Weekly Journal #89 - Erg verkouden & warme chocolademelk

by - november 21, 2016


Hoi lieve volgers! Afgelopen week begon erg moeizaam, ik had helemaal geen energie (misschien ook wel omdat ik verkouden was en me niet lekker voelde) maar gelukkig werd het uiteindelijk toch een leuke week. Ik ging op pad voor mijn werk voor interessante presentaties en maakte een dag vrij om te shoppen met een vriendin. Kijk je weer mee? Zaterdagavond was een leuke avond/nacht; tot in de late uurtjes had ik nog gefeest met vriendinnen in de stad. Deze foto zag ik later terug van die avond. 


Op maandagochtend had ik bijna geen energie. Ik voelde me een beetje ziek en ook had het stappen me niet veel goed gedaan, haha. Ik probeerde mijn nieuwe thee uit en ging aan de slag voor school.


Mijn zus kreeg een nieuwe bril, dus moest ik hem ook even testen, haha :)


Mijn nieuwe verslaving bestaat uit deze koekjes. Het zijn mega chocoladekoeken die je gewoon kunt kopen bij de Jumbo, maar man, wat zijn ze lekker! 


Op woensdag voelde ik me gelukkig al een beetje beter, en die middag moest ik naar de universiteit. Er vonden twee evenementen plaats: het Beste Idee van Saxion en Route Suc6. Over beide evenementen moest ik een artikel schrijven voor mijn werk. 


Als eerste vond het Beste Idee van Saxion plaats: een aantal studenten gaven een pitch over hun eigen onderneming en waarom het een succes zou worden. De beste twee studenten kregen een prijs. Het was best interessant om naar hun pitches te luisteren. 


Later op de avond vond Route Suc6 plaats. Een bekende filmregisseur kwam vertellen over zijn route naar succes. Ook dat was een interessante presentatie. Daarna vond de prijsuitreiking plaats van de studenten die met hun pitch gewonnen hadden. Na dit evenement ging ik nog even naborrelen en daarna ging ik snel naar huis. 


Op donderdag had ik een dagje vrij. Best lekker, want het lukte me deze week toch niet om mijn hoofd te zetten om productief werk te doen. Ik had eigenlijk helemaal nergens zin in deze week. 


Die middag ging ik dan ook even de stad in met een vriendin. Dit gouden rokje (bij de linker paspop) vond ik erg leuk, vooral voor de komende feestdagen. Maar ik heb hem toch niet gekocht, haha. 


Aan het einde van de middag dronken we nog even wat warme chocomelk en verse muntthee in een café. Daarna moest ik mij klaarmaken voor werk. 


Op zondagmiddag had ik een verjaardag van familie. En daar bleven we gezellig 's avonds ook mee eten. 

Deze week hoop ik dat ik wat meer kan doen voor school. Ook heb ik een leuke samenwerking voor mijn blog op de planning staan en nog een leuk evenement waar ik (waarschijnlijk) Arjen Lubach ga ontmoeten. Maar dat lezen jullie allemaal volgende week! 

You May Also Like

5 reacties

 1. Van een verkoudheid kun je je echt nog een tijdje slap en belabberd voelen hé, bleh! I know the feeling. En ook het gevoel van niet vooruit te branden zijn haha, zo was ik een dag vrij afgelopen week, maar heb ik echt niks uitgevoerd. Oeps.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een leuke foto's weer. De bril van je zus staat je eigenlijk wel erg goed zeg!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik vind die grijze jurk op die pop wel erg gaaf

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuke foto's en je outfit met het spijkerrokje is erg leuk! xx

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Zo jammer dat je niet helemaal fit was, maar shoppen is natuurlijk altijd goed haha. Fijne week! <3

  BeantwoordenVerwijderen