NEW IN - Co88 horloge mesh roseplated

by - november 29, 2016


Ik ben iemand die heel weinig sieraden draagt. Heel af en toe doe ik oorbellen in en daarnaast draag ik een horloge op mijn werk, maar alleen omdat dat praktisch is. Ik wil dat graag veranderen, want een sieraad kan veel doen voor je outfit. Toen ik benaderd werd door Lucardi  moest ik daarom wel even heel goed nadenken welk sieraad ik aan mijn stash wilde toevoegen. En dat is dit horloge geworden! Sieraden zijn niet aan mij besteed, ik draag ze nauwelijks. Oorbellen draag ik dan wel regelmatig, maar armbanden, kettingen en ringen eigenlijk nooit. Ik draag wel altijd een horloge op mijn werk, omdat daar geen klok hangt. Eigenlijk wil ik meer sieraden maken, want door deze toe te voegen aan je outfit wordt deze een stuk interessanter. 

Door Lucardi werd ik benaderd voor een samenwerking. Ik moest even héél goed nadenken of dit wel iets voor mij was, maar na lang nadenken kwam ik een prachtig horloge tegen op de webshop. Het is ook uiteindelijk dit rosekleurig horloge geworden van Co88. De andere horloges die ik heb zijn zwart en wit, dus daar kon makkelijk een licht gouden horloge aan toegevoegd worden :)


Wat ik mooi vind aan dit horloge, is dat de kleur niet gelige goud is. Het horloge is namelijk rosekleurig waardoor hij een zachte en subtiele kleur goud heeft. Het is geen heel groot of klein horloge: het is een horloge met een normaal formaat en daar hou ik wel van. De tijd is aangeduid met streepjes en op de wijzer plaat staat in kleine letters: 'Enjoy the little things'. Een super schattig detail van het horloge! 


Ik heb het horloge mogen ophalen bij de Lucardi Juwelier Oldenzaal. Ik was nog nooit eerder in het overdekt winkelcentrum van Oldenzaal geweest, alleen toen ik heel erg klein was. Toen ik het horloge mocht ophalen, besloot ik er een heel middagje shoppen van te maken met mijn vriend haha. Allereerst hebben we dus het horloge opgehaald in dit filiaal. Daar werd ik erg vriendelijk geholpen door een van de medewerkers. Daarna nam ik ook nog een kijkje in de rest van het filiaal. Ik moet zeggen dat ik niet verwacht had dat er zoveel mooie sieraden zouden liggen. En dat zegt iemand die dus nauwelijks sieraden draagt, haha. Ik zag sowieso een aantal andere horloges liggen die ik erg mooi vond. Zoals het gouden horloge die je helemaal linksonder op de foto hierboven ziet. En daarnaast verkochten ze ook veel armbanden die bij de horloges passen. Ook hebben ze oorbellen en kettingen in het assortiment en voor mannen hebben ze ook heel veel horloges en armbanden. 

De rest van de middag heb ik met mijn vriend in het winkelcentrum rondgebracht. Daar ben ik nog wezen shoppen bij de Only en hebben we warme chocolademelk gedronken bij de Hema. Het was buiten super koud, dus het was ook wel een pluspunt dat we in een overdekt winkelcentrum konden shoppen :)

Wat vind jij van mijn nieuwe horloge?*Dit artikel is tot stand gekomen door een samenwerking met een bedrijf

You May Also Like

15 reacties

 1. Mooi hoor! Lijkt precies op die van Cluse!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heel erg mooi horloge! Je hebt een goede uitgekozen ;)!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik vind hem echt prachtig, wauw, de kleur is perfect <3 Hier ga je vast heel veel plezier van hebben!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Het bandje vind ik vooral erg mooi! Ik ben van plan voor kerst een simpel zilveren ketting te vragen waar ik zelf een bedel aan kan hangen. Misschien dat ik ook even langs Lucardi ga om te kijken!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik heb zoiets van cluse in het goud. Leuk horloge!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Mooie horloge heb je uitgezocht!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik vind hem erg mooi eruit zien!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat een tof horloge! Echt zo'n perfecte kleur ook :)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wauw ik vind het een heel mooi horloge! Rosegold is sowieso mooi! <3

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Mooi! Ik draag altijd wel horloges!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Prachtige horloge, vind hem heel mooi! Heel subtiel, love it :)
  Liefs,
  Evelien

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Wauw, wat een prachtig horloge!! Echt wauw.

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Wat een mooie aanwinst, hier ga je vast heel veel plezier van hebben. Het is een prachtig horloge :)

  BeantwoordenVerwijderen