PERSONAL - Druk, druk, druk

by - oktober 03, 2016


Whoops. Dit is de eerste keer dat ik zo lang niets heb laten horen op mijn blog. En eigenlijk vond ik het ook nog best lekker om even geen blogs te schrijven en andere blogs in de gaten te houden. Ik heb namelijk genoeg aan mijn hoofd sinds het nieuwe schooljaar is gestart.

Waar ik het vorige halfjaar het tijdens mijn minor nog redelijk rustig had, is de chaos sinds het begin van dit schooljaar aangebroken. En misschien is het ook wel allemaal mijn schuld. Als je een vaste volger bent, wist je misschien al dat ik momenteel twee verschillende bijbaantjes heb (en gewoon een studie volg). Ik moest ook nog even 'uitgewerkt' worden bij mijn vorige baantje, dus voor twee weken lang had ik even drie bijbaantjes. Gelukkig hoefde ik voor mijn bijbaan als studentredacteur toen niet zoveel te doen. Maar toch voelt het als een chaos in mijn hoofd wanneer ik aan verschillende dingen moet denken. 

En twee weken geleden ben ik dus begonnen bij de Vero Moda. Ik vind het tot nu toe erg leuk werk, want ik wilde altijd al in een kledingwinkel werken. Nu ik ieder weekend tussen allerlei leuke kledingstukken sta, heb ik ook wel echt de neiging om mijn garderobe flink aan te vullen, haha. Maar toch is het altijd heel erg wennen om een nieuw bijbaantje te hebben. Dat heb ik wel tenminste. Ik moet wennen aan het werk, aan de verschillende dingen die ik moet doen en aan mijn collega's. Ik kan er altijd heel erg zenuwachtig van worden als ik het werk nog niet zo goed ken, haha. Gelukkig is het nu wel wat minder geworden en dat zal ook nog wel minder worden naarmate ik er vaker gewerkt heb.

Toch blijf het in mijn hoofd een chaos. Ik heb verschillende projecten voor school die ik allemaal zo snel mogelijk wil afronden, ik moet per week een paar keer naar Vero Moda, ik krijg soms opdrachten binnen als student redacteur en daarnaast wil ik ook nog mijn blog up-to-date houden en mijn vriendje zien plus nog af en toe bijkletsen met vriendinnen. Je snapt zelf ook wel dat dat mij nu even niet lukt allemaal.

Ik ben ook gewoon zo'n persoon die niet te veel dingen aan haar hoofd moet hebben. Ik wil namelijk alles plannen en onder controle hebben, maar met zoveel verschillende dingen lukt dat gewoon niet. Ik wil ook nog kunnen genieten van mijn laatste jaar als student en dan helpt het wanneer je gewoon even een middagje rustig koffie kunt drinken bij Bagels & Beans met vriendinnen of lekker kunt uitslapen of stappen wanneer het nodig is en niet de hele tijd denkt aan alle dingen die nog moeten gebeuren. 

Het is nu de eerst week dat ik niet meer zoveel in mijn hoofd zit met mijn vorige bijbaan. Ik heb al een aantal keer gewerkt bij Vero Moda en dat geeft ook wat rust. Ook loop ik voor met de opdrachten die ik heb voor school. En door dit op te schrijven in een blogpost, krijg ik ook al aardig wat rust in mijn hoofd. Misschien is het ook gewoon wel de overgang van heerlijk een paar weken lang chillen in de vakantie naar de complete chaos die ik nu heb, haha :)

Anyways, I'll keep you updated. 

Ik heb nu iets meer vrije tijd dus ik ga weer bloggen wanneer ik daar zin in heb!

Hoe is de overgang van vakantie naar school (of werk) bij jullie. Hebben jullie het ook zo druk?

You May Also Like

10 reacties

 1. Soms is het juist fijn om het heel druk te hebben, en soms ook totaal niet! Leuk berichtje.

  Liefs, Elbrich
  Http://elkedagelbrich.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik herken het wel een beetje, maar ik heb nu een duidelijke planning voor mezelf en dit geeft me veel rust in mijn hoofd!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Uitkijken hoor meis, een overvol hoofd is ook niet goed. Je nieuwe baan vraagt natuurlijk ontzettend veel aandacht en alles is dan op dat moment nieuw. Doe het rustig aan en dan valt vanzelf alles weer op een rijtje :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Geeft niks, denk aan jezelf en het bloggen komt wel weer :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Heel herkenbaar, begrijp je drukte met alles helemaal. Het is zo lastig om allemaal te combineren. Fijn om te lezen dat je het wel naar je zin hebt bij de vero moda, neem ook de tijd voor jezelf naast je studie, momentje met je lover of vriendinnetjes. <3
  Ik heb het ook erg druk met school en alles, lange leve nieuwe studie maar probeer door alles heen toch nog eventjes te ontspannen, soms is het wel heel moeilijk!

  Liefs,
  Evelien

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Je moet vooral nu aan jezelf denken en natuurlijk is is je studie erg belangrijk, het bloggen komt wel weer ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik vind het soms heerlijk om het druk te hebben.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Te druk is ook niet goed en dan moet je op de rem stappen

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat een drukte zeg! Als ik het te druk heb leg ik mijn blog ook wat aan de kant. En echt wel super dat je alles kan combineren. Veel succes met je nieuwe baan bij Vero Moda :)

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Heel herkenbaar, ik ben er ook eventjes uit geweest vanwege school en stage. Het is ieder schooljaar toch wel weer echt wennen!

  BeantwoordenVerwijderen