De best gelezen artikelen van het afgelopen jaar

by - december 24, 2016


Ik vind het altijd super leuk om terug te kijken naar het laatste jaar, ook op het gebied van mijn blog. Ik hou altijd mijn statistieken bij en daarin zie ik altijd welke artikelen het beste gelezen zijn. Net zoals vorig jaar, heb ik nu weer een overzicht gemaakt van de best gelezen blog artikelen van het afgelopen jaar. Benieuwd?


#10 Outfit of the Day - All Black

Op nummer tien staat gelijk het meest recente artikel wat tussen de meest populaire artikelen van mijn blog staat. Dat is namelijk een outfit met mijn favoriete bomber jacket. Ik had een super tof idee voor een shoot en drie weken geleden vroeg ik een vriendin of zij foto's wilde maken in een skatepark. Ik vind dit echt de tofste foto's die ooit van mij zijn gemaakt, haha. En jullie vonden het blijkbaar ook erg mooi, want veel mensen hebben het bericht gezien en vooral via Facebook hebben er veel mensen doorgeklikt. #9 Mijn favoriete liquid lipstick

Op nummer negen staat een liquid lipstick, die ik eigenlijk op dit moment helemaal niet meer gebruik. Waarom? Ik heb geen idee, ik moet hem er eens bijpakken. En eigenlijk heb ik ook geen idee waarom dit artikel zo goed gelezen is. Misschien omdat het merk Makeup Revolution gewoon zo populair is, want er kwamen niet veel mensen via Google binnen op dit artikel. Misschien waren jullie gewoon nieuwsgierig naar de kleur van dit lipproduct!


#8 PLOG - AMI Beauty Event & op de foto met Fred van Leer

Afgelopen maart ging ik samen met blogger Denise, die ik toen voor het eerst ontmoette, naar mijn allereerste pers event ooit. Het event was van Ami Kappers en vond plaats in Deventer. Fred van Leer was ook aanwezig en natuurlijk heb ik even een foto samen met hem gemaakt, haha. Overigens ook de allereerste foto van mij met een BN'er. Ik vond het erg leuk om hier aanwezig te zijn en hoe ik de rest van de dag beleefde zie je in de PLOG!


#7 Weekly Journal #69 - Cheesecake maken & mijn eerste persevent

De enigste Weekly Journal die het gehaald heeft in mijn top tien is deze! In deze week ging ik dus ook naar het event van Ami Kappers en maakte ik cheesecake samen met een vriendin (wat ik ook nog een keer moet doen!). Ik heb geen idee waarom dit artikel beter bekeken is dan de andere Weekly Journals. 


#6 Dit wil ik nog bereiken met mijn blog

In de eerste helft van 2016 was ik erg veel bezig met mijn blog. Ik volgde namelijk een minor en daarvoor was ik niet zo heel veel tijd vrij. Ik schreef iedere week vier blog artikelen en één daarvan was deze waarin ik schreef over de dingen die ik nog wil bereiken met mijn blog. Ik heb nu, een half jaar later, al heel veel van mijn lijstje kunnen schrijven. En sommige doelen streef ik niet meer na, want ik vind volgers op Bloglovin niet meer zo belangrijk. 


#5 Alles wat je niet over mij wilt weten

In dit artikel deelde ik alle feitjes die je niet over mij wilt weten. Dat ik bijvoorbeeld schaamteloos mijn Uggs draag, dat ik een bar slechte conditie heb, dat ik mijn nagels bijna nooit lak en dat ik bijna altijd een dik ochtendhumeur heb. Dit artikel liet zien dat ik niet perfect ben, en dat vonden jullie erg leuk om te lezen. Misschien is het wel een goed idee om hier een vervolg op te schrijven, er zijn namelijk nog véél meer dingen die niet perfect aan mij zijn. #4 Review - Catrice Blush Artist shading palette

Op nummer vier staat een review van het Blush Artist shading palette van Catrice; een palette dat dit jaar uitkwam. Het palette had drie kleuren en van alle drie de kleuren maakte ik een foto hoe de kleur eruit zag op mijn gezicht. De mooiste foto vind ik de bovenstaande. Ik vind het trouwens ook grappig om te zien dat hier mijn haar nog zo donkerblond is; dat is nu wel weer veranderd naar lichtblond haha. Er kwamen trouwens veel mensen via Google binnen op dit artikel. 


#3 De persoon die ik vroeger was vs. de persoon die ik nu ben

Dan het meest gelezen persoonlijke artikel dat op mijn blog staat. In dit artikel bespreek ik hoe ik de laatste jaren veranderd ben als persoon. Op de foto kun je misschien al zien hoeveel ik veranderd ben, haha. Ik gaf bijvoorbeeld mee dat het me nu minder uitmaakt hoe ik eruit zie en dat ik nu minder gefixeerd ben op mijn studie en daarnaast veel meer geniet van het leven dan dat ik vroeger deed. 

#2 Review - L'Oreal Elvive Extraordinary Clay

Op nummer twee staat een review van de nieuwe Elvive Extraordinary Clay lijn van L'Oreal. Deze mocht ik testen in samenwerking met Vera Camilla. Daar had ik me opgegeven als Bloginsider en daarna hoorde ik dat ik mee mocht doen met de campagne; super gaaf! Ik kreeg drie producten binnen, een shampoo, een conditioner en een droogshampoo. Ik heb ze met plezier gebruikt, maar ik heb de producten niet opnieuw gekocht. Veel mensen kwamen via Google binnen op dit artikel, trouwens. 

#1 Review - Garnier Loving Blends

En dan het enige artikel wat ik niet heb geschreven in het afgelopen jaar, maar het jaar daarvoor is de review van Garnier Loving Blends. Ontzettend veel mensen kwamen via Google binnen. Het doet eigenlijk een beetje pijn dat geen enkel artikel dat ik heb geschreven in 2016 op nummer 1 staat, haha. Ach ja, ik ben wel nog steeds erg trots op dit artikel, want het is lekker uitgebreid en ik vind de foto's die ik heb gemaakt ook nog steeds erg mooi. Een verdiende eerste plek dus!

Had jij gedacht dat deze artikelen het meest gelezen zijn op mijn blog?

You May Also Like

9 reacties

 1. Wat leuk om dit overzichtje te zien! Een paar artikelen ga ik meteen even teruglezen :) Fijne kerstdagen!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat leuk om te zien! Ik had nog niet alles gelezen, dus dat ga ik zeker nog doen!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat leuk om te zien! Alle artikelen die hierboven staan heb ik al gelezen, als trouwe volger :-) Ik heb soms ook geen idee waar het aan ligt dat het ene artikel beter wordt gelezen dan het andere artikel.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuk overzichtje om te zien :) Heb nog niet alle artikelen gelezen, dus ik kan nog even lekker doorklikken! Fijne dagen meis.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Superleuk zo'n overzichtje! Ik ga de artikelen later zeker eens lezen :) ben benieuwd naar de PLOG en de samenwerking met Vera Camilla. Malou x

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Mooi dat je dat vergelijkings artikel online hebt gezet! dat is altijd heel inspirerend voor vele mensen

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Je reviews doen het erg goed zo te zien!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ziet er zo tof uit zeg, handig zo'n best bekeken lijstje! Allemaal stuk voor stuk hele mooie artikelen en fijn dat ze zo goed bekeken zijn.

  BeantwoordenVerwijderen