Weekly Journal #88 - Deadlines voorbij & leuke pakketjes

by - november 15, 2016


Hallo lieve volgers! Mijn deadlines zijn voorbij en dat betekent dat ik eindelijk weer tijd heb om artikelen te schrijven. Gelukkig maar, want dat vind ik het allerleukste om te doen. Afgelopen week heb ik ook zelf chocolademelk gemaakt, heb ik een heel mooi pakketje gemaakt (en ontvangen!) en ben ik ook nog wezen stappen. Kijk je weer mee?


De maandag begon heel gestresst: ik had die dag twee deadlines en een presentatie. Gelukkig ging alles die dag goed en haalde ik de deadlines op tijd en kregen we alleen maar positieve feedback op onze presentatie. Yay!


Ik had eindelijk tijd om mijn pakketje voor #EPIC af te maken. De gedachte hierachter is dat je een pakketje maakt voor iemand en dat iemand ook een pakketje voor jou maakt. Ik ging dinsdag de stad in om allemaal cadeautjes te halen en daarna heb ik het allemaal zo mooi mogelijk ingepakt.


Ook had ik op dinsdag een gesprek met een eventueel bedrijf waar ik kan afstuderen. Het ging erg goed, nu moet ik alleen zelf nog even nadenken wat ik wil en ga ik me ook nog even verder oriënteren. Maar het was echt een tof bedrijf, dus wie weet :)

Die avond maakte ik trouwens zelf een keer chocolademelk. Ik had altijd in mijn hoofd dat ik dat niet lekker vond, maar jeetje dit was echt HEERLIJK! Sowieso dat ik dit vaker ga doen, haha.


Op donderdag had ik mijn LAATSTE tentamen! Alleen het voorbereiden bracht nogal wat stress met zich mee. Gelukkig waren na donderdagochtend al mijn deadlines voorbij en kon ik eindelijk weer eens ademhalen. Eerst maar eens lekker lunchen bij de Bakker Bart!


Tijdens de lunch nam ik ook weer eens een cappuccino. Hoewel ik dat heel lekker vind, heb ik na het drinken van koffie altijd last van een beetje misselijkheid. Iemand enig idee hoe dat komt?


Ook ging ik heel even de stad in met mijn vriend, want een vriendin van mij had een leuk blousje gekocht bij de Only. Bij de Vero Moda, waar ik werk, hadden we hem niet dus ging ik maar even naar de Only haha.


De dag erna heb ik hem gelijk aangetrokken! Vrijdag heb ik zelf niet zoveel dingen gedaan. Ook weer eens heerlijk om een mega onproductieve dag te hebben, haha. Ik had gewoon echt geen zin om dingen van mijn to-do lijst af te strepen.


Op zaterdag moest ik werken, maar het was ook de dag van #echtepostiscool! Op deze dag mocht iedereen die een #echtepostiscool pakketje ontvangen had, hem openmaken. Ik had twee pakketjes binnen...


In het eerste pakketje zaten vier producten van Therme. Het zijn vier douchegels en ze ruiken alle vier HEERLIJK! Hier ga ik zeker nog een review over schrijven :)


In het tweede pakketje zaten de cadeautjes die iemand voor mij bij elkaar gezocht had. En er zaten super leuke (en lekkere dingen) in: truffelpepernoten, een notitieboekje, thee, macaron gezichtsmasker en nagellak. Ik was echt blij met mijn cadeau!


Zaterdagavond ging ik stappen met twee vriendinnen en mijn zus (die niet op de foto's staat haha).


Ik had mijn shirtje aan van de Primark die ik nog nooit eerder had aangehad. Waarom weet ik eigenlijk niet, haha. Het werd trouwens een hele late avond, ik lag geloof ik pas om half 6 in bed. Op zondag heb ik dan ook de hele dag niks gedaan, behalve films kijken en af en toe mijn bed uitkomen voor iets te eten.

Deze week heb ik eindelijk weer een rustige week, en dat ga ik zo houden haha. Hoe was jullie week?

You May Also Like

9 reacties

 1. Leuk pakketje heb je ontvangen, vind wat je gemaakt hebt voor EPIC ook mooi er uit zien. Leuk zo al die ingepakte cadeautjes :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk die pakketjes! En wat had je het leuk ingepakt!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuke foto's en wat heb je een leuk pakket ontvangen. Je hebt de cadeaus voor EPIC erg mooi ingepakt ♥ xx

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuke foto's heb je weer gemaakt meis <3

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Yeeey! Wat mooit om te horen dat je je deadlines gehaald hebt en de presentatie heb gerockt. Ik ben ook superblij dat ik van mijn tentamens en deadlines af ben. Eindelijk tijd om eens te reageren op blogjes! Alleen de toetsweek ging bij mij wat minder goed haha.. Recht en Ethiek net niet gehaald, terwijl ik er een goed gevoel over had. Ja zo gaat dat altijd bij mij, precies het tegenovergestelde. Dat kwam dat shirtje vorige week nog tegen toen ik de t-shirt gedeelte netjes moest maken. Ziet er leuk uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een spannende en leuke week heb je gehad! Dat EPIC project vind ik echt een heel leuk initiatief.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Heerlijk he een dagje niksdoen, vooral op zondag <3 Zo leuk je pakketjes, super mooi ingepakt ook. Vervelend dat je soms misselijk wordt van koffie, ik herken het wel, vaak is het dan gewoon geen goede koffie haha. Of iets te veel melk/suiker!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat een spannende week! Pfoe al die deadlines, zo stress is dat! Maar gelukkig allemaal goed gekomen.
  En wat leuk die pakketjes, zo schattig ingepakt!
  Liefs,
  Evelien

  BeantwoordenVerwijderen