Mijn doelen voor het jaar 2017

by - december 29, 2016


Nog maar een paar dagen en dan is het alweer 2017! Net zoals ieder jaar maak ik altijd een lijstje met de doelen die ik wil behalen in het komende jaar. In dit artikel kijk ik terug op de doelen die ik vorig jaar heb gemaakt en laat ik je mijn nieuwe doelen zien.

Mijn doelen voor 2016 waren:
- Minimaal drie à vier keer per week een artikel online zetten
- Minstens drie keer op reis gaan
- Eindelijk volledig stoppen met roken
- Weer beginnen met sporten en gezond eten

Van deze doelen heb ik er drie (!) gehaald! Ik heb sowieso het hele jaar mijn best gedaan om drie à vier keer per week een artikel online te zetten op mijn blog. Dat vind ik op zich een hele prestatie, maar aan de andere kant vind ik bloggen ook nog steeds ontzettend leuk. Ook heb ik dit jaar drie mooie reizen gemaakt: ik ben naar München, Nice, Marseille én Winterberg geweest (dus eigenlijk ook nog één extra!). En ook kan ik zeggen dat ik volledig gestopt ben met roken.

Alleen het doel om weer te beginnen met sporten en gezond eten is niet gelukt. Op de een of andere manier was dit een erg ongezond jaar, waarin ik nauwelijks aan mijn gezondheid dacht. Dat moet anders in het komende jaar! Maar wat zijn mijn doelen voor het jaar 2017?

Zoveel mogelijk blijven bloggen 
Het bloggen is aardig gelukt in dit jaar en dat wil ik volgend jaar blijven doorzetten. Al wordt dat misschien wel moeilijk, aangezien ik in februari begin met fulltime afstuderen. Maar we zullen het zien! Ik gebruik mijn blog gewoon om op een creatieve manier mijn leven te laten zien en dat zal niet snel veranderen. Mijn grootste hobby is en blijft bloggen.

Mijn hbo diploma halen
OMG! Dit is gewoon hét jaar dat ik ga afstuderen en ik officieel nooit meer naar school hoef te gaan! I still can't believe it. En hoewel ik ook nog steeds niet weet wat ik wil doen na mijn studie, lijkt het me wel ongelofelijk fijn om dat papiertje in mijn handen te hebben. Ik heb er keihard voor gewerkt en ik kan niet wachten om carrière te gaan maken.

Minstens drie keer op reis gaan
Ik weet het; dit was dit jaar een doel voor mij maar ook in het komende jaar wil ik weer mooie reizen gaan maken. Rome staat sowieso op de planning, daar ga ik aan het begin van dit jaar met de familie van mijn vriend heen. Daarnaast willen mijn vriend en ik naar Griekenland gaan in de zomervakantie, om een week lang keihard te gaan chillen. I really need that. En dat heb ik natuurlijk wel verdiend na het halen van mijn hbo diploma. Ook de derde reis staat eigenlijk al gepland: ik ga een stedentrip maken met twee vriendinnen.

More fun with fashion
2016 is hét jaar geweest dat ik mezelf heb 'terug gevonden'. Ik vind het nu leuker dan ooit om bezig te zijn met kleding. In 2017 wil ik dan ook mijn garderobe uitbreiden met leuke fashion items. Dat hoeft niet duur te zijn, want op Marktplaats of in tweedehandswinkels zijn natuurlijk ook genoeg musthaves te vinden. En natuurlijk ga ik ook meer bloggen over fashion, wat ik de laatste tijd al gedaan heb. Ik hoop dat er ook meer Outfit of the Days online komen in 2017 :)

Op een sport gaan
Ja ja, dit jaar zal ik er écht aan moeten geloven: ik MOET weer op een sport! Nu ik in januari maar één bijbaan heb (omdat ik ga stoppen met de andere) heb ik tijd over om te gaan sporten en een ritme te vinden. Ik weet alleen niet of ik een abonnement wil op de sportschool, of dat ik weer op kickboksen ga (of wie weet een andere leuke sport). Het lijkt me in ieder geval een mooi doel om gezonder te worden in 2017, want níet sporten; dat kan echt niet meer. Dus go go goooo! 

Wat zijn jouw doelen voor 2017?

You May Also Like

10 reacties

 1. Wat knap dat je helemaal bent gestopt met roken! En spannend hoor, afstuderen! Ik ben dit jaar officieel afgestudeerd. Ik hoop dat 2017 je veel moois brengt en dat je al je doelen kunt waarmaken.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat heb je veel doelen gehaald, super goed!
  Spannend hoor het afstuderen, maar dat gaat vast helemaal goed komen. <3
  Fijne jaarwisseling!
  Liefs,
  Evelien

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooie doelen heb je voor jezelf gehaald! Je HBO ga je vast halen, mijn doel is om mijn eerste jaar te behalen!😄

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuk om te lezen! Wat ontzettend goed dat je bent gestopt met roken. Dat is alleen al een hele stap vooruit wat betreft je gezondheid! En ik vind het heel leuk dat je meer wil gaan bloggen over fashion!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat goed dat je veel doelen hebt behaald en ook voor het komende jaar heb je mooie doelen gesteld.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Maaike wat heb je leuke doelen voor de boeg! Meer bezig met fashion is ook wel wat ik eigenlijk wil in 2017! Ook het bloggen is mijn favoriete hobby! Het lijstje is voor mij ook echt herkenbaar.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Op een sport gaan is geweldig! en je hebt mooie doelen voor ogen, ik wil ook echt gaan knallen met mijn youtube kanaal X

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Tof om te zien dat je toch een hoop af hebt kunnen strepen van je lijstje. Ik heb nog niet echt hele concrete doelen voor mezelf. Wil daar weleens over na gaan denken :)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Mooie doelen! Wat gaaf dat je aankomend jaar gaat afstuderen! X

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Succes met het afronden van de studie! Leuke blog heb je! Groetjes.

  BeantwoordenVerwijderen