REVIEW - The Ritual of Sakura doucheschuim & bodycrème

by - december 07, 2016


Afgelopen weekend ben ik enorm verwend tijdens het vieren van Sinterklaas. Eén van de cadeautjes die ik heb gekregen zijn deze doucheschuim en bodycrème van de Rituals. De producten komen uit de lijn The Ritual of Sakura en ik vind de geur HEERLIJK. Kijk je mee naar mijn review?Als je me volgt via Instagram, had je al kunnen zien dat ik enorm veel leuke cadeautjes heb gekregen voor Sinterklaas. Ik heb een aantal boeken gekregen die ik al een lange tijd wilde lezen en ook heb ik deze producten van de Rituals gekregen. Ik ben dol op de Rituals sinds ik een doucheschuim had gekregen voor mijn verjaardag. En ik kan nu alvast verklappen dat ik deze twee producten óók HEERLIJK vind!

De doucheschuim en de bodycrème komen uit de lijn The Ritual of Sakura. Producten uit deze lijn bestaan uit de zoete aroma van kersenbloesem (de Sakura) en rijstmelk. De kersenbloemen staat voor het 'ontwaken van de natuur' en symboliseert daarmee dat je vol overgave van het leven moet genieten, omdat het leven en schoonheid vluchtig zijn. De rijstmelk is eraan toegevoegd, omdat deze verzorgende eigenschappen bevat en je huid een gezonde gloed geeft.


De geur van de producten kan ik omschrijven als fris, sensueel en neutraal. Bij het woord kersenbloesem had ik wel eerst het idee dat het een typisch geurtje voor de lente zou zijn, maar dat is niet zo. Ik vind hem heerlijk voor deze tijd van het jaar, omdat het ook een neutrale en subtiele geur is. Het is dus niet zo'n aanwezige geur, zelfs een klein beetje een dromerige geur.De producten zelf doen het werk erg goed. De doucheschuim is net zo heerlijk als de doucheschuim die ik vorig jaar voor mijn verjaardag kreeg. Ik heb echt het gevoel dat het schuim ervoor zorgt dat mijn huid goed verzorgt wordt. En dat heb ik nu net nodig in de winter, nu mijn huid een stuk droger is. De bodycrème is erg romig van structuur en je hebt niet veel nodig om je lichaam in te smeren. De crème trekt snel in en laat een heerlijke subtiele geur achter. I love it! 


Ben jij op zoek naar producten die je (droge) huid goed verzorgen en geen sterke geur hebben? Dan zijn deze twee producten perfect voor jou! Zoals ik al zei is de geur fris, sensueel en neutraal; het is geen sterke parfum geur wat ervan af komt. En de producten zijn heerlijk om je droge huid mee te verzorgen in de winter. Rituals heeft mij zeker weer aangenaam verrast. En ik weet zeker dat ik deze producten nog vaak ga gebruiken deze winter!

Heb jij weleens producten uit de Ritual of Sakura lijn gebruikt?

You May Also Like

6 reacties

 1. Oh Rituals producten zijn altijd fijn. Ik vind zelf de TAO lijn ontzettend lekker.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik heb nog niks gehad van deze lijn, maar ik ben rituals douche foam verslaafd dus deze wil ik nog wel een keer proberen.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dit is één van mijn favoriete lijnen! Ik heb de producten toevallig ook laatst weer gekocht, de scrub van deze lijn is ook een aanrader. Dat is er één met olie :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ohhh dit klinkt perfect! Ik houd namelijk niet van te aanwezige geuren. Ik ga hier gauw eens naar kijken!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik ben echt heel erg fan van deze geur! Mooie review!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een fijne review en mooie foto's! Ik vind alle rituelen van rituals lekker alleen is dit niet helemaal mijn geur..
  Liefs,
  Evelien

  BeantwoordenVerwijderen