Overnachting in het Bilderberg Europe hotel

by - januari 09, 2017


Een paar dagen geleden besloten mijn vriend en ik om nog even extra te genieten van de vakantie. En hoe kan dat nu beter in een vier sterren hotel mét zwembad? Juist! Vorige week donderdag was het zo ver en gingen we eindelijk op pad naar het Bilderberg Europe hotel in Scheveningen. 

Na een reis van zo'n drie uur kwamen we aan in Scheveningen. De laatste keer dat ik in Scheveningen was geweest is al langer dan tien jaar geleden, want het is gewoon een verre reis vanaf het Oosten van het land. We ploften al gauw neer op onze bedden in de hotelkamer, die by the way echt ontzettend lekker lagen. Daarna zijn we gelijk een duik gaan nemen in het binnenzwembad, waar ik helaas geen foto's van heb gemaakt. Het was geen super deluxe zwembad, maar gewoon een waarin je lekker kon relaxen. Het was dan ook echt een pré voor ons om een hotel met een zwembad te hebben, want zo krijg je echt een vakantiegevoel.

Nadat we een duik hebben genomen, gingen we Scheveningen in op zoek om iets te eten. Diezelfde nacht sliep ik heeeeerlijk in het bed en de volgende ochtend hebben we extra lang genoten van het ontbijt. Hotelontbijtjes zijn altijd het beste; ik had croissantjes met jam (yummy!), verse j'us d'orange, thee, een vers broodje met kaas en een gekookt ei. Need I say more?

Toen we uitgecheckt waren zijn we nog even Scheveningen in geweest. Daar hebben we lekkere warme chocomelk gedronken bij de Coffee Company (ook echt een aanrader) en hebben we even gekeken bij de Pier in Scheveningen. Als laatste zijn we nog even Den Haag in geweest en hebben we daar het Binnenhof gezien.

Het was ideaal om er even tussenuit te zijn, maar nu gaat helaas het 'echte' leven weer beginnen. Let's do this!

You May Also Like

28 reacties

 1. Dit klinkt heerlijk! Ik ben nog nooit in Scheveningen geweest, maar het lijkt me een erg leuke plek. Ideaal dat er een zwembad bij het hotel zit, dat vindt ik ook altijd een must haha!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ben je daar nog nooit geweest? Zeker een keer doen hoor! :)

   Verwijderen
 2. Ah heerlijk; doet me eraan denken dat ik zelf ook heel snel weer eens een weekendje weg wil!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ziet eruit als een mooi hotel! Scheveningen blijft favoriet voor mij, heb er vroeger heel dicht bij in de buurt gewoond. Nu is het slechts een uurtje rijden en vaak ga ik nog even langs. :) Succes weer met het echte leven ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mooie foto's hoor! Klinkt heeeerlijk! Soms moet je er gewoon even tussenuit met je vriend :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat heerlijk, zo'n hotelovernachting! Ik verheug me dan ook altijd op het ontbijt, haha. Ik ben heel lang geleden eens in Scheveningen geweest, voor mij is het helaas ook super ver reizen!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Oh ja, want je moet vanaf Groningen komen hè? Maar je moet er snel weer een keer heengaan :)

   Verwijderen
 6. Leuke foto's heb je gemaakt en wat heerlijk zo'n overnachting, liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat heerlijk er saampjes even er tussen uit! En scheveningen is zo mooi <3
  Liefs,
  Evelien

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Heerlijk zo'n weekendje weg! Ik ga eind januari met moeders naar Groningen.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ik kom niet vaak in Nederland, maar wat lijkt Scheveningen me een gezellige plaats!! Moet ik snel eens naartoe gaan.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Soms zo fijn om er samen even tussenuit te gaan en te ontspannen. Met zo'n zwembad erbij is dat wel extra lekker, hmm!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Het zag er heerlijk uit!

  XxX
  www.wendyvansoest.com

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Heerlijk vakantie gevoel, fijn dat je er zo van genoten hebt!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Wat heerlijk zeg er zo even tussen uit te gaan!

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Scheveningen is inderdaad een eindje rijden, maar leuk dat je daar heen bent geweest. De kamer ziet er goed uit

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Scheveningen is zo leuk! Ik ben er afgelopen zomer ook geweest!

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Haha het Bilderberg hotel in Scheveningen is het favoriete hotel van mijn vriend en mij! Wij komen er eigenlijk minstens wel één keer per jaar hihi :). Zo'n relaxte sfeer en dat ontbijt.... yumm zo lekker! Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Wat een mooi hotel! En super fijn dat er ook een zwembad bij zit, en ja uitgebreid ontbijten in een hotel is heeeerlijk. Ben je ook op de pier zelf geweest? Het schijnt dat daar best wel wat leuke eettentjes zitten.

  Liefs,
  Jamie

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja, daar ben ik ook geweest! Daar zijn echt gezellige eettentjes inderdaad :)

   Verwijderen
 18. Het is toch zalig dat zo'n kort tripje je zo goed kan doen! Het zag er heerlijk uit, nu heb ik ook zin om te slapen :P

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Aah dat klinkt echt als een ontspannen uitje! Leuk zeg!

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Ziet er prachtig uit! Voor mij is Scheveningen ook niet om de hoek, dus ideaal om dan meteen te overnachten!

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Wat een fijne bezoekje heb je gehad in Scheveningen.
  Ik zelf ben der al paar keer geweest en vonden het steeds super leuk.

  BeantwoordenVerwijderen