die bralette is echt om verliefd op te worden! Zó mooi! Vind die witte Nikes ook erg gaaf. :) Op mijn wishlist staat een oversized oker gele jas en heel veel warme truien, haha. Alleen is dit met mijn kieskeurigheid nog niet de makkelijkste taak... :p

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Heerlijk om al dat roze in je collage te zien! haha. Ik vind de lace bra echt prachtig! Zelf heb ik ook twee, maar ze blijven zo mooi :) De roze bomber vind ik ook heel tof! Heel gaaf zn kleurtje, eens wat anders ook.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een mooie wishlist! Ik zou die bralette ook wel willen hebben, maar ik heb daar geen mooie boezem voor

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Leuke producten! Je moet écht Yankee Candle aanschaffen hoor, ik ben er dol op! Snow in Love is ook erg lekker :)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Leuke wishlist! Ik wil ook vooral nog witte sneakers, ik kan alleen nog steeds niet de perfecte witte sneakers vinden haha, al vind ik die op jouw wishlist toch ook wel heel mooi! Ik ben ook wel benieuwd naar dat boek, want ik heb ook een enorme instagram verslaving en kan ook echt uren op instagram kijken naar mensen hun foto's en creaties en ik ben ook altijd mee bezig om mijn foto's nog beter te maken!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Die bralette is supermooi! Ik heb die bordeauxrode van Anna Nooshin en het zit echt hemels, veel lekkerder dan een gewone BH haha. Zelf heb ik witte Adidas sneakers, maar die van Nike vind ik ook nog altijd tof!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Oeh ik vind alles echt super leuk in je wishlist! Ik heb zelf zwarte nike air force, ze zijn super mooi alleen het duurt best lang voordat ze goed zijn ingelopen haha. Ik vind witte sneakers ook echt leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. The blushed nudes is echt een mooi palette! Die schoenen vind ik ook geweldig :D hoewel ik ze niet wit zou kunnen houden xD

  BeantwoordenVerwijderen
 12. De sneakers heeft mijn vriend ook, vind ze erg tof maar meer voor de zomer. Leuke wishlist.

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Wat een toffe wishlist! Ik heb dat ook met oogschaduw palettes haha, ik blijf ze maar kopen, maar gebruik ze eigenlijk vrij weinig :(

  BeantwoordenVerwijderen