REVIEW - Therme Skincare producten voor onder de douche

by - november 16, 2016


Laatst ontving ik onverwachts een onwijs leuk pakketje in de post. Het was een pakketje met daarin een aantal producten van Therme voor onder de douche. Ik gebruikte eigenlijk nooit producten van dit merk, dus het was fijn om eens in aanraking te komen met een gloednieuw merk. In dit artikel lees je wat ik van de producten vind! Afgelopen weekend kreeg ik een pakketje in de bus. Ik deed mee aan #echtepostiscool, dus ik had een pakketje verwacht van iemand die voor mij een aantal spulletjes bij elkaar gezocht had. Alleen kreeg ik daarnaast nóg een pakketje. Toen ik hem openmaakte zag ik dat het een pakketje van Therme was, met daarin vier douchegels van vier verschillende lijnen.


De eerste douchegel die ik getest heb, is de Saigon Pink Lotus. Dit is een gel die ruikt naar roze lotus, amber, vanille en sandelhout. Het is een erg romantische en vrouwelijke geur en de gel voelt erg zacht aan. Heerlijk!


De tweede douchegel die ik test komt uit de lijn Thalasso. In producten uit deze lijn zitten zeewier, mineralen en algen verwerkt. Dit is een wat frissere geur, maar ook deze gel ruikt onwijs lekker. Het ruikt in ieder geval niet naar zeewier of algen, haha.


De derde douchegel komt uit de Hammam lijn. Naar deze douchegel was ik het meest benieuwd, want veel mensen wezen me erop dat dit de lekkerste geur zou zijn. In deze douchegel zit ceder en olijfolie verwerkt. Ik heb echt het gevoel alsof de olijfolie mijn huid goed verzorgt. En ja, ook deze geur ruikt heerlijk! Ik denk echt dat dit mijn favoriet is.


Als laatste testte ik de douchegel van Zen White Lotus. Dit is de douchegel die de dikste en romigste substantie heeft. In de douchegel zit witte lotus geur, zijde en macadamia olie. De geur van deze douchegel vind ik eigenlijk het minst lekker, maar dat komt omdat dit de meest neutrale geur is. De andere douchegels ruiken fris, zacht of warm. Bij deze gel kan ik niet echt zeggen waar die naar ruikt.


En zo ziet de substantie eruit van de Saigon Pink Lotus en de Thalasso douchegel. Het is eigenlijk gewoon wat je van een douchegel verwacht, behalve dat de gel van Saigon Pink Lotus er luxueuzer uitziet door de licht reflecterende deeltjes die erin zitten.


En zo ziet de substantie eruit van de Hammam en de Zen White Lotus douchegel. Zoals ik al zei, is de Zen White Lotus gel de romigste douchegel die ertussen zit. Beide douchegels reinigen én verzorgen je huid. Bij de andere twee douchegels heb ik het gevoel dat ze alleen je huid reinigen.


Toen ik het pakketje ontving, was ik eerst niet zo enthousiast over de douchegels. Maar toen ik aan iedere geur rook, werd ik een stuk vrolijker. Iedere douchegel ruikt onwijs lekker, alleen de geur van de Zen White Lotus vind ik te neutraal. De Hammam en de Zen White Lotus douchegels verzorgen je huid ook nog eens erg goed onder de douche, bij de andere douchegels had ik alleen het gevoel dat ze je huid reinigen. Ik ben vooral fan van de Hammam douchegel, omdat deze ontzettend lekker ruikt én ook nog eens je huid goed verzorgt.

Heb jij weleens een douchegel van Therme gebruikt? Welke lijkt jou het lekkerst?

You May Also Like

7 reacties

 1. Jeetje wat een super fijn pakket zeg! Zelf heb ik nog nooit echt een product gehad van Therme, maar lees er veel goeds over.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Fijne review! Ben wel erg benieuwd naar de prijzen en hoeveel ml product er in zit? Binnenkort maar eens kijken, want ze klinken echt heerlijk! <3

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Heb hetzelfde pakketje gekregen en nu wil ik wel de hammam proberen als hij echt zo fijn is als je verteld.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik vind Therme altijd een fijn merk! Lekkere, unieke geuren :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik ben ook wel benieuwd naar de prijzen want het klinkt echt erg goed!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik zie ze altijd in de winkel staan en wil ze zeker een keer proberen!

  BeantwoordenVerwijderen