Een weekend in Winterberg

by - december 28, 2016


Afgelopen weekend ben ik met mijn hele familie naar Winterberg geweest. Het waren dagen vol met gezelligheid en héél veel eten. We zijn namelijk een aantal keer uit eten geweest, we zijn de ski piste op geweest en hebben met zijn allen gezellig kerstmis gevierd. 


Afgelopen vrijdag vertrokken we om voor een paar dagen lang naar Winterberg te gaan. Daar hadden we met de hele familie een huisje afgehuurd, waarvan iedereen een eigen appartement had. Mijn vriend en ik hadden ook een eigen appartement; wat een luxe haha! De eerste paar dagen was het trouwens erg vies weer, het regende de hele dag door. Gelukkig kwam er op tweede kerstdag toch nog een beetje sneeuw uit de lucht vallen; dat gaf toch wel het ultieme kerst gevoel! 

Ook zijn we nog even op een ski piste gaan kijken, maar we hebben niet geskied. Er lag wel sneeuw en het was ook ontzettend koud bovenop de berg! Daar heb ik gelukkig nog wat foto's van gemaakt haha. Ook zijn we nog naar een kleine kerstmarkt geweest in Winterberg, waar we warme glühwein hebben gedronken. Het hele weekend was onwijs gezellig en ik heb héél veel gelachen. 

De afgelopen dagen heb ik lekker kunnen bijkomen van de drukke december maand. Ik heb iets te veel ongezonde dingen gegeten (de komende dagen ga ik écht weer gezonder eten) en ik heb lekker veel bijgeslapen. De komende dagen moet ik wel veel werken, maar gelukkig ben ik de tweede week van de Kerstvakantie helemaal vrij. Dan ga ik veel boeken lezen, veel bijkletsen met vriendinnen en ik ga ook nog een dagje weg met mijn vriend. 

Hoe was jouw Kerstmis? 

You May Also Like

8 reacties

 1. Wat leuk dat je een weekendje naar winterberg ging, het ziet er super gezellig uit! <3
  Veel succes komende week, en lekker dat je volgende week helemaal vrij bent <3
  Liefs,
  Evelien

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ziet er mooi uit daar, wij zijn er van de zomer nog geweest. Maar met sneeuw is het vast nóg mooier. We willen zeker nog eens terug. Fijn dat je ook een beetje bij hebt kunnen tanken, dat moet ook gebeuren ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Toch nog een beetje een witte kerst, dat is inderdaad toch wel het droomplaatje ;-) Fijn dat je zo genoten hebt, het klonk ook allemaal heel gezellig! Liefs, Merel

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat ziet het er daar mooi uit! Leuk dat jullie een weekendje daarheen zijn geweest

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Mooie foto's zeg! ijkt me heerlijk om daar kerst te vieren!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Klinkt als een leuk weekendje! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat leuk, een weekendje Winterberg! Ik ben daar ook eens geweest, maar dan in de zomer haha. Wat leuk dat er nog wat sneeuw viel, dat hoort toch wel bij Kerst.

  BeantwoordenVerwijderen