Weekly Journal #93 - Laatste vakantieweek & op de vlooienmarkt

by - januari 17, 2017


Hallo lieve volgers! Nu ik deze Weekly Journal in elkaar zet, kom ik erachter dat ik de afgelopen twee weken ontzettend veel leuke dingen heb gedaan. Ik heb Deventer en Den Haag bezocht, beide steden waar ik nog nooit eerder geweest ben. Ik had een heerlijke hotelovernachting in Scheveningen, had voor het eerst een high tea en ik stond met vriendinnen op de vlooienmarkt. Kijk je weer mee?


De laatste vakantieweek is aangebroken; dat betekent dat ik veel vrije tijd heb om leuke dingen te doen. Samen met mijn vriend stap ik spontaan in de trein naar Deventer, omdat ik daar nog nooit eerder geweest ben.


Als eerste zoeken we de Bagels & Beans op, daar nemen we een hele grote koffie. We zijn beide nog moe, want afgelopen weekend zijn we uit geweest en daar moeten we altijd even van bij komen. Nadat we de koffie ophebben, struinen we rond door de rest van Deventer. Ik vind het een enorm leuke stad!


Op dinsdag vertrek ik met een vriendin naar Ede, daar is pas geleden een andere vriendin naar toe verhuisd. En ze heeft twee enorm schattige kittens in huis, die niets anders kunnen doen dan heen en weer vliegen, stoeien en je aandacht trekken haha.


Op donderdag vertrek ik samen met mijn vriend naar Scheveningen. We hebben namelijk een super luxe hotel geboekt waar we een nachtje slapen. Het was mooi weer, we hebben in het binnenzwembad gelegen en we sliepen die nacht ook heerlijk in het zachte bed. Over de hotelovernachting heb ik ook nog een artikel geschreven voor mijn blog!


De volgende dag nemen we een kijkje bij het strand van Scheveningen. Het leek erg mooi weer, maar het was super koud haha.


Niet snel daarna warmen we op bij de Coffee Company, waar ook de ouders van mijn vriend zijn. Die overnachten ook in Scheveningen, want zij gaan naar de Lion King musical. We nemen alle vier een warme chocomelk.


Daarna gaan we met zijn allen Den Haag in, een stad waar ik ook nog nooit geweest ben. We lopen langs het Binnenhof en lopen ook nog langs allerlei mooie winkels. Den Haag is een super mooie stad, zeg!


Wanneer de vakantie alweer is afgelopen, bedenk ik me dat ik weer eens een winactie wil organiseren. Mijn blog bestaat 2,5 jaar en dat is reden genoeg om het te vieren! Sinds afgelopen vrijdag staat de winactie online. Doe jij al mee? :)


Later die week krijg ik een mega groot pakketje binnen. Wat zal erin zitten? Het blijkt een pakketje van de Trekpleister te zijn, met allerlei producten uit hun eigen merk. Wat ik van de producten vind, lees je binnenkort in een artikel!


Het is alsof ik nog niet genoeg verwend ben, want ook krijg ik een pakketje binnen waar deze awesome zonnebril in zit. Ook hier komt nog een artikel over online, dus stay tuned! 


Zaterdag heb ik een heerlijke high tea. Mijn moeder neemt namelijk afscheid van de basisschool waar ze gewerkt heeft. Laat dat nou net de basisschool zijn waar ik vroeger op heb gezeten, dus ik zag al mijn juffen en meesters van vroeger weer, haha. Super leuk!


Ik had nog nooit eerder een high tea gehad, maar wat was het lekker! Ik heb ook voor het eerst scones gehad en ik ben van plan om dat een keer zelf te gaan maken. It was delicious. 


Op zondagochtend staat de wekker om 6:40 uur. Ik ga namelijk met drie vriendinnen op de vlooienmarkt staan! Ik heb zoveel kleding over (en nog wel meer spullen) dat we gaan proberen om nog een paar tientjes te verdienen op de markt. Dat was echt een leuke ervaring!


Zelf ben ik ook nog even over de vlooienmarkt gaan kijken en ik heb zelfs een hele mooie zwarte bontjas gescoord! Daarnaast zag ik nog heel veel mooie sieraden, zoals deze broches.

De afgelopen tijd heb ik dus heel veel leuke dingen gedaan! Maar daar komen ook nog wat dingen bij deze week. Vrijdag gaat mijn (tweeling)broer namelijk afstuderen en daar hebben we dan een borrel van. En zaterdag ga ik waarschijnlijk naar een bloggersmeeting, iets wat ik ook nog nooit eerder heb gedaan.

Wat zijn jouw plannen voor deze week?

You May Also Like

11 reacties

 1. Wat een super leuke week! Wat gaaf dat je op de vlooienmarkt stond en ook zelf nog iets leuks heb kunnen scoren!
  En leuk is den haag en scheveningen he? Heerlijke plekjes, en zo fijn om er lekker eventjes tussen uit te zijn saampjes.
  Liefs,
  Evelien

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Een bloggersmeeting lijkt me erg leuk! En oh, ik heb ook nog nooit een high tea gehad! Misschien binnenkort eens eentje plannen met m'n moeder en tante. :-) Vette zonnebril!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Je hebt inderdaad veel leuke dingen gedaan! Ik vind je zonnebril echt gaaf.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ah wat leuk zo'n weekendje weg, ik moet eventjes wat zuiniger aandoen zo zonder baantje en IJsland net achter de rug. Hopelijk is er van de lente weer ruimte om er tussenuit te gaan!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik woon vlak bij Deventer en kom regelmatig in Den Haag! Geweldige steden allebei. Die high tea ziet er geweldig uit. De Lion King is trouwens ook een aanrader! Malou x

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Leuk weekje! Wat is het koud he brrr dan is warme choco wel echt te lekker. Leuk je pakketje ook van trekpleister, ik doe ook mee met je winactie!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Leuk weekje! Scheveningen is zo leuk! :)

  XxX
  www.wendyvansoest.com

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Leuke foto's! Vlooienmarkten zijn altijd zo ontzettend leuk, ook om zelf even rond te kijken haha. En oh, ik heb nu ook zin in een grote koffie haha. Het is dat Starbucks zo duur is, maar oh, die koffies daar <3

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat leuk ik ga echt nooit naar vlooienmarkten, je kan er zulke leuke dingetjes vinden.. ik moet toch nog maar een keer gaan.. starbucks vind ik zo duur ;o

  BeantwoordenVerwijderen