Weekly Journal #90 - Arjen Lubach ontmoeten & nieuw horloge

by - november 28, 2016


Deze week ga ik niet meer snel vergeten. Ik heb namelijk Arjen Lubach ontmoet (stiekeme fangirl hier) en ik mocht hem ook nog eens interviewen! Daarnaast mocht ik voor een onwijs toffe samenwerking een horloge uitkiezen, it was my lucky week. 


Ik vind het altijd leuk om kleding uit mijn kast te trekken die ik normaal niet aandoe. Dit keer ging ik weer eens voor mijn spijkerjasje, die ik al jaaaaren heb. En daarbij deed ik ook weer eens mijn choker om, die ik ook nauwelijks aan heb gehad.


Dinsdag ging ik met een paar vriendinnen naar Nijmegen!


We gingen samen lunchen bij de Blonde Pater en ik nam een super healthy broodje met zachte geitenkaas, een heel lekker sausje, rode ui, rucola en nootjes. En daarnaast nam ik nog een verse muntthee.


Nadat we een vriendin mee hebben geholpen met verhuizen en ik ook tussendoor even naar een afspraak moest, gingen we 's avonds weer terug naar Enschede. Op de terugweg namen we nog een heerlijke ongezonde maaltijd bij de McDonalds!


Op woensdag heb ik de hele dag aan mijn Onderzoek gewerkt. Ik was onwijs druk, dat ik me moest haasten om naar mijn volgende afspraak te komen: ik moest namelijk een avondje meewerken bij een evenement dat mijn vader had georganiseerd. Samen met nog een aantal studenten (en mijn broer en zus) moesten we de naamkaartjes even controleren.


We waren een paar uur van te voren aanwezig, dus kon ik de lege zaal nog even inspecteren haha. Het was wel ontzettend tof om een evenement 'achter de schermen' mee te maken.


En tussendoor mocht ik Arjen Lubach ook nog ontmoeten!  Bedankt pa, dat je dat voor mij hebt geregeld haha.Hij was een van de gastsprekers van dat evenement wat mijn vader georganiseerd heeft. Ik mocht hem ook nog interviewen en dat interview komt volgende week op SAX online.

Ik was trouwens ontzettend zenuwachtig voor het interview. Ik heb nog nooit een BN'er geïnterviewd en bovendien was ik die dag druk met duizend dingen, dat ik me niet even rustig kon terugtrekken om tot mezelf te komen. Het interview ging verder wel goed, maar ohhh wat was ik moe na die tijd (van alle stress).


Donderdag heb ik de hele dag gewerkt aan school en vrijdagochtend ook. Die middag had ik samen met mijn vriend afgesproken om naar Oldenzaal te gaan om inkopen te doen voor Sinterklaas en om het horloge op te halen dat ik mocht uitkiezen voor een samenwerking. Zo leuk!


En zo zag het horloge eruit. Ik had er lang over gedaan om hem uit te zoeken, want zo vaak draag ik sieraden niet. Horloge's draag ik de laatste tijd steeds vaker en ik ben blij dat ik deze nu aan mijn collectie heb toegevoegd.


Aan het einde van de middag dronken we warme chocolademelk bij de Hema, en die was lekker joh! Een van de lekkerste die ik ooit heb gehad.

Zaterdag en zondag moest ik ook werken, maar dit keer bij Vero Moda. Deze week ga ik me vooral op school focussen, want er moet nog veel gedaan worden voor het onderzoek waar ik nu mee bezig ben en daarnaast moet ik natuurlijk ook weer veel werken.

Zijn jullie ook zo druk met school en/of werk?

You May Also Like

7 reacties

 1. Oh lunch bij de Blonde Pater is altijd zo lekker! Ik kom er graag :) Leuk overzicht en cool dat je Lubach hebt ontmoet.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. wauw dat horloge is prachtig en leuke foto's weer! wat tof dat je Lubach hebt ontmoet, fijne week verder meis

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Prachtig horloge! Heel erg mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat tof dat je Arjan Lubach heb ontmoet! Je had zo te zien een druk, maar vooral leuk weekje :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuke foto's! Ik vind dat horloge wel erg mooi

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een leuke foto's allemaal! Gaaf dat je Arjen Lubach mocht ontmoeten! En ja, ik ben ook ontzettend druk met school en werk :(

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat te gek dat je Arjen Lubach hebt ontmoet. Lijkt mij een hele leuke vent:)

  BeantwoordenVerwijderen