Weekly Journal #91 - Opening nieuwe webwinkel & 1000 volgers

by - december 20, 2016


Het was een bijzondere week waarin ik o.a. uitgenodigd was voor de opening van een nieuwe webwinkel én waar ik de 1000 volgers behaalde op Instagram (super leuk, toch?). Ook was ik druk bezig met deadlines voor school én had ik nog een leuke kerstborrel tussendoor. Maandag is altijd dé dag dat ik mijn zaken weer op orde stel. Ik heb weer het hele weekend gewerkt, dus dan heb ik daar nooit tijd voor of zin in. Ik ga samen met mijn vriendje in de bibliotheek op school zitten. Daar werk ik een paar mailtjes weg voor mijn blog, schrijf ik een artikel en ga ik bezig met mijn onderzoek. 


Het grootste gedeelte van mijn week ziet er zo uit: voor onderzoek moet ik de gegevens van mijn enquête analyseren in SPSS. Ik had geen idee hoe dat programma werkte, dus daar moest ik eerst ook een paar tutorials voor bekijken. 


Ondertussen komt mijn bestelling bij Missguided binnen! Ik had er al een paar dagen op gewacht en zo vaak koop ik niet iets online, dus ik was HEEEL benieuwd of alles wel zou passen. 


Het item waar ik het meest blij mee ben zijn mijn nieuwe spierwitte creepers. En daar schreef ik ook een artikel over voor mijn blog! 


Dinsdagmiddag nam ik even pauze van mijn onderzoek en SPSS, want ik had namelijk een kerstborrel op de planning staan van mijn werk bij SAX. Een gezellig middagje borrelen dus, met lekker veel borrelhapjes (en rosé bier). 


Op woensdagmiddag ga ik -  met mijn nieuwe schoenen - onderweg naar Zutphen. Ik ben namelijk uitgenodigd voor de opening van een nieuwe webwinkel. Voordat de winkel opengaat, mag ik de collectie al bekijken. Super leuk! Ik moet nog wel even wachten op station Zutphen, want de vriendin waarmee ik had afgesproken had vertraging. 


Gelukkig komen we een halfuur later dan de planning toch aan op de bestemming. Het is een schattige pop-up store waar een paar items hangen van de nieuwe webshop van NAMEDfashion


We snuffelen even tussen de items en ik zie een super leuk velvet shirtje hangen. Ook zag ik nog twee leuke rokjes (die perfect waren voor de feestdagen) en nog een leuke trui. We blijven een halfuurtje hangen en daarna ga ik weer snel terug naar huis.In de trein zag ik op mijn mobiel dat ik ondertussen alweer 1000 volgers heb op Instagram! En dat aantal is nog verhoogd, want nu zit ik op 1050 volgers. WOW! Is toch altijd wel leuk om te zien :)


Op donderdag had ik les in SPSS en ik begreep alles. Ik kwam een stuk verder dan ik gedacht had, dus in de middag had ik even tijd om een boek te lezen. Ik had gewoon vrije tijd en dat voelde goeeeeed haha! Die avond moest ik dan wel weer werken. 


Op vrijdag maakte ik me klaar. Ik had namelijk afgesproken met blogger Denise, om even de stad in te gaan. Ik moest nog heel veel kleine dingen halen, zoals oorbellen en een hoesje voor mijn mobiel. Hier had ik trouwens mijn nieuwe trui aan, ook van mijn pakketje die eerder deze week binnen was gekomen. 


Bij de Schuurman Schoenen zag ik deze toffe hakken staan. Hallo, die zijn toch perfect voor de feestdagen? Toch paste ik ze niet aan, maar wel zwarte over knee boots. Ik vond ze niet helemaal geweldig, dus heb ik ze maar niet gekocht. 


Bij de H&M zag ik deze super schattige body splash liggen. Ik hou niet zo van glitters over mijn lichaam, dus kocht ik hem ook niet. Maar fotogeniek is hij wel! Voor de rest heb ik op vrijdag niet veel gedaan en zaterdag en zondag moest ik beide dagen weer werken. 

Deze week ga ik weer verder aan mijn onderzoek, woensdag heb ik daar een belangrijke deadline voor. Ook ga ik nog naar de kapper en vertrek ik al snel, want ik ga binnenkort op vakantie; YESSS!

You May Also Like

11 reacties

 1. Ah ja SPSS. Wat een drama is dat haha!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een leuke foto's! Wat heerlijk dat je binnenkort op vakantie gaat. En gefeliciteerd met je 1000 volgers, zo'm mijlpaal is altijd leuk <3

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik heb zo'n hekel aan SPSS haha, hopelijk gaat het jou beter af! En gefeliciteerd met het bereiken van de 1000 volgers! x

  BeantwoordenVerwijderen
 4. wauw die velvet top is echt prachtig! en gefeliciteerd meid met je 1000 volgers

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een mooie sandalen! Heb zelf deze in de kast staan: http://www.shuz.nl/alberto-gozzi-a462_zwart-leer_6296.html nog steeds zo blij mee! En gefeliciteerd met je 1000 volgers, je verdient het!

  Liefs x

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Toffe schoenen heb je gescoord! Vind ze gaaf. :) En wauw, meer dan 1000 volger. Dat is veeeeel! Dat hoop ik ook ooit te halen, haha. Goed hoor!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Die schoenen zijn echt heel mooi! Wat een leuke week overzicht weer :)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Jeej 1000 volgers! Mooie mijlpaal. Succes met je onderzoek nog!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Oh yeah 1000 volgers, gefeliciteerd!
  Ik vind die hakken trouwens erg mooi hoor <3

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ik vind je nieuwe sneakers zooooo tof! Love it <3
  En wat leuk meis 1000 volgers, you go girl!
  Liefs,
  Evelien

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wat super dat je zo ook op instagram aan het groeien bent. Ik vind de witte sneakers heel gaaf!

  BeantwoordenVerwijderen