Weekly Journal #85 - Veeeel shoppen & een super gaaf project

by - oktober 10, 2016


De afgelopen twee weken heb ik lekker veel foto's gemaakt. Ik heb de laatste tijd echt weer de smaak te pakken. Eerder maakte ik amper nog foto's, maar nu dus niet meer. Vandaar dat deze Weekly Journal lekker lang is! Kijk je weer mee?Hmmm! Ik maakte mijn lievelingssalade klaar met zalm, pijnboompitten, mozzarella en mosterdille saus. 


Ik ging op bezoek bij een vriendin die nu een eigen huisje heeft. Het was nog erg lekker weer die dag dus daarna gingen we uit eten en hebben de hele avond buiten gezeten. Weliswaar met een terras verwarmer, maar alsnog heerlijk! 


Bij de Bagels & Beans werken aan school. Ik nam mijn all-time favoriet: een bagel met hummus. 


Even rondstruinen op het internet. Ik wil zoooo graag nieuwe witte sneakers hebben en deze vind ik perfect! Ik heb even gewacht op mijn loon, maar ik denk dat ik ze volgende week toch echt ga halen :)


Ik had ook een leuk shirtje bij de Zara gekocht deze week, die ik hier draag! Ik droeg eigenlijk nooit zwart op zwart, maar sinds kort heb ik die combinatie weer een keer aangedaan en sindsdien doe ik het steeds vaker


Ook zag ik deze L'Oreal True Match highlighter liggen bij Kruidvat, normaal draag ik nooit highlighter maar deze heeft een erg mooie glans! Waarschijnlijk komt hier ook nog een review van op mijn blog :)


Omdat ik nog niet genoeg geshopt had, kocht ik ook deze Chelsea boots en schreef er een blog over.


En op vrijdag maakte ik outfit foto's samen met Denise! Uiteraard dus ook met mijn nieuwe laarsjes.


Daarna gingen Denise en ik nog de stad in, want er waren twee hotspots waar we graag heen wilden. Nienke's Cupcakes was net geopend in Enschede en daar wilden we graag een kijkje nemen. 


Oh yummy, dat zag er al veelbelovend uit! 


Ik vond het niet moeilijk om uit de cupcakes te kiezen, want ik had nog nooit de smaak Red Velvet gehad. En deze Red Velvet cupcake was onwijs lekker! 

 

Als laatste gingen we ook nog naar Pepernotenwinkel Van Delft, ook in Enschede. Hier hadden ze pepernoten in allerlei verschillende smaken zoals sinaasappel, bosbes, truffel/kaneel en cappuccino. 


Tussendoor moest er ook gewerkt worden aan school. Ik ben samen met een vriendin bezig met het opzetten van een super toffe website. En dit is een van de moodboards. Ik kan nog niet zeggen wat de website precies gaat inhouden, maar het is zoooo TOF! Jullie horen er vast snel meer over :)


Op donderdag was mijn moeder jarig, dus ging ik even heen en weer met de bus. 


Even een ontbijtje scoren bij de nieuwe Bakker Bart in de stad. Lekker! 


Ik kwam ook langs de H&M en daar kon ik deze oversized sweater niet weerstaan. Hij zit zo fijn! En de kleur is ook erg mooi :)


Zaterdag moest ik weer werken bij Vero Moda en 's avonds ging ik met vijf vriendinnetjes stappen. Het was weer een super gezellig avondje! Zondag heb ik daarom ook helemaal NIKS gedaan en vanaf vandaag ga ik weer keihard aan de slag voor school :)

You May Also Like

17 reacties

 1. Wat een toffe week! Leuk om alle foto's te zien! Ik ben heel benieuwd naar de nieuwe website.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een hele leuke week! En wat zijn je nieuwe laarzen leuk, die witte sneakers trouwens ook, ik zou ze bestellen! :)
  En die cupcake winkel, cute!
  Liefs,
  Evelien

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik vind je Chelsea boots en roze trui supermooi!

  Liefs,
  Jolien
  www.thatgirlwithherblog.com

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Oh wat een leuke diary vol met lekker eten! Je trui uit de H&M ziet er supermooi uit :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Oeh je chelsea boots zijn zo mooi! Leuk weekje zo te zien :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Oeh nu ben ik toch wel heel erg benieuwd naar de website! Het moodboard ziet er al erg leuk uit iniedergeval!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Nog even wachten, wanneer de website klaar is vertel ik er meer over :)

   Verwijderen
 7. Ziet er een fijne week uit! Je salade met zalm, hmmm! Gevaarlijk om zo'n dingen te zien, zo vlak voor de lunchpauze! :-D En ik heb ook nog nooit een red velvet (cup)cake gegeten!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat een leuke week heb je gehad. Ik ben erg benieuwd naar je/jullie geheime project. Het moodboard ziet er mooi uit.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Leuke dingen heb je gedaan, en jaa die cupcake. Zo lekker, wanneer gaan we terug? Ik ben heel benieuwd naar de website :)

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wat een hoop leuke foto's! Ik ben benieuwd naar de review over de highlighter van L'Oreal. Hmmm pepernoten winkel.. ik was vorig jaar naar de pepernoten winkel in Utrecht en had thuis spijt dat ik niet nog meer had meegenomen haha. Zo lekker!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Als eerste: wat een leuke blog heb je!! Erg mooie foto's komen er voorbij, en wat een gave schoenen en heerlijk eten :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Die salade ziet er mega lekker uit!!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Die lichtroze sweater staat je zo mooi, jammer dat zulke leuke kleurtjes mij niet staan haha!

  BeantwoordenVerwijderen