Dit waren mijn geluksmomentjes van de laatste tijd #3

by - januari 10, 2017


Happy things. Ze zijn leuk om te delen, want er is helemaal niks mis met het verspreiden van een beetje positiviteit. En hier doe ik graag aan mee! Daarom ben ik deze nieuwe categorie gestart op mijn blog: spread the love! Er is al genoeg negativiteit te vinden op het internet, de televisie en laat staan het echte leven. Tijd om de dingen op een rijtje te zetten waar ik de laatste tijd gelukkig van werd.

Plannen maken voor de zomervakantie. Nu de feestdagen en de kerstvakantie ten einde zijn, wil ik weer dingen hebben om naar uit te kijken. En hoe kan dat nou beter dan een zonvakantie boeken naar Griekenland?

Mijn nieuwe iPhone die onwijs goede foto's maakt. Ik maak nu de meeste foto's voor mijn blog gewoon met mijn mobiel in plaats van mijn camera. Love it!

Overnachten in een super luxe hotel samen met mijn vriend. Hierdoor kon ik nog even genieten van de laatste vakantiedagen. En het voelde als een échte vakantie want we hadden ook een zwembad in het hotel.

Mijn Instagramaccount die gegroeid is naar meer dan 1.200 volgers. Ik was laatst al zo trots dat ik de 1.000 volgers behaald had, dat ik nu nóg trotser ben wanneer ik het aantal weer zie groeien.

Een ontzettend inspirerend boek lezen. Over dit boek komt snel een review online, want jullie zullen hem vast ook gaaf vinden! :)

Nieuwe samenwerkingen krijgen voor mijn blog. Dat doet me altijd nog goed dat bedrijven met mij willen samenwerken. Ik krijg de laatste tijd ook hele toffe samenwerkingen binnen en gelukkig heb ik ook de tijd om ze uit te werken!

Steeds vaker outfit foto's maken voor mijn blog. Het geeft altijd zo'n kick nadat ik weer een outfit artikel heb gemaakt waarbij de foto's heel erg gaaf zijn (vind ik zelf dan). 

Veel kunnen relaxen in de vakantie. Waardoor ik met dubbel zo veel energie de laatste helft van het schooljaar in ga. I'm ready!

Bijna afgestudeerd zijn. Ik hoef nog maar zes maanden te studeren en daarna ben ik 'zo vrij als een vogel' met mijn hbo diploma in de hand. En ik heb er al veel over nagedacht wat ik na mijn studie wil doen. Ook hierover komt snel een artikel online!

Inspiratie blijven hebben voor nieuwe blogpost. Want hoe irritant is het dat je iets wilt schrijven, maar je weet niet waarover? Gelukkig heb ik daar de laatste tijd geen last meer van. Let's keep it this way! 

Zelf chocolademelk maken. De laatste weken heb ik er een verslaving bij: zelf chocomelk maken en dat is LEKKER! Het enige wat je hoeft te doen is wat melk op te warmen en er speciale chocolade in te gooien dat snel smelt. 

Waren waren jouw geluksmomentjes van de laatste tijd? 

You May Also Like

16 reacties

 1. Wat leuk om te lezen! :) Ik snap dat je hier allemaal blij van wordt, hihi. Heerlijk om in de winter de zomervakantie te plannen, even lekker wegdromen naar een warm land..

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Griekenland staat ook hoog op mijn vriend en mijn bucketlist voor deze zomer, dus wie weet!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Fijne happy list! Een (nieuwe) Iphone is zo fijn! Zelf chocolademelk maken heb ik al zo lang niet meer gedaan, moet ik toch weer eens doen voordat de winter voorbij is :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een heerlijk positief artikel! Heerlijk, om naar Griekenland te gaan en om je diploma te hebben! En ook superleuk: die samenwerkingen. Geniet ervan meid! Malou x

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een fijn lijstje. Ben benieuwd naar de komende samenwerkingen! En ook heel fijn dat je veel inspiratie hebt voor je blog!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een heerlijke momentjes! Ik hoop ook over een halfjaar afgestudeerd te zijn hihi.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Haha zelf chocolademelk maken, heerlijk! en wat een fijne momentjes X

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Leuke momentjes! En wat tof dat je telefoon nu zulke goeie foto's maakt dat je je camera al niet meer mee hoeft te nemen. Dat wil ik ooook :) Maar zoek een andere variant dan een iphone hihi.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Aaah wat goed, ik heb een insta dipje haha. Ik weet gewoon even niet wat ik moet posten.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Allemaal leuke, mooie of bijzondere momentjes! Vakantieplannen maken is hier ook wel een groot puntje op mijn happy list. Morgen gaan we boeken, aahhh!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wat een heerlijke momentjes! Heerlijk eventjes er tussen uit met je vriend. <3
  Ik vind je outfit posts ook altijd heel erg leuk!
  Liefs,
  Evelien

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Super leuke momentjes! Outfit foto's maken en samenwerkingen blijven inderdaad ontzettend leuk aan het bloggen ^^

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Super leuk artikel en wat een heerlijke momenten. Ik ben benieuwd naar het boek dat je gelezen hebt. X - https://esseremoda.nl/sweater-weather-days/

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Wat een onwijs mooie momenten Maaike <3 Dat je Insta account groeit verdien je helemaal <3 Een weekendje weg is altijd zo fijn, hopelijk heb je er volop van genoten. En wat een heerlijk vooruitzicht dat je deze zomer naar het mooie Griekenland gaat!

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Leuk om te lezen. Ik ben benieuwd naar het boek! Fijn dat je Instagramaccount zo groeit!

  BeantwoordenVerwijderen