NEW IN - Zwarte Suède Chelsea Boots

by - oktober 05, 2016


De herfst is in aantocht en dat betekent dat ik ongelofelijk zin heb om weer een nieuwe herfstgarderobe te beginnen. Ik weet niet hoe het altijd komt, maar de kleding die ik vorig jaar tijdens de herfst aan had, lijkt nooit mooi genoeg te zijn voor dit jaar. Misschien raak ik wel te snel op kleding uit gekeken. Tijdens een online shoppingsessie kwam ik deze Chelsea boots tegen en ik heb ze besteld voor mijn nieuwe garderobe!


De eerst reactie die ik kreeg toen ik het pakketje opende was: 'maar die passen toch helemaal niet bij jou?'. Laat ik eerst even beginnen met het feit dat ik er een klein beetje een hekel aan heb wanneer mensen dat zeggen. Ik ben namelijk zo iemand die gelooft in het feit dat je je stijl kunt ontwikkelen. Wat een paar weken geleden nog niet bij jou stijl paste, kan nu wel bij jou passen wanneer je het item opeens wel mooi vind. Je kledingstijl is niet iets wat jaaaaarenlang hetzelfde blijft. En misschien had ik een jaar geleden deze Chelsea boots ook niet gekocht, maar nu vond ik ze opeens wél erg mooi. Things change. Niet alleen vind ik ze mooi omdat ze écht diepzwart van kleur zijn, maar ook omdat de hak niet zo groot is. Ik ben al redelijk lang van mezelf en telkens wanneer ik met hakken rondloop (tenzij het naast mijn lange vriendje is) krijg ik wel een opmerking naar mijn hoofd 'dat ik al lang genoeg ben'. Lol.

En laat ik nou ook echt fan zijn van hakken. Als ik hakken draag, wil ik dan ook dat ze lang zijn. Maar dat 'durf'' ik nu dus eigenlijk niet meer aan, omdat ik dan écht lang wordt. Dus sindsdien heb ik kleine sleehakken in mijn kast staan, en als ik die draag krijg ik gelukkig geen opmerkingen. Ook bij deze hakken van 7 cm valt het wel mee denk ik :)


Het enige nadeel aan de Chelsea boots vind ik dat ze niet heel erg mooi zijn afgewerkt. Aan de zijkant van de rechterschoen kun je namelijk de naad zien en de achterkant van de linkerschoen is op een andere manier afgewerkt dan de achterkant van de rechterschoen. Gelukkig zijn dit maar kleine foutjes die je van een afstandje niet kunt zien. Ze waren dan ook maar €34,95 bij RavedMusthaves, wat ik wel echt een goedkope prijs vind. 

Wat vind jij van mijn nieuwe Chelsea boots?

You May Also Like

19 reacties

 1. Wat zijn ze mooi! Ik ben sowieso dol op laarsjes, maar deze zijn wel erg gaaf.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik vind je boots leuk! En volgens mij lopen ze ook heerlijk met die hak? Kun je ze misschien niet ruilen voor een exemplaar dat beter afgewerkt is?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik stoor me er niet zo erg aan, want van een afstandje zie je het niet goed. Zo ben ik, ik wil daar niet zoveel moeite voor doen om ze om te ruilen haha :)

   Verwijderen
 3. Ik ben echt gek op Chelsea boots. Deze zijn echt prachtig ook!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Oeh I love 'm. Hoe lopen ze? Heb ook een paar, maar die lopen echt niet fijn dus zou graag andere willen.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik kreeg wel last van mijn voeten, maar ik moet ze nog even inlopen. Ze lopen wel echt fijn door de 'kleine' blokhak :)

   Verwijderen
 5. Ik vind ze ontzettend mooi en stijlvol <3 De hak ziet er ook fijn uit; niet te hoog en niet te laag, ideaal!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Oeeeh wat zijn ze ontzettend leuk! Past precies bij de tijd van het jaar!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ohh ik ben hier al zo lang naar opzoek! Ze zijn super leuk :)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ze zijn echt super mooi! Perfect voor dit seizoen :D

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ze zijn leuk en chelsea boots lopen altijd erg lekker.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ik wilde ze vorig jaar al, maar ik vond ze mij mezelf niet mooi staan. Of ik heb het juiste model nog niet gevonden voor bij mezelf haha...

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Ik vind ze echt tof! Ik zou jaren geleden ook nooit Chelsea boots hebben gekocht, maar ik ben nu heel blij met mijn paar. Ze stonden je leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Ik zag ze al op je instagram en ik vind ze zo mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Oeh ik vind ze ontzettend gaaf!
  Helaas van de afwerking, maar dat vind ik niet mega opvallen..

  BeantwoordenVerwijderen