Weekly Journal #87 - Nieuwe mobiel & super veel deadlines

by - november 08, 2016


Zo, daar ben ik weer! De afgelopen twee weken waren vrij hectisch (lees: ontzettend veel deadlines en vééél werken) dus ik had absoluut geen tijd om tussendoor te bloggen. Gelukkig heb ik eindelijk de tijd weer gevonden. Kijk je mee naar wat ik de afgelopen twee weken heb gedaan?


Vorig weekend heb ik het hele weekend doorgebracht met mijn vriend. Mijn zus was naar Berlijn, dus ik had ons appartement voor onszelf. Maandag zijn we samen gaan studeren in de bibliotheek op school en 's avonds hebben we lekker gechilled.


Op dinsdag had ik eigenlijk met een vriendin afgesproken om aan onze deadlines te werken voor school. Maar we hadden eigenlijk compleet geen zin. Na onze verplichte les gingen we daarom maar de stad in om flink te shoppen. Bij de Mango zag ik deze gave oorbellen, maar ik heb ze toch maar laten liggen. Bij de H&M kocht ik een spijkerbroek en een zwarte trui.


De rest van de week werkte ik aan mijn deadlines. Op vrijdag had ik de bacheloruitreiking van mijn vriend, dus ging ik naar de uni. Er werd live gefotografeerd, dus wanneer iemand zijn diploma had ondertekend, kwam de foto in beeld. Kijk hoe leuk! <3


Na de uitreiking gingen we nog even bij de Starbucks zitten, die zit op de campus van de universiteit. Ik nam een heerlijke warme chocolademelk met hazelnoot smaak. Yummy! Ik was al lang niet meer bij de Starbucks geweest.


Op zaterdag moest ik werken en op zondag ook. Toen ik naar huist fietste zag ik dit mooie uitzicht. Toen was het nog niet donker rond vijf uur...


Terug naar de deadlines! Op maandag ga ik weer keihard aan de slag voor school en ik werk o.a. aan mijn essay. Zo ging het de hele week door trouwens, ik heb nú de weken waarin er heel veel ingeleverd moet worden...


Ik had zin om eens iets nieuws te proberen met mijn haar, dus deed ik eens een haarclip in. Staat best leuk!


Op donderdagmiddag werk ik even niet aan de deadlines, maar moet ik naar het Saxion Top Talent Event voor mijn werk voor SAX Media. Daarna ga ik gelijk door naar mijn werk bij Vero Moda, want het is koopavond. En daarna werkte ik nog aan mijn artikel voor SAX. Zware dag!


Op vrijdag werk ik weer de hele dag aan school (het houdt maar niet op) en na het inleveren van twee verslagen (YAY!) heb ik eindelijk minder druk, dus ik begin het weekend met een mega pizza bij Happy Italy. Ik had zin om iets nieuws te proberen, dus ik nam een pizza met geitenkaas, ansjovis en tomaat. Ik kreeg hem niet helemaal op, want na een paar punten gegeten te hebben vond ik hem toch niet meer zo lekker.


Dus nam ik nog een toetje! Ik nam de tiramisu en daarna zat ik heeeeelemaal vol.


Voordat we naar Happy Italy waren gegaan, ging ik nog snel even langs de Media Markt want ik had al wekenlang online gekeken naar welke telefoon ik het beste kon halen (ik had de mijne twee weken geleden kapot laten vallen, oops) en mijn oog viel op deze rosé gold iPhone. En die heb ik dan ook maar gehaald, yay!


Zaterdag maak ik me klaar om een dagje te werken, let's go!


Zaterdagavond spreek ik met een paar vriendinnen af in de stad om bij te kletsen.


Maar dan wel onder het genot van een glaasje wijn! Ik maak het niet al te laat, want ik ben SUPER moe en de volgende dag moet ik ook nog eens werken...

Het waren twee ongelofelijk drukke weken door alle deadlines van mijn studie (en het feit dat ik veel moest werken). Gisteren had ik ook nog eens drie deadlines (die ik gelukkig allemaal gehaald heb, nu nog wachten op de cijfers) en donderdag heb ik de laatste. En daarna wordt het eens tijd om een afstudeerstage te zoeken! En eigenlijk heb ik ook wel even zin om keihard te chillen :)

You May Also Like

9 reacties

 1. Warme choco met hazelnootsmaak klinkt erg goed! die wil ik ook wel eens proberen :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. ah lekker een gezellig wijntje, food! love it

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Oehh die pizza ziet er goed uit! Ik heb trouwens ook een Iphone5 SE. Ik zat toen ook te twijfelen tussen die roze en zwarte :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Haha bij mij was het vanaf het begin wel duidelijk dat ik voor de roze zou gaan :)

   Verwijderen
 4. Wat goed van je vriend en een stralende foto zeg! Gefeliciteerd. <3
  Oh de deadlines, zo herkenbaar is zo fijn als je alles hebt ingeleverd. :)
  Liefs,
  Evelien

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Oh jeetje, ik word al moe van het lezen wat je allemaal hebt gedaan, kun je nagaan ;) Pak je ook wat rust tussendoor meis! De pizza rustica bij Happy Italy is een aanrader btw!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dat was de laatste weken haast onmogelijk door de vele deadlines die ik had! Maar gelukkig zijn de komende weken weer een stuk minder druk, dus heb ik zeker tijd om vrij te nemen :)

   Verwijderen
 6. Wat heb je hard gewerkt de afgelopen weken, fijn dat je het nu iets rustiger hebt! Wat leuk de diploma uitreiking van je vriend! En ik heb nu ook zin gekregen in Starbucks haha <3

  BeantwoordenVerwijderen