Outfit of the Day - Street Vibes

by - januari 02, 2017


Twee weken geleden kreeg ik mijn bestelling van een webshop binnen; ik had nieuwe sneakers en een nieuw t-shirt besteld. Veel van jullie waren benieuwd naar de witte creepers, waar ik al eerder een artikel over schreef. In dit artikel laat ik ze aan jullie zien met outfit foto's! 


Twee weken geleden schreef ik over de witte creepers die ik had binnengekregen. Vele van jullie waren benieuwd hoe zulke sneakers zouden staan bij een outfit. Ik heb ze gecombineerd met een vintage t-shirt, een zwarte jeans en een denim spijkerjack (die ik overigens al jaaaaaren heb).

Nu ik dit artikel schrijf, heb ik trouwens een mega kater. Ik heb gisteren tot diep in de nacht Oud & Nieuw gevierd met vrienden en vriendinnen. Het was een super gezellige avond met veel drankjes, lekkere hapjes en vuurwerk kijken op ons balkon. Daarna zijn we nog de stad in geweest om te stappen en ook dat was erg gezellig. Ik had het alleen niet zo laat moeten maken, want ik geloof dat ik pas om half 7 in bed lag haha. Vandaag doe ik het dus lekker rustig aan.

Vanaf nu heb ik ook een weekje vakantie, dus ik kan lekker veel bloggen. Wel moet ik nog wat voor school doen (maar dat stel ik vast uit tot aan het einde van de vakantie) en ga ik waarschijnlijk nog een hotel boeken voor een nacht met mijn vriend. Dat is ook altijd fijn, zo'n mini vakantie!

Wat ga jij de komende week doen?

You May Also Like

15 reacties

 1. Wat een supermooi spijkerjasje!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuke outfit foto's! Ik ben ook nog opzoek naar witte sneakers.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wauw toffe outfit! Ik spring vandaag even wat winkels in en de rest van de week wat series kijken, naar de bios met vriendinnen, examens leren, winkelen en de rest is nog een raadsel.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een leuke outfit, die creepers vind ik heel tof! Deze week staat in het teken van het inleveren van mijn scriptie, aah, er moet echt nog wel wat gebeuren. Kan niet wachten tot het ingeleverd is en dat ik een paar daagjes helemaal niks hoef...

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een onwijs leuke outfit! Love it.
  Ik vind je creepers echt heel erg tof!
  Ik ga deze week weer veel studeren maar ook lekker relaxen, ga voor het eerst weer sporten (!!), bloggen en met vriendinnetje lunchen. <3 Fijne week, en veel plezier met bloggen!
  Liefs,
  Evelien

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Heel leuk zo met dat jasje! Geniet van je vakantie :)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Je ziet er erg leuk uit! :D Heerlijk dat je even vakantie hebt. Leuk dat je een nachtje weg gaat boeken. Zulke mini vakanties zijn altijd zo fijn! Geniet er van!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. wat een leuke outfit meid! oh vakantie.. echt heerlijk ! X

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Leuke stoere outfit, mooi spijkerjasje ook!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wat een leuke outfit, staat je goed!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Je hebt ze mooi gecombineert :) Creepers staan stiekem ook nog op mijn wishlist!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Leuke foto's en outfit! Ik vind de Creepers echt heel tof!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Heel tof de outfit! En witte sneakers kunnen gewoon het hele jaar door zo zie je maar weer!

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Liefde voor spijkerjasjes en witte schoenen! Staat je prachtig, leuke outfit! En ik herken me heel erg in het uitstellen van schoolopdrachten, denk dat ik er ook pas aan het einde van de week aan ga beginnen. Ik voel de stress al langzaam opkomen haha! Geniet nog even van je vakantie! <3

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Stoere maar relaxte combi. Spijkerjack kan altijd. Sneakers zijn vet.

  BeantwoordenVerwijderen