Outfit of the Day - Winter Feeling

by - januari 23, 2017


De laatste week is het bijna de hele week zonnig geweest; I love it! En dat terwijl er nog steeds sneeuw ligt én het iedere nacht vriest. Gelukkig ziet sneeuw er altijd mooi uit op outfit foto's, daarom vond ik dat een goede reden om weer eens foto's te maken voor mijn blog. Kijk je mee naar mijn outfit? 


Zie je die mooie bontjas die ik hier aanheb op de foto's? Die heb ik voor twee tientjes gescoord op de vlooienmarkt! Ik was al een tijdje op zoek naar een mooie zwarte bontjas om te dragen in de winter. Toen ik vorige week met een aantal vriendinnen op de vlooienmarkt rondliep, zag ik deze hangen. Ik probeerde hem aan en gelukkig paste hij! En ik vind hem ook nog eens onwijs mooi. Het enige nadeel is dat hij alleen niet zo warm is als ik had gedacht. Ach ja, met een warme sjaal valt het best wel mee.

Ook heb ik mijn nieuwe zonnebril op die perfect is voor dit mooie winterse weer. Ik vind hem ook tof om te dragen op een festival wanneer het weer zo ver is. Ik kan echt niet meer wachten totdat het festival seizoen weer is aangebroken (dat duurt geloof ik nog maar twee maanden!), want ik heb ook nog een paar andere toffe festival zonnebrillen gezien. I want them all! 

Wat vind jij van mijn outfit?*Dit artikel is tot stand gekomen door een samenwerking met een bedrijf

You May Also Like

23 reacties

 1. Super leuke outfit!
  Echt een koopje dat je hem voor 2 tientjes de toffe bontjas hebt gekocht!

  Liefs, Nathalie

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een tof jasje zeg, die heb je mooi weten te scoren :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Super gave zonnebril! Heerlijk dat je die ook nog in de winter kunt dragen hé? :) Leuk jasje heb je gescoord!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een mooie outfit! De zonnebril maakt het helemaal af :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Oeh, love the outfit. De bril maakt het helemaal af :) Ik vind het zo leuk dat je op de vlooienmarkt soms tegen hele leuke koopjes aanloopt.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wauw, wat een mooie outfit! De jas is zeker een goede score <3 Hopelijk is het straks wat minder koud, ik heb nu echt weinig leuke, warme kleren om aan te trekken haha.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Zo'n leuke locatie voor een outfitshoot! Je bontjas is echt heel tof, helemaal dat ie zo goedkoop was! Ik heb ook twee heel mooie zonnebrillen ontvangen. Malou x

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Leuke outfit foto's en inderdaad het was een heerlijke zonnige week. Vind de sjaal en bontjas erg mooi en classy!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat een mooie foto's! En de zonnebril staat zo leuk bij je outfit!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wat een super leuke foto's en bril, ik heb die van Desi Perkins besteld.. mijn eerste echte dure bril haha ben zo benieuwd!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Mooie foto's en outfit! leuke locatie heb je gekozen

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Hele mooie outfit met die sneeuw! xo

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Leuke outfit! Heb de zonnebril meteen besteld, was er al zo lang naar opzoek.

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Leuk dat je een zonnebril op kan in de winter he! Leuke jas ook!

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Wat een leuke outfit! Ik vind je sjaal heel mooi! <3

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Mooie outfit is het meid.
  Mooie achtergrond op je foto's.

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Hij is echt heel tof! Hij staat je ook echt super <3
  Wat een mooie foto's ook!
  Liefs,
  Evelien

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Leuke outfit en toffe zonnebril! Vind dat park in Enschede (Volkspark is het toch?) echt heel mooi. Helemaal met een laagje sneeuw :).

  BeantwoordenVerwijderen
 19. wat een toffe plek om foto's te maken! en wat een goede score die jas!

  BeantwoordenVerwijderen