MUST READ - 'Love x Style x Life' van Garance Doré

by - januari 24, 2017

Love Style Life Garance Dore

Als ik ergens geïnspireerd van raak, dan zijn het wel boeken van vrouwen die een succesvol eigen bedrijf hebben opgestart. Zo ook dit boek van Garance Doré. Zij begon jaren geleden met haar eigen blog waar ze haar illustraties liet zien. Ondertussen is ze uitgegroeid tot een succesvol illustrator, fotograaf en schrijfster. Need I say more?

Love Style Life Garance Dore

Love Style Life Garance Dore

Heel veel boeken die ik heb gekocht, heb ik eerst voorbij zien komen op andere blogs en social media. Zo ook dit boek 'Love x Style x Life' van Garance Doré. Nadat ik de beschrijving van het boek las, leek het me wel een interessant en mooi vormgegeven boek. 

In de vakantie heb ik het boek gelezen en ik vond het een onwijs interessant boek! De schrijfster neemt je mee in haar leven, naar hoe haar blog jaren geleden is begonnen en waarom ze is verhuisd van Parijs naar New York. Niet alleen verteld ze veel over haar leven en haar werk, maar ook geeft ze tussendoor heel veel tips op fashion én beauty gebied. Zo laat ze bijvoorbeeld zien wat haar absolute basics zijn qua beauty producten waar ze echt niet meer zonder kan. Ook vertelt ze op een grappige manier wat de verschillen zijn van mensen in Parijs en mensen in New York. 

In het begin dacht ik dus dat het wel een mooi boek zou zijn om te lezen. Think again. Ik vond het een onwijs interessant boek, vooral omdat Garance Doré ook verteld over hoe ze gestart is met haar blog en hoe ze nu is uitgegroeid tot succesvol fotograaf, illustrator en schrijfster. Het is een luchtig boek, maar er staan ook veel goede style tips in. Dus kort gezegd vind ik dit boek een echte aanrader! :)

Het boek 'Love x Style x Life' van Garance Doré is verkrijgbaar voor €17,- bij Bol.com.

Wat vind jij van dit boek, zou jij hem willen lezen?

You May Also Like

12 reacties

 1. Dit boek zou ik ook wel willen lezen, ik vind het ook altijd erg interessant en inspirerend om te lezen hoe zakenvrouwen zijn begonnen! Dit boek komt op mijn lijstje te staan :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik ben zó benieuwd naar dit boek! Hij staat al meer dan een jaar op m'n wishlist. Ik denk dat ik hem binnenkort maar bestel!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een tof boek! De vormgeving is ook onwijs mooi. Ik ben heel erg benieuwd geworden!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Dit lijkt me echt een tof boek. Hij ziet er alleen al heel mooi uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik ben niet echt een boeken lezer maar dit spreekt me wel aan. Doet me een beetje denken aan de boeken van Lauren Conrad :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een leuke tip! Die komt sowiseo op mijn to-read lijstje.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Denk dat het niet echt iets voor mij is maar het lijkt me een leuk boek als je van fashion en beauty houdt!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik heb deze inmiddels al meer dan een jaar in m'n bezit en vind het echt een SUPERleuk boek! <3

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat een interessant en leuk boek lijkt me dit! Ik ben sowieso wel van dit soort biografieën of hoe je ze dan ook kunt noemen dus deze schrijf ik even op! Ik heb hem nog niet eerder voorbij zien komen (of ik heb onder een steen geleefd, dat kan ook) dus thanks!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wat een super fijn artikel! Het lijkt mij een heel leuk boek en staat al een tijdje op mijn wishlist.
  Ik ga hem zeker op mijn wishlist zetten!
  Liefs,
  Evelien

  BeantwoordenVerwijderen