Weekly Journal #84 - Lieve verrassing & eerste werkdag

by - oktober 04, 2016


Hallo lieve volgers! Het is alweer een tijdje geleden dat de laatste Weekly Journal online kwam, vandaar dat ik jullie even terugneem naar drie weken geleden. Ik had toen mijn laatste werkdag bij mijn oude bijbaantje en mijn nieuwe bij Vero Moda. Ook ging ik naar Nijmegen én Doetinchem in een weekend en dat was LEUK! Kijk je weer mee?


Ik begin deze Weekly Journal drie weken geleden: toen was er nog sprake van een hittegolf. Op maandag sprak ik af met twee vriendinnen om bij het Rutbeek te gaan liggen zonnebaden. Het was heerlijk rustig die dag!


Afgelopen zomer heb ik aardig wat smoothies voor mezelf gemaakt om extra vitamines binnen te krijgen (ik eet niet genoeg fruit per dag). Deze smoothie was met banaan en ananas!


All black outfit! Ik heb eigenlijk nooit echt zwart op zwart gedragen en nu doe ik het best vaak. Staat ook best wel chique :)


Kennen jullie Pixie Lott nog? Ik vond haar vroeger altijd geweldig, vanaf de tijd dat ze 'Mama Do' als eerste single uitbracht. Ik deed mee aan een winactie bij Lizzy en daar won ik dit super leuke pakketje! Wat er in zat? Twee shirtjes met een handtekening van Pixie Lott (het tweede shirtje staat niet op de foto) en ook zat er een mason jar, een leuk bloemen haarbandje en sticker tattoos. Super leuk!


Even shoppen in de stad. Ik kwam voorbij dit schap van L'Oreal en ik had de neiging om ALLES aan te schaffen. Vooral de highlighter en de cushion foundation...


Mijn vriendje stond op donderdagmiddag spontaan voor de deur als verassing! Hij gaf mij deze roos en het boek 'Me Before You'. Super lief! We hadden namelijk 7 maand die dag.


En toen was het zo ver: mijn eerste werkdag bij Vero Moda! Of eigenlijk avond, want ik moest maar een paar uurtjes op koopavond werken. Het was best leuk om een paar uurtjes tussen allerlei mooie kledingstukken te werken :)


Op vrijdagavond gaan we met een stel vriendinnen naar Nijmegen, want een andere vriendin is jarig. Het is een super leuk verjaardagsfeestje en om 3:00 uur 's nachts vallen we pas in slaap.


De volgende dag doen we dan ook niks nuttigs. We gaan lekker lunchen bij café Van Buren in Nijmegen. Ik nam een mini broodje geitenkaas, want ik had niet zo'n honger. Daarna gaan we met de trein terug naar huis en 's avonds ga ik weer richting Doetinchem, want daar heb ik nog een verjaardagsfeestje. We gaan die avond ook Doetinchem in. Ik was best moe, die avond lag ik ook nog eens pas om 4:00 uur te slapen. Gaap....


Ik maakte even een foto van al mijn favoriete make-up producten bij elkaar. De foundation rechtsonder gebruik ik sinds kort erg vaak. Die is echt fijn!


Woensdagochtend zit ik alweer vroeg in de trein, want ik ga naar mijn laatste werkdag bij het online marketingbureau waar ik werkte. Wel met koffie uiteraard :)

De rest van de week heb ik weinig foto's gemaakt, want ik was druk met school. Ik hoop dat ik vanaf nu weer iedere week of twee weken een Weekly Journal online heb staan!

You May Also Like

8 reacties

 1. Wat een leuk overzichtje! Veel succes bij je nieuwe werk!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ah ik heb je weekly journals gemist! Wat leuk dat je je eerste koopavond goed is bevallen, en wat een super lieve verrassing van je lover. Heel cute!

  Liefs,
  Evelien

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik wilde ook graag wat meer smoothies maken, maar dat heb ik dus niet gedaan haha! Wat leuk dat je een verassing hebt gehad van je vriend.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat lief die verassing van je vriend! Leuke journal :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuk overzichtje, wat lief die verrassing van je vriend :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Oeh, wat een super leuk pakketje heb je gewonnen! Werken bij de Vero Moda lijkt me echt heel erg leuk, volgens mij heb ik daar ook een keer gesolliciteerd haha.

  BeantwoordenVerwijderen