Hello November

by - november 09, 2016


Oké, het is natuurlijk al even november, maar nu ik sinds kort weer tijd heb om mijn blog bij te houden vind ik het ook nog wel leuk om jullie op de hoogte te brengen van wat ik in deze maand ga doen. November is dé maand waarin ik een toffe afstudeerplek wil vinden, 1000 volgers op Instagram wil behalen en verschillende looks wil uitproberen.

Een toffe afstudeerplek vinden
Vanaf februari moet ik gaan afstuderen en dat betekent dat ik nu wel echt op zoek moet gaan naar een tof bedrijf waar ik kan afstuderen. Het liefst wil ik aan het einde van deze maand een gaaf afstudeerbedrijf hebben, zodat ik mij daarna er geen zorgen meer over hoef te maken. Stress op het laatste moment is namelijk echt niet mijn ding, haha. Gisteren had ik mijn eerste sollicitatiegesprek (!) en ik moet zeggen dat ik onder de indruk was van het bedrijf en de mogelijkheden voor een super gaaf afstudeerproject. Het gesprek was ook erg positief en daar ben ik erg blij om. Maar ik wil sowieso mij nog eerst meer gaan oriënteren wat ik allemaal als afstudeerproject kan doen, voordat ik hier ja op ga zeggen. 

Verschillende looks proberen
Too much of the same thing is boring. Daarom wil ik in deze maand vaker iets anders proberen dan normaal en dan vooral op het gebied van mijn haar en make-up. Ik draag vaak mijn haar op dezelfde manier en ook qua make-up probeer ik eigenlijk nooit iets nieuws uit. Tijd voor vernieuwing! Deze maand wil ik sowieso mijn haar weer een keer stijlen en wil ik weer gaan uitpakken met mooie oogschaduw looks en verschillende kleuren lipstick. Let's do this!

Pakketje voor EPIC maken
Een project waar ik mij deze maand ook mee bezig ga houden is EPIC, dat staat voor #echtepostiscool. Het houdt in dat je een klein pakketje maakt met de waarde van €7,50,- voor iemand die je niet kent, maar waarvan je wel weet waar hij/zij ongeveer van houdt. Je krijgt zelf ook een pakketje van iemand en die mag je pas open maken op 12 november. Ondertussen heb ik alle spullen al bij elkaar gezocht voor mijn pakketje en ik hoop dat ze er erg blij mee is. Stiekem ben ik zelf ook reuze benieuwd wat er in het pakketje zit dat ik ga ontvangen...

1000 volgers op Instagram
Oké, dit gaat misschien klinken alsof ik het voor de volgers doe, maar geloof mij: dat doe ik niet. Instagram is eigenlijk een beetje mijn hobby geworden; ik vind het geweldig om foto's te maken en deze op Instagram te delen. Eigenlijk ben ik een klein beetje verslaafd, want er bestaat geen dag dat ik niet door alle foto's in mijn feed scroll. En dat zijn er best veel, haha. Het geeft me gewoon heel veel inspiratie! En nu ik al wekenlang tegen die 1000 volgers aanzit (ik heb er momenteel 960) wil ik nu eindelijk eens die 1000 volgers hebben! Dat gaat me deze maand hopelijk lukken :)

Wat zijn jouw plannen voor de maand november?

You May Also Like

7 reacties

 1. Ik hoop dat je die afstudeerplek vind meis. Veel succes daarmee!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk om te lezen! EPIC klinkt echt ontzettend tof, ik ben ook benieuwd naar je pakketje. Ik wil deze maand ook de 1000 volgers halen, lijkt me gewoon zo leuk haha, ik ben de laatste tijd ook weer actiever op Instagram :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Yoohoooo ik ga je volgen op insta en ff ook een echt kijkje nemen natuurlijk;)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Veel succes met het vinden van een leuke afstudeerplek! November is voor mij een iets te drukke maand, volop bezig met het solliciteren en hiernaast verhuis ik ook dus ik kan niet wachten op wat rust haha!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Veel succes met het afstudeer plek! En vooral ook goed doorzetten om je doel te behalen op Instagram. Als je het met plezier doet, dan zal dat ook zeker snel voor elkaar zijn denk ik :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ah gefeliciteerd met je volgers! Altijd leuk zo een aantal halen!
  Ik ben heel benieuwd hoe je het gaat doen met verschillende dingen proberen. Nooit mis om eens een beetje te experimenteren.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat spannend dat je gaat afstuderen, ik dit jaar ook! Alleen moet ik een bachelor thesis schrijven haha. Hopelijk vind je een leuk bedrijf :) x

  BeantwoordenVerwijderen