Dit zijn mijn mooiste herinneringen aan het jaar 2016

by - december 30, 2016


In 2016 heb ik veel mooie momenten beleefd (en daarnaast natuurlijk ook de nodige ellende). Maar kort samengevat was 2016 een mooi jaar. En dat zeg ik niet vaak. In dit artikel blik ik terug; welke herinneringen van dit jaar ga ik nooit meer vergeten?

Mijn vriend ontmoet
Het klinkt altijd erg romantisch wanneer ik het vertel: ik heb namelijk vorig jaar tijdens de jaarwisseling mijn huidige vriend ontmoet! Ik zag hem voor het eerst in een café in de stad, waar mijn vriendinnen en ik heen gingen om het nieuwe jaar te vieren. Ergens rond drie uur 's nachts (haha) raakten we aan de praat en een paar dagen later vroeg hij me op een date. Super cute!

Bijbaantje bij mijn stageplek
Na mijn stage bij een online marketingbureau mocht ik aan de slag als community manager voor één dag in de week. Momenteel werk ik er niet meer, maar in 2016 heb ik nog heel veel geleerd van deze werkplek. Sinds ik er stage loop weet ik zeker dat online marketing mijn vakgebied is. En heel veel dingen die ik heb geleerd pas ik ook toe op mijn blog.

Op reis naar München
Toen ik klaar was met stage lopen, ging ik samen met mijn zus een weekend naar München. Mijn tweelingbroer woonde daar toen voor zijn stage en ik miste hem heel erg na hem twee maanden niet gezien te hebben! Het was een heel leuk weekend waarin we door de bergen hebben gewandeld (met sneeuw!), echte Duitse schnitzel hebben gegeten en andere mooie bezienswaardigheden hebben gezien.

Minor afgesloten
Het eerste halfjaar van 2016 heb ik de minor Ondernemen in de Media gevolgd. Daar heb ik ook veel geleerd, maar het was ook het halfjaar dat ik echt een rotperiode had. Ik had veel last van angst- en paniekaanvallen waar ik ook voor in therapie ben geweest. Ik heb veel gejankt dat halfjaar en ik schreef er ook een paar persoonlijke artikels over op mijn blog (ik hou van eerlijkheid). Gelukkig is dat halfjaar nu voorbij, maar het was wel een periode waar ik super veel heb geleerd over mijzelf en waar ik - hoe cliché het ook is - ik sterker uit ben gekomen dan ooit.

Persevents bezocht 
In 2016 mocht ik twee persevents bijwonen voor mijn blog. Ik vind het altijd een eer om voor dat soort dingen uitgenodigd te worden. Ik mocht naar het AMI Beauty Event (waar ik op de foto ging met Fred van Leer) en naar de opening van een nieuwe webwinkel.

Op stedentrip naar Nice
In mei sprak ik spontaan met twee vriendinnen af om op stedentrip te gaan. Na een paar uur zoeken waren we er al snel uit dat we naar Nice gingen. En jemig, wat was het daar mooooi! Het is serieus de mooiste stad die ik óóit heb bezocht. We zijn er drie dagen geweest en we hebben ongelofelijk mooie bezienswaardigheden gezien én genoten van het mooie uitzicht op de zee.

Werken als redacteur 
Net voor de zomervakantie kreeg ik te horen dat ik was aangenomen als redacteur bij het magazine van mijn hogeschool. Super gaaf! Het is namelijk niet alleen leuk om te schrijven voor mijn blog, maar ik vind over het algemeen content schrijven heel erg leuk. Het werken als redacteur doe ik ook alleen maar omdat ik een portfolio wil opbouwen, omdat het echt iets is wat ik later ook wil doen. 

Op vakantie naar Marseille
Begin augustus ging ik een paar dagen op vakantie met mijn vriend. Het was de eerste vakantie die we samen hadden, en ik heb er zeker van genoten! Het was super warm, we hebben mooie gebouwen bezocht en we hebben ook lekker aan het strand gerelaxed. Maar helaas waren we er maar drie dagen (het was een last-minute vakantie) maar volgend jaar zijn we sowieso van plan om minimaal een week te gaan! 

Arjen Lubach ontmoeten
Dit vond ik ook wel een heel erg gaaf moment; het moment dat ik Arjen Lubach mocht interviewen! Ik had nog nooit een BN'er ontmoet - laat staan gesproken - en in november was het dan zo ver. Ik was hartstikke zenuwachtig (op dit soort momenten kan ik mijn zenuwen nooit onder controle houden) en na het interview ging ik ook nog met hem op de foto. Ik heb er heel erg leuke reacties van gehad van klasgenoten en vrienden. They're al jealous, haha. 

Kerstmis in Winterberg
In een van mijn vorige blogs stond het al: afgelopen Kerst was ik een paar dagen in Winterberg met familie! Ik heb een paar dagen lang ontzettend veel gelachen, gegeten en genoten. De laatste maand was erg druk, dus ik kon heerlijk een paar dagen rustig aan doen in Winterberg. 

Wat waren jouw mooiste herinneringen aan 2016?

You May Also Like

15 reacties

 1. Mooie terugblik op je jaar. Je hebt qua werk mooi stappen vooruit gezet. En denk dat voor jouw vooral je vriend één van de mooiste momenten geweest is, ik wens jullie samen een mooi nieuw jaar toe!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik vind je lay out van jou blog echt super mooi ! En hoe romantisch hoe je jou vriend hebt leren kennen, misschien dat ik dit jaar ook zoveel geluk heb hihi ! Fijne wisseling

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een mooi jaar! En hoe tof om Arjen Lubach te ontmoeten:)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wauw, wat een jaar zeg. Met ups en downs, maar je bent er sterker uit gekomen en dat is uiteindelijk waar het maar weer om draait. Ik ben nog steeds jaloers op je goedlopende blog haha. Ik snap helemaal niets van het technische aspect en google enzo HELP haha!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Als je directe vragen hebt, mag je het me altijd vragen hoor Sophie! :)

   Verwijderen
 5. Wat een mooie momenten! Ik zou later ook wel als redacteur willen werken :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een fijne momenten, wat super lief dat je je lover hebt leren kennen op een feestje met oud & nieuw <3
  Liefs,
  Evelien

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Jeetje wat heb je mooie plekken bezocht! Marseille staat ook nog erg hoog op mijn reislijstje! En wat leuk dat je zoveel stappen hebt gezet in je carrière. Hopelijk brengt 2017 je nog heel veel andere mooie dingen!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Mooie herinneringen, een mooie terugblik op 2016! Nice wil ik graag eens heen. xx

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat leuk om te lezen <3 Romantisch verhaal van jou en je vriend :)

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Hele leuke dingen om op terug te kijken! Vooral de stedentripjes zijn erg leuk en natuurlijk het ontmoeten van je vriend hihi

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wauw, wat kan er eigenlijk veel gebeuren in een jaar! Je hebt hele mooie reisjes gemaakt. Wat een leuk jaar, ondanks de mindere periode dan. Maar wel heel fijn om te lezen dat je er sterker door bent geworden!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Wat een heerlijk jaar :) Leuke reisjes heb je gemaakt!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Wat een prachtige herinneringen <3 Hopelijk wordt 2017 net zo mooi!

  BeantwoordenVerwijderen