Weekly Journal #86 - Huis onder water & mobiel kapot

by - oktober 24, 2016


De afgelopen week was het niet mijn beste week. Ik liet mijn mobiel kapot vallen, waardoor het beeldscherm nu helemaal beschadigd is. Ook liep mijn appartement helemaal vol met water, na een ongelukje... Kijk je weer mee naar mijn afgelopen week?


Monday morning! Tijd om me klaar te maken voor school.


Op dinsdag heb ik wat tijd in de middag om wat artikelen te maken voor mijn blog. Ik heb al ontzettend lang geen review gemaakt, en omdat ik net deze L'Oreal True Match highlighter heb gekocht, zet ik deze maar eens op de foto. Ik ben best trots op het resultaat!


Op vrijdag heb ik afgesproken met een vriendin om even bij te kletsen en te lunchen. We lunchen bij een schattig Frans cafeetje in Enschede. Ik ben er al vaker geweest en neem als vanouds een stokbroodje met warme brie. It was delicious!


Daarna gaan we nog even de stad in. Ik ben op zoek naar cadeautjes, want het lijkt wel net alsof iedereen jarig is in oktober. Ik geloof dat ik wel vijf verjaardagen heb deze maand. Bij de Body Shop tref ik deze heerlijke nieuwe producten aan!


Daarna neem ik nog een loempia (dit is echt een guilty pleasure van mij qua snacks), want ik moet er gelijk vandoor. Ik moet namelijk naar een borrel voor SAX Media, om er vervolgens een verslag over te schrijven. Daarna ga ik naar huis, want ik heb die avond een verjaardagsfeestje van mijn papa.


De volgende dag maak ik me klaar om een dagje te werken bij Vero Moda. Let's go!


Op zaterdag was het onwijs druk in de winkel en 's avonds kwamen er nog twee vriendinnen langs om bij te kletsen. Op zondag doe ik het dan ook rustig aan, want ik voel me een heel klein beetje brak van het werken en de wijntjes.


Zondagmiddag heb ik met mijn vriendje afgesproken. Het is ontzettend lekker weer buiten (het was 18 graden en de zon scheen) dus we gingen een eindje wandelen. Daar kwam ik dit schattig paard tegen die heel graag geknuffeld wou worden.


Lieeeeeeef <3


Twee dagen later krijg ik helaas een hele harde tegenvaller: ik laat per ongeluk mijn mobiel vallen en er ontstaan MEGA grote krassen op het beeldscherm waardoor ik bijna niks meer kan zien. Oh no... Ach ja ik heb mijn mobiel nu ook al bijna 3,5 jaar dus het werd al wel tijd voor een nieuwe!


Woensdagochtend ga ik de stad in om een cadeautje te halen voor een vriendin. Ik heb serieus in deze maand zes (!) verjaardagen in totaal. Inspiratie voor leuke cadeautjes is daarom altijd welkom en gelukkig slaag ik al snel als ik de Dille & Kamille inloop.


Daarna ga ik met twee vriendinnen lunchen bij de Bagels & Beans. Ik neem samen met een vriendin de tapas voor twee. En jeeeeetje, dat was lekker zeg!


Ook heb ik nog een aantal dingen gehaald in de stad, waaronder deze warme trui en gestreept shirtje.


Ik maakte gelijk een shoplog, want ik had geloof ik al 1,5 jaar geen shoplog meer gemaakt. Toch wel grappig dat die dan weer zo goed bekeken wordt! En ik hou het bloggen tot nu toe aardig vol, want er staat al een tijdje elke week weer vier artikelen klaar.


Op donderdag ga ik even naar mijn mama, maar wanneer ik terug ben schrik ik me rot: mijn appartement staat onder water! Die ochtend was het water er af, want ze waren bezig met de riolering. Toen het water er weer op ging, is mijn kraan aangesprongen. Alleen ik was niet thuis en daardoor heeft de kraan ongeveer twee uur aangestaan... in de gang en de keuken stond centimeters hoog water. Gelukkig waren er al snel een paar mannen die het water opzogen. Hier was het water alweer gezakt.

Ik schrok me natuurlijk rot, maar ik moest een uur erna alweer naar mijn werk. De onderburen hebben ook waterschade, dus er moet nog veel geregeld worden. Nu is alles ook alweer droog en valt het tot nu toe mee met alle schade. Maar ik heb me dus wel echt rot geschrokken!


Vrijdag en zaterdag moet ik ook weer werken bij Vero Moda. Ik begin wel telkens om twaalf uur, super chill want dan kan ik nog even uitslapen, haha.


Zaterdagavond had ik een housewarming party. Daar heb ik lekker even wat wijntjes gedronken na een week vol ongelukken. Eerst mijn mobiel kapot, toen mijn appartement onder water, urgh. Dit was wel een goede manier om mijn hoofd even leeg te maken :)


Op zondagochtend word ik samen met mijn vriendje wakker. We slapen uit tot half 1 (oops) en daarna maak ik een heerlijk ontbijtje met verse sinaasappelsap, ei en bacon en versgebakken broodjes. En de rest van de dag doe ik lekker rustig aan!

De komende week ga ik me weer focussen op school, al moet ik ook weer veel werken. Even knallen dus! Hoe ziet jouw komende week eruit?

You May Also Like

17 reacties

 1. Inderdaad schrikken dat je appartement onder water stond. Hopen dat alles snel opgelost word met de onderburen! <3

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Jeetje wat vervelend van het water wat in je appartementje stond en je mobiel. Balen!:(
  Wel leuke dingetjes heb je geshopt en vond de shoplog ook heel erg leuk om te lezen.
  Oh en het ontbijtje met spek en bacon ziet er heerlijk uit!
  Succes van de week <3
  Liefs,
  Evelien

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat ontzettend vervelend, dat water! Gelukkig valt de schade mee. Ook jammer van je gsm, maar inderdaad, na 3,5 jaar is het stilaan tijd voor iets nieuws. :-) Fijn dat je toch ook wat hebt kunnen genieten!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Je hebt een geweldige tijd, en ik hou van je foto's

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Oh no, zo balen van je mobiel en je huis :o Maar man, wat heb jij het druk! Trek je het wel? Ik word al moe van het lezen wat jij allemaal doet in een week haha.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Haha ja hoor! Ik heb genoeg vrije tijd over :) Dit verslagje is trouwens van twee weken, dus misschien dat het daardoor komt?

   Verwijderen
 6. Weekje met ups en downs... Deze week hopelijk geen negativiteit!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Dat is inderdaad schrikken, maar gelukkig waren er ook genoeg mooie dingen!

  x

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Super leuk om jouw week te zien! Ik vind dat je je foto's erg mooi bewerkt, complimenten hihi!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. oh dat is zo'n baal moment als je iphone aan diggelen ligt, ik klop het bij deze af! het is bij mij nog nooit gebeurd! (leuk dat geklop als je op je werk zit XD ) liefs X

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ah nee wat balen van je telefoon en dat water! :( Hopelijk is dat snel allemaal geregeld. Mocht je nog cadeautips hebben: bij de Hema hebben ze hele schattige cadeautasjes voor 75 cent die je dan vol kunt gooien met allemaal producten. Voor 10 euro zit zo'n tasje helemaal vol met allemaal leuke dingetjes!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Je mobiel en je huis dat is echt balen! Je hebt nog lang met je mobiel gedaan trouwens haha

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Aah wat balen van je telefoon en die waterschade! Gelukkig had je je telefoon al best een tijdje, tijd voor een nieuwe :)

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Wat rot van je telefoon! maar hij gaat al eventjes mee..tijd voor wat nieuws! en die waterschade is wel balen zeg. Hmm krijg trek van al dat eten.. bagels = yummy! Dille & Kamille is een toffe winkel. Ik heb ook echt enorm veel verjaardagen. Elk weekend staat er wel een verjaardag op de planning. Afgelopen weekend 1, deze week 2.. en we gaan even door haha!

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Jeetje wat een drukke en hectische week zeg! En wat een tegenvaller van al dat water in huis! Gelukkig maar dat het wel snel weggepompt kon worden! Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Zo jammer dat je telefoon kapot is gegaan, maar aan de andere kant een goede reden om een nieuwe te kopen ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Wow, wat vervelend van al dat water (en schade) en je telefoon! Pech komt nooit alleen lijkt het wel. En inderdaad, super veel mensen zijn jarig in oktober haha!

  BeantwoordenVerwijderen