NEW IN - Kanten brallettes van de H&M

by - december 31, 2016Afgelopen Kerst hadden mijn vriend en ik afgesproken om voor elkaar wat leuks te halen. Normaal doe ik nooit aan Kerstcadeaus, maar het was wel een leuk om te doen om Kerstmis nóg specialer te maken. Van hem kreeg ik deze twee onwijs schattige bralettes: een zwarte én een witte. En die laat ik jullie in dit artikel zien! Kanten bralettes; eerst vond ik ze alleen maar mooi om te zien. Ik bedoel; ze hebben een super schattige vorm en ze zijn gemaakt van kant (wat áltijd sexy staat). Alleen ik had niet gedacht dat ze ook comfortabel zouden zitten. Ze zitten niet zo strak en dat maakt het ook gemakkelijk om met een bralette te slapen. Ze zijn ook perfect om te dragen wanneer je een luie zondag hebt en geen zin hebt om (strakke) kleding te dragen.

Mijn vriend heeft ze gekocht bij de H&M, waar ze volgens mij als setje te koop zijn. Dus als je jezelf nog wilt verwennen met mooie lingerie, dan is dit je kans! :)

Wat vind jij van deze bralettes?

You May Also Like

8 reacties

 1. Wauw, wat zijn ze mooi! Ik wil nog graag een zwarte bralette.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. ik heb ze ook, ze zijn zo fijn!! Ik heb een zwarte en lichtroze met een sluiting achter, ideaal en zitten heerlijk :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooi! Ga ik ook eens achter zoeken, zeker nu in de solden!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. wauw dit moet inderdaad echt heerlijk zitten! ziet er goed uit

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Vind ze ook erg mooi, toch heb ik er nog steeds geen :( Lijkt me alleen fijn voor thuis, aangezien ze natuurlijk vrij 'slap' zijn en geen beugel hebben.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ohhh ik draag echt niets anders dan kanten bralettes; vind het echt lekkerder zitten dan normale beha's!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik hou van kanten bralettes! Ik heb toevallig vorige week drie nieuwe gekocht bij Victoria Secret, hihi :)

  BeantwoordenVerwijderen